söndagar har gått och blivit favorit

tja tja bloggen!
nu har jag lite tid över med ett litet inlägg. har precis städat rummet, ska bara byta sängkläder sen är det klart. kommer sova som en prinssesa inatt;) "som vanligt".. nu sitter jag och lyssnar på hal som en tvål - Elov & Beny, så skön! ska strax hoppa in i duschen och göra mig redo för natten, blir filmmys ikväll. inte helt fel det. Boot camp blir kvällens film, får hoppas på att den är bra. lät så på sammanfattningen. idag har jag inte gjort så mycket var och keka på 97:an med en massa, sen blev det hockey. hel nöjd med söndagen kunde inte blivit bättre. imorgon blir det stan med älsklingarna! sen fika på det. en måndag full med massa skönheter alltså! blir nog även gym fall jag inte har helt fel. igår var det utgång för min del! förkrök i slottsbron, så klart med favoriterna och några sköna grabbar. sen vidare till någon lagfest i edsvalla :) helt okej! jag och göransson, kör-kör-kör! ;D like always. nu måste jag kila vidare, ta hand om er!




pieces.

emma svensson!

som sagt nu har emma gått & blivit 17-åring! grattis till henne, önskar dig ett jätte bra år gumman! har inte haft så mycket tid över så är lite sent ute, men bättre sent än aldrig? vi har haft många fina år tillsammans och hoppas inte det är slut än på länge, utav att vi får yttliggare många år..  vi har både bra och dåliga minnen tillsammans, men det är sånt som skall finnas bland riktiga vänner! och jag är jätteglad för jag har dig vännen♥
















grattis gumman!





... nannanana

you make me feel lalalal ... ;)



....

fre-fre-fredag!

äntligen helg, och lov! vilket är hur skönt som hellst ♥ det behövs nu, absolut! idag fick jag bli hemma, ska till doktorn och ta prover för bihålsinflamation får hoppas det inte är något värre. fick tid 10.40 så ska alldeles strax göra mig iordning! blir alltså ingen träning för mig idag, ska hem till emma istället och fira henne. hon har ju fyllt 17 år den jekeln! ;) så hon bjuder på massa godsaker.. mumsigt. nu måste jag kila iväg! men vi hörs senare.

pusssss


dataaaaaa

yeeeah!

sitter förtillfället i datasalen och har precis gjort klart word.. skööönt!
nu sitter jag, sussi och hannah & leker med kameran. buuusigt!
lägger in bilderna, jag bjuder på det! ;)





to cool for you! ;)


måndag, ny vecka!

ny vecka, nya möjligheter! härligt. dagen rullade på som den skulle, känner dock att jag inte haft så mycket tid över. har inte tid att sitta här nu egentligen men va fan lite tid måste man skaffa sig mitt uppe i allt! ;) efter skolan luncha jag med sis på stan. coffeehouse by george, blev det. tummen upp! kul med variation och inte alltid waynes. sen blev det dirket bussen hem, när jag kommer hem var grannarna på besök vilket jag var glad över har inte sett affe på veckor nu! gullet♥ stannade dock inte hemma alls länge 15 min högst! sen blev det gymet med linnea. där vi slet aset av oss, mums! sånt gillar vi :) nu ska jag alldeles strax börja läsa i hår & kemi boken har 10 sidor tills imorgon. mm vad gott! njuter (N)

kissss and baaaaaang! ♥


söndags kris

god morgon eller god dag kanske man ska börja säga nu!
har precis kommit upp ur sängen och käka lite frukost. var hemma vid två tiden igår, blev en lugn lördag med filmmys! :)  var även hos linnea en sväng igår vi pratade lite oså, behövdes. tack vännen!♥ idag blir vet jag inte vad det blir än, funderar på att gå till yellow och få lite färg innan matchen. hemma match idag mot storfors! börjar tagga redan nu, är riktigt sugen på match idag faktiskt. vilket är mycket ovanligt! ;) nu ska jag först städa rummet lite, det behövs!

hörs, bitcheeeees!




galenskap!

precis kommit hem från sara, super mysigt! var trevlig att äntligen få träffa alla mina brudar..♥  lagade mat och käka, sen satt vi och snackade i evigheter. hade massor av skitsnack att snacka om idag, var så länge sedan sist ;) tack sara att du styrde! pratade/bestämde även lite små gosiga planer här framöver, vid sportlovet! gaaah. gaaaaalet blir det fall de bli som tänkt. nu ska jag sätta på en bra rulle eller om det blir os så blir det sängen.










"galenskap"
  big love!


godnatt!
puss&kram♥


taco-mys-fredag

sädär ja.. nu har jag kommit hem, stannade på stan men linnea, josefine & emma efter skolan. blev fika och mycket skitsnack ;) nu har jag precis klippt klart adde, blev helt okej. precis kommit upp ur duschen, och inväntar skjutsen till sara. där det blir tacomys kväll med brudarna. saknat dem.. så nu ska jag kila vidare,

hörs imorogn!
puss

galenskap!

gaah .. börjar Få lite smått ångest! Kom och tänka på det förut, När Henrik och Pontus flyttade från Grums till Mora respektive gävle så sa vi entt jag skulle kOmma och hälsa på dem nAgon gång då & då. men ni vet hur det är med sånt, det rinner ut i sanden och det blir aldrig av! men nu snart blir det ändring! ska snart upp till gävla iaf en Början;)och hälsa på Henrik, det var allt för väl! får hoppas det blir Pontus nästa;)saknar Att gossarna! vanligvis träffades man varje dag i c. 9 år då var det så självklart...


henkiii


pontaaaaaaa


gossarna together!

miss u guys!


180210

sitter för tillfälle i skolan, kom lite försent pga bussen! drygt.. men men, nu är jag här iaf. igår var jag och klippte farfar så tjänade ihop lite pengar, inga fel ;) idag komme det bli en super ovärd dag känner jag. efter skolan ska jag jobba sen blir det väl inget mera.. kan vara skönt det med! nu ska jag börja med något arbete på datakunskapen. wish me luck;)

hörs senare!


förkröööök på haga!

redo för kvällen?! hmm, skulle inte tro något annat ... ;)

nu beger jag och min älskvärda kompis emma av oss till ferre! hihih









...borta i dimman, yeaaah!
G I L L A

smack

ska hoppa in i duschen nu, och snabbt göra mig iordning lite så blir det hockey med sanne och maja. sen blir det brottttttom som står på schemat ska kröka ikväll, med emma sanne och maja. så drar till stan vid sex någon gång, och styr förkrök hos underbara sis:* sen blir det nillson. GRATTIS TILL HONOM! nu måste jag kila vidare..

hörs av!
puss

never a end

What you got boy is hard to find, it think about it all the time! ♥


hamnat på sjukan?!

ovärd dag i skolan idag kan jag säga, kommer dit och möts av en lärare som säger att hon snart ska dra så vi jobbar bara på fram till lunch. hade klippning i c. en timme, sen var det dags för roliga timmen vilken menas lekar + fika. så kändes hur onödigt som hellst. men var värt det, käka som män gjorde vi. sen blev det fika på stan DOCK bara chai latte, men linnea, jossa, emma, emilia och sis sen kom även susanna & hannah :* mysss! när jag kom hem blev det direkt sängen för mig.. måste vila, känns som jag kommer åka på sjukan snart fall jag inte tar det lugnt. och det vill jag ju inte, fall planerna ska bli som imorgon ;) så nu blir det att krypa ner under täcket och gå på högvarv med nässpay + honugs tee :)

ha en trevlig fredag gott folk!
smack ♥

precis gjort valen till "inviduella valen"

känner mig riktigt nöjd med valen, kommit upp i 600 poäng vilket inte är helt fel.. ska kämpa som ett svin :)

färg och stilanalys
färg och klippteknik
fri brud och långhår
fördjupningskurs gesäll/färg- och klippteknik
historia a
specialidrott

utökad kurs
matte b
engelska b

känns som jag har något att se fram emot?! :s hmm, kanske satt mig själv i skiten. men ska kämpa och försöka i allafall. & jag tror på mig själv även fall jag inte får något stöd! ;) funderar även på psykologi a meeen det tror jag att jag får lägga åt sidan fall jag inte vill gå kvällskurs :S vilket jag inte vill ;) ska ju trotts allt bli frisör så.. haha, men bra att ha med sig FALL man skulle ändra sig? men nu ska jag scccccchteka vidare ;)




vi hörs!

smaaaack:*

leeedig

är som sagt lediga idag vilket inte är helt fel. tar dagen exakt som den kommer;) inte helt fel. njuuter. har nyss käka lite frukost, ska snart städa mitt rum och vänta på att linnea ska anlända till "fina hembygden". då drar vi till gymet. gör säkert de gamla vanliga sakern, gym & basta! inte helt fel det heller♥ även sugen på att sola solarium men får se hur det bli med det ;)



puss!


fredag, lördag

haft en helt underbar helg! måste tacka alla.. ;) har varit i stan båda dagarna med skönt folk. kunde det ha blivit bättre? tar allt lite speedat, fredag var det skola stan sen krök. blev hemma hos fredda med sofia & linnea sara kom även lite senare! lördag match sen stan med samma folk, var dock hemma hos nilsson på lördagen! men funkade lika bra. idag blir det en riktigt slapp dag, ska kolla senare på när a spelar.

helgen i bilder!


jimmie & elias


"tja blå" & sofia


sofia & jag..


jimmie & joakim


jag & fredda


meeee


jimmie & jesper


(min hand) & jesper! hah..


dj:en, world go round.. lalala


nilsson & joakim


slutade dock inte lika bra för adde!

tack för en bra helg!♥


haha, M I N N E N!

idag när jag satt på bussen så kom låten som gör så jag åker tillbaka & tänker på fösta tjejkvällen.. det kommer jag aldrig glömma!

första tjejkvällen och första "fyllan", inget man glömmer! ;)


aaaaw, sweeeeet! 2 years ago..

MUPP-låten som spelades om & om igen..
& som får mig att minnas!




HAHAH! MINNEN


designa om bloggen?

suuuugen på ny design! måste bara hitta någon...


slitsamt

gaaah. är så trött just nu så jag skulle somna direkt jag la mig, känns det som. ska inte bli uppe länge idag inte. blir sängen & filmmys.. har precis kommit hem nu. stannade i stan en stund efter skolan idag, tog fem bussen hem så jag var hemma till sex. gick direkt till fotbollsmötet. slottsbron grums har nu lagt ihop lagen, kommer nog bli bra tillslut förhoppningsvis :) .. när det var slut, gick jag & sara till ica och köpte världens största godispåse. hur gott? ska sitta & mumsa på sen till filmen, men först bli det duschen!

btw. så hoppas jag helgen kommer bli lyckad!♥



seee you!
puss&kram

färgat håret

nu har jag precis kommit hem. blev en lång dag idag. började vid halv elva idag, vilket var underbart. behövde lite sovmorgon, hihi. blev det La cross på idrotten sen blev det direkt till salongen. färgade håret, blev faktiskt jätte fin BRUN färg! ;) haha. nej då, färgade bara utväxten. skönt att bli av med den! blev väldigt nöjd med för den delen. nu ska jag göra något för att värma mig, funderar på att ta en lååååång dusch. skulle inte vara fel nu. sen så blir det nog träning. njut! ;) imrogon är det onsdag med, gott! salongen hela dagen. inga fel ;)

hörs!
puss

drar mot gymet

första dagen på veckan har börjat alldeles utmärkt! förutom att jag har frusit hela dagen så jag känner mig nästan stelopererad. slutade lite tidigare än vad vi skulle ha gjort idag & det är ju aldrig fel. åkte direkt hem & käka lite. sen bäddade jag ner mig under duntäcket för att värma mig! helt underbart var det. nu ska jag snart sticka iväg & träna. blir ett pass på gymet idag, senare bastun med linnea! ♥




btw.. längtar tills imorgon! då ska jag färga håret.. & det ska bli så underbart. säger dock inte vilken färg, det får bli en överaskning! hihi

see you, bitches!;)


RSS 2.0