josefine göransson

GRATTIS PÅ 17- ÅRS DAGEN! :D

ett stort grattis till dig vännen, & massssor av pussar o kramar! ♥

..hoppas du får en toppen dag!










♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥



ovärd skoladag

precis kommit hem, riktigt ovärd dag i skolan idag. skulle stannat hemma idag igen, när jag kommer till skolan får jag reda på att provet är inställt så har det imorgo istället och så hade vi bara matte idag istället. kändes ganska ovärt att åka till skolan för kanske 50 minuter matte.. men men! var där iaf & gjorde någon nytta :) nu ska jag käka lite sen vänta på att linnea har sovit klart så blir det väl att sola. är blekis för tillfället! ska bli en snabb förändring ;) sen bara plugga resten av kvällen. är tränings ledig idag, så blir en lung kväll!



KISS!


hemma dag

blev en hemma dag för mig idag pga olika anledningar! men tur var väl det, känns att det behövs även fast jag tagit det lugnt i helgen. men jag är helt slut i kroppen. idag blir det masssssor av plugg. ska även ta mig tid att gå förbi yellow & få lite färg ;) skadar aldrig! ikväll är det fotbolls träning som gäller, skönt! nu ska jag ta & göra mig en ordentlig frukost. funderar på att göra lite gröt, händer inte allt för ofta så tror det får bli det ;)

over and out, bitcheeeeees!


godnatt

nu blir det sängen, är sjukt trött!



PUSS!♥

söndag

då var det söndag igen, veckans sista dag. har haft en vit helg & har varit underbart ;) igår gick jag hem till sara lite innan åtta så kollade vi på körslaget, GALET SLUT! efter det så kom det mera folk och joinade oss med film, sommaren med göran & flickan som lekte med elden. var livrädd att gå hem sen, det var kolsvart ute. som tur var så fick jag lite följe.

ska snart ut & övningsköra med pappa. får hoppas det går bättre denna gången! haha. sen blir det match, mot Qbik, får hoppas det går lika bra som igår.





love!


premiär på grus

första fotbollsmatchen på grus idag, det gick väl sådära. kunde ha gått en aning bättre, men kommer väl med tiden får ja hoppas! har inte tränat så mycket ännu. vi vann med 6-1 iaf, riktigt skönt med vinnst! fick inte direkt något motstånd. gjorde även 2 mål vilket var riktigt gott! har match imorgon med. i kd:) har väl inte gjort värst mycket sen dess. ska snart göra mig iordnign och dra till sara :) blir film där, mysigt!

pussss!


the passions there...

... underbar!





...

heeelg!

blev våfflor igår hos erik, det blev jag, elin, han och emil. det var riktigt gott! ;) var hemma rätt sent så blev sängen direkt för min del. var as trött imorse när jag vaknade, men får skylla mig själv. har bara rullat permanent idag i skolan, kändes att jag behövde de. bara två lektioner kvar innan vi har prov i det, så var tvungen att träna. gick väl sådära. måste träna mera på det!

nu blir det att vila en stund sen hem till linnea och laga mat med henne och elin, blir tacos.sen kanske det blir att kolla läget på folketshus, men får se. vet dock inte fall jag hänger på än, det återstår att se.
nu blir det dushen



våfflornas dag!

våffeldagen idag!
alla ska väl ha en egen dag, fars-dag & mor-dag osv alla utom barnens dag finns ju :( hehe. blir inga våfflor för min del, är ensam hemma & tänker inte stå och laga själv! dock fick vi ju på skolan, men kan inte jämföras. skolan s mat liksom?! uuuuh. men men, går väl göra våfflor på mera dagar än våffel dagen? ;)

har iaf precis kommit hem, ska käka snart. sen städa iordning lite på mitt rum, ser hemskt ut! sen blir det träning, hoppas på lika hårt som igår. det är riktigt skönt att känna att man gör något. efter den ska jag och elin eventuellt hem till erik & käka våfflor, inte säkert ännu dock! annars hoppas jag på natt besök..♥






grattis!

hahaha, ÅRET MUPP LÅT?!?!

T-pain - take your shirt off




,

SOFTAR I DATASALEN

nu har jag kommit på plats, i datasalen. har börjat med excel testet. blir nog klar med det nästa gång skulle jag tro. träningen igår var riktgit hård! trodde jag skulle dö rent ut sagt. vi hade kört typ fys, sen avslutar vi med idioten på HEL plan. jag var slut körd! men det var ändå skönt :) hoppas på lika hårt idag! etfer träningen skulle jag & elin joina josefin på hockeyn. grums kvalade upp till div 1. blev dock inte så, erik som joinade med mig och elin istället. när jag väl var hemma, hade jag lite smått panik över matten. så har jobbat ikapp, mycket nöjd! ;p thihi. blev inte att skeda med lelle inatt så kanske blir idag istället fall jag har riktigt riktigt tur.. (a) mhiih. neeee, nu skall jag göra någon nytta på datan.


KISS ´N TELL


BACK IN GRUMS ;)

tja tja bloggen! ;)

nyss kommit hem från kd, fick sällskap på bussen utav elin. var hemma runt halv fyra någon då blev det att smälla i sig ett nudlar paket. inga fel, är inne i en period där jag ÄLSKAR nudlar. smasken! kan till och med välja olika smaker! HAHA. nu skall jag snart plugga lite matte innan träningen. hoppas på en hård träning idag, riktigt sugen på det. kämpa aset utav sig liksom. efter fotbollen blir det joina flickorna i duschen! HAH ;d sen snabbt hem & kolla hockeyn. GO FRÖLUNDA! skall även fråga fall linnea har lust att skeda mig inatt ;) mjaaao.

BIG KISSES!

100324

nu har jag precis landat där jag skall vara på en onsdag. skönt att vakna upp i stan sova lite längre! + ett riktigt mysigt sällskap. tänkte snabbt lägga upp om filmen igår, den var sådäääär. helt okej, kommer in i en annan värld när man kollar på den. men var dock lite speciell, men jag tycker det är något ni skall se.








woooodnerland

precis kommit hem, ska bara vara hemma en snabb sväng innan jag drar mig tillbaka mot kd. blir bio ikväll med sis, alice i underlandet. har fått bra respons, så ska bli spännande :) har färgat hårtet med, bra resultat! mycket nöjd, joanna är det som färgar. bäst är hon! nu ska jag duscha och göra mig iordning skall även packa väskan ska slagga över inatt! nu måste jag rusa bussen går om c. 1 timme ;)




puss&kram♥

torsdags kväll

har precis solat, sitter för tillfället och skriver ner lite saker som bör packas till lördag. kan inte bara börja packa, då vet jag inte vad som ligger i väskan tillslut? buuuus.. ska snart hoppa in i duschen sen smörja in mig med lite brun utan sol. tips! den från kicks är aaaaas bra & kostar endast 85 :- så värt! sen blir det att tidigt lägga sig och mysa framför en film ♥


BÖRJAR tagga redan nu. lika bra! :)



BIG LOVE!

en dag kvar till helg

jag har precis kommit hem och är lika trött som vanligt! får ta och lägga mig lite innan jag ska keeeka, sen blir det häng på yellow som gäller :) har även fotbolls träning idag. får dock se hur jag gör med den, vill inte bli mera sjuk. speciellt inte nu när jag ska till jönköping till helgen. då måste jag bara fisk & kry.. thihi! ska även börja packa tills helgen. 

skolan idag gick väldigt fort. hade data, svenska, engelska & matte. fast det gick så fort? konstigt. fick även slut 30 min tidigare. inget man klagar över ♥  .. nu blir det softa innan jag sätter igång med något annat.

peace out!


linnea schönning

GRATTIS PÅ 17 år dagen! hoppas du haft en toppen dag


Du är världens gosigaste tjej gumman,
är hur glad som hellst för känner dig! ♥








Love you, bby!




lill lördag

har preics målat naglarna, köpte med ett nytt nagelack hem. så var tvungen att testa det. stannade på stan med yvette & sis efter skolan, blev först waynes sen kika vi lite i affärer blev dock inge för mig, förutom små saker. helene var hemma idag igen, så hade jaine i salongen. gick bara igenom olika fön sätt med olika verktyg. riktigt dryyyg! men men det gick, fick sluta 1 timme tidigare för de ska måla om i salongen. så det var skönt iaf. var ändå inte hemma först än sex. nu ska jag städa undan på rummet lite & börja packa lite smått tills jönköping. susanna kommer & sover här på fredag. så blir att ta med henne ut, vilket jag hoppas hon bara tycker är rolig :)  men nu måste jag kila, vi hörs!






kisssss and bang! ♥



tisdag!

puuh, ännu en tisdag avklarade. det har varit en riktigt slapp tisdag, en såkallade bra början! ;) Helenes lektion var inställd, så hade bara matte och gympa. as soft! slutade någon gång vid halv två, tog bussen dirket hem. och nu sitter jag på addes jobb och väntar på att han ska sluta så han jag åka med honom hem. han slutar alldeles strax. då ska jag hem & keeeka tacos. tar även och lägger mig och vilar en stund. lär behövas! är hur trött som hellst. blir så efter en veckan lov & sen en veckas praktik. har inte riktigt kommit tillbaka till rutinerna. men det tar väl inte lång tid! ikväll har jag även handbolls träning. får se fall jag går på den eller inte, jag är ju faktiskt inte direkt i bästa skicket kanske? ;P nu ska kila,



vi hörs senare!
pusssss

flickor!



inklusive, sara & anna! ;)


söndag

gårkvällen började med tacos oså hos elin, kom senare mera folk. jag var dock inte så tagg! min röst är helt borta, så tog det lugnt. drog hem ovanligt tidigt. men det var skönt, tack för gårkvällen iaf! :) får bli igen. när jag är mera tagg ;) nu ska jag hoppas in i duschen, sen kanske jag tar ett varv på grums, i det vina vädret. sen blir det att vara grums-fan till hockeyn & handbollen. får se fall jag hinner med båda! men vi hörs

pusssss


branäs låten?!

låten som spelades om och om igen! dygnet runt...



eller vad säger du elin? ;)

torsdag!

gjorde näst sista dagen på praktiken idag, var rätt dryg dag faktiskt. imorgon är sista, hoppas inte den är lika dryg! efter så drog jag in till stan, fick mig lite saker. som behövdes! funderar på vad som står på helgens schema, än så länge vet vi inte riktigt. men det blir väl utgång eller något. hoppas jag på! vad är helgen till för liksom? nu måste jag kila,

vi hörs! pusss


the weekend

ops! dålig uppdatering. har hänt mycket under sportlovet så har inte haft värst mycket tid. men iaf, det var ett skönt lov. underbart att få vila ut lite! behövdes, mer än väl. på torsdagen drog jag upp till branäs med josefine och elin, det var hur skönt som hellst! tack för en toppen helg alla ♥ sen på måndagen var det studiedag, då var jag bara hemma och tog igen mig.. var även och tjänade lite pengar och tränade fotboll. riktigt kul att komma igång med det igen nu. kul att vi har fått en av sveriges snyggaste fotbolls tränare då ;) ..

idag har jag varit i göteborg hela dagen och tagit kort. det var riktigt kul faktiskt, sen blev det även stan med syrran. inte fel det heller. hade dock inte så mycket tid på oss, så bestämde oss för att åka dit snart igen bara för en shopping dag! inte helt fel.. fick med mig lite saker hem. as nöjd blev jag iaf..

men nu måste jag kila, vi hörs bby! :*




kiss & hugs!

2 days left

linnea har precis gått hemåt, hon stannade här inatt. kom hem vid tre, var hos sara och softade med henne och anna. mycket snack där, alltid lika trevlig! :) var första utomhus träningen igår med fotbollen, springning + styrka! mumma:* härligt! nu ska jag alldeles strax gå ner mot yellow och få lite färg, sjukt längesedan. så känner att tiden är inne. sen ska mamma få färga håret på mig, utväxten ska bort! sen ikväll blir det handbolls träning. men nu ska jag kila iväg



hörs bby! ;*


RSS 2.0