lov lov lov

fredag, äntligen helg!

började dagen med riskettan, så sjukt skönt att ha den gjort! tyckte faktiskt inte att den var så himla seg, som jag hade förväntat mig. fick åka med tillman och conrad hem, snäll pojkar! slapp iallafall ta busssen :) dock hann jag inte mer än hem och sen vända igen, kanske hann ligga i solen i högst en timme! sen blev det bussen mot stan, mötte upp den bästa så gick vi på bio!

Red riding hood
, bästa filmen jag sett på länge måste jag säga.. så den rekomdenderar jag! sen var jag bara med filip och några mera, åkte mest runt så var vi på en skit dryg fest som vi inte stannade alls länge eftersom ingen av oss var fest sugna! så drog till bryggan istället :)

m y s f r e d a g ♥♥


only you.



Det är synd att det ska finnas så mycket avundsjuka.
Speciellt bland tjejer. Varför kan man inte unna någon annan lycka eller skönhet eller uppmärksamhet eller fina saker?
Det är naturligt att vara lite avundsjuk ibland men när det går över gränsen eller man försöker påverka andra negativt så får man bara det tillbaka själv. Karma!! önskar man någon annan olycka eller det räcker bara att man inte gläds åt någon annan så tror jag att man får det tillbaka.
Livet är för kort för att gå runt och irritera sig på andra man ska leva sitt eget liv och försöka göra det så underbart som möjligt.
För ju mer positiva tankar och grejer runt om en desto mer positivt kommer att komma till dig.
Jag tror inte på att visa har mer tur än andra utan bara positivare energi.
Det är även viktigt att ha positiva människor runt en som får en att må bra.
Viktigt att hitta sig själv och vara sin egen person inte försöka vara som någon annan, klä sig som någon annan vara som någon annan etc.
Man mår bäst när man hittat sig själv.

- livet är för kort för att inte ta vara på!
time to grown up!

28 april

kom nyss hem, efter jobbet fick det bli en kvällspromenad med emma! alldtid lika trevligt :) mötte även emelie och linus, så planerade in en dejt imorgon. om jag eventuellt inte åker till arvika.. men först ska jag på riskettan! skönt att få den gjord, och känner att jag är ute i god tid! vilket är toppen:) så blir en tidigt morgon imorgon.. åkte även lite bil med tillman och conrad innan jag kom hem. gossip! alltid kul med skvaller ;) så nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska lägga mig och kolla på I am number four !


puss ♥

njuter

sommaren är här, puss på dagen
& på mina godingar! ♥

synd jag var tvungen att åka hem,
jobb står på schemat..
faktiskt helt ok kort på matin!

/n

onsdag

nyduschad och redo för jobb

kom hem för inte så lägesen, såklaaaart åker jag ifrån solen. imorse var det strålande sol i torsby, så kommer jag till karlstad där det rengar! och antar att det fortfarande är lika fint väder där uppe :( efter jobbet skulle jag egentligen på bio-dejt. vilket jag får skippa idag, eftersom jag jobbar.. så istället blir det myskväll med bästa emma ♥ var ett bra tag sen sist, så ska bli mysigt..

ha en bra dag!


bildbomb
- gamla as hell







tell me



tisdag, och snart har halva lovet redan bara flugit förbi :( sitter just nu i torsby hos jesper! ska snart ut och hyra film.. får se vad de blir för någon! imorgon blir det hem till lilla grums, ska jobba. så jag hoppas inte det blir fint väder nu i två dagar framöver, för den kommer spenderas på jobbet för min del.planer inför valborg börjar smidas, och de verkar toppen!

kan ju också medge att nahalie ella maria rosén,
lyckats blir portad från tempel.. bra där!

puss nathalie


...

sjuk kväll igår!!
-
säger inget mera än så


njuter utav vädret (!)

dålig uppdatering!!

inte så konstigt kanske med det strålande vädret, har hunnit med en hel del under lovet! varit en trevlig helg, tack alla♥

var inne i stan redan vid tolv imorse, passade på att kika förbi några affärer. fick med mig en parfym och ett super gulligt linne. som jag kanske satsar på ikväll? självklart favortiparfymen med jessica simpon.. lunchade även på stan, fick bli wook! så nu har jag precis kommit till lägenheten igen mötte upp jerker som hade med sig lite saker från grums till mig, filip kommer snart förbi så ska vi åka och fixa lite saker, sen är jag redo för att börja göra mig iordning och sticka till malin, där det är massor utav trevligt sällskap ikväll!!

lägger nog upp en bild på kvällens
outfit lite senare! ;)

/nathalie


just det!

mamma åkte och hämtade min bikini idag på posten också,
så äntligen är den MIN! sjukt snygg♥
thanks mami

usch

jobbig dag! orkar inte ens skriva om den..
har precis kommit hem, varit och klippt min mormor. så ska ta en sväng på grums nu, innan jag tar tag i mitt rum som ser ut som vanligt groooose! det enda som är bra med denna dagen, är att jag fick reda på att jag ska på september! tack filip ♥ & att jag fick en lön från ica, som jag helt hade glömt bort :D



/nathalie

<3

kärlek
love conquers all
Amor vincit omnia
övervinner
kærlighed overvinder alt
iubirea cucereşte totul
allt

solar.

LMFAO – Party Rock Anthem

måndag!
ny vecka, nya möjligheter!
sjukt ovärd dag i skolan, åkt dit för att jobba lite med stilanalys gruppen.. kom inte så mycket längre! sen var det bara lunch. jag, frida och hannah satt ute i solen i någon timme, sen skulle dom på handledarkurs för frisörer och jag som inte går frisör hade inte värst mycket att göra så jag behövde heller inte följa med på den, så åkte hem.

har suttit ute med syrran nu en stund! så sitter ute på altanen nu och njuter.. nästan så att man kan säga att sommaren är här! iallafall som det känns idag :D nu ska vi käka lax, sen bär det av mot stan! kommer bli en fin fin kväll:)


dagens guldkorn: emma svennson
kommer hem, och ser att fina emma har lagt ett påskägg,
på min säng med smått&gott i och en gullig lapp!
älskar dig gumman

helg.

hej på er alla, en strålande söndag som denna!

massor utav kärlek till värdet idag.. det är underbart! är hemma hos jesper just nu, så blir en tidig morgon imorgon. iallafall var på 50-dagars i fredag, det var roligt. människorna runt omkring mig som gjorde kvällen en aning bättre! puss till er

åkte tidigt på lördagmorgon till jesper, så igår var jag med honom. var även och kollade på fotbollsmatch med frida och holje! hyrde film och myste bara på kvällen, och för ovanans skull somnar jag till filmen;) roligt sällskap! gick upp vid elva idag, så gick ut och solade. jesper är på match idag, kommer väl hem snart tänker jag! hoppade in i duschen, och gick ut och gick en sväng. sjukt underbart väder! ♥

hoppas vädret håller i sig hela veckan, har bara en skoldag!
så är det ju september på söndag :))


6 månader på måndag, med världens bästa♥

home.

men daaaah, vad söt!

fyfan vad go!!

bra dag!

torsdag!
jippiiiie, har fått tillbaka min dator!!

började dagen med ett zumba och aerobic pass på sats, eftersom jag redan är klar med min uppsats så behövde inte jag åka till skolan. så direkt efter passen stack jag och alexandra till maché så köpte vi oss varsin sallad och gick till bryggan och käka, satt där och bara njöt utav vädret! det var underbart :) älskar våren, blr så himla mycket piggare!

fick även med mig en sporttop och ett par cykelbyxor hem! innan jag tog bussen hem, gick jag förbi körskolan och hämtade alla papper så fick jag med mig teoriboken hem. om jag inte hade haft mitt jobb, som jag ibland hatar att jag har. eftersom jag inte får någon fritid! så skulle jag ha träffat emma, så skulle vi myst med picknick.. men neeeej, jag har jobb! just nu sitter jag och tittar på tvn när färjestad vinner vinner sm-guld. shit vilken känsla! även om jag inte hejar på färjestad så ryser jag. :D


LÄNGTAR TILLS IMORGON!
utgång med mina favoritbrudar ♥

rwanda, äntligen klaaaar.



(stå ut med gamla bilder, min dator är på lagning..
nathalie som 15 åring  
julen 2008 såg jag på almenackan ;) )

puuh,
nu kan jag äntligen andas ut. iallafall lite! denna veckan har jag fått naturkunskapen och min internationella uppsats avklarade! klappar mig själv på axlarna.. uppsatsen har verkligen legat som en tyngd över mig, som jag äntligen kan släppa, så känns riktigt skönt! samtidigt som jag blev riktigt nöjd över den. håller tummarna för höga betyg, vilket jag faktiskt förväntar mig efter den inlämningen!

nog om de, praktik hela dagen.. och även denna onsdag var som vanligt! slutade vid kvart över tre, och direkt jag kom hem satte jag mig med uppsatsen om rwanda. så kom stefan hit, så skulle göra honom fin i håret för imorogn! då han ska på hockeyn ;) sen har jag bara suttit med uppsatsen, så nu ska jag knyta löparskorna och ge mig ut på träning!

börjar morgondagen med aerobics på sats,
med ett gäng snygga frisörer!


.


I never told you
what I should have say
no, I never told you
I just had it in


just do it.

har precis slängt i mig lite aprikoskräm, mums! något utav mina favoriter.. vädret idag kan man inte klaga på, har inte varit annat än underbart! dock har jag inte haft värst mycket tid över till att njuta utav det, så när jag kom hem runt fem så slängde jag på mig löparskorna och gav mig ut i det fina vårvädret med linnea. sprang till gymet, så körde vi lite där sen gick vi hem. härligt! så nu ska jag hoppa in i duschen, sen blir det big brother. sen säger nattapatta nattiiiiii



Sharoom & Sanctus – Gag Gag - Torsting Remix

overandout.


fin lördag.



har inte haft värst mycket tid över till bloggen. sitter just nu i torsby, hemma hos jesper. kom hit igår redan! fick bli en sväng på stan innan fixade lite saker, så köpte mig ett par super fina jeans också.. med en ljusare tvätt, fint nu till våren!lunschade även på stan med jesper och syrran.. sen blev det första bästa tåget hem, tog bara tre timmar... massa skit med tåg osv. så slutade med buss från kil.

blev en mysig fredagskväll för min del, värt! nu har jag jag precis pluggat lite natur, har prov på måndag så får försöka läsa på lite iallafall.. ikväll blir det kalas!

ha en fin lördag ♥

snabbt!





dagarna bara rinner iväg, hinner inte göra någonting! praktik hela dagen idag, det var precis som alla andra dagar. men nu måste jag skynda mig så får bli ett snabbt inlägg, ska snart springa till bussen. åker till stan, och sover där inatt. hann tyvärr inte göra något inlägg igår, var jobb nästan hela dagen så när jag kom hem vid nio hade jag varken lust eller orken till att sitta vid datorn. måste hämta mitt bankkort också, när ska jag hinna med det? kanske kan försöka hinna det på fredag, vore bra att få tillbaka det snart! nu ska jag hoppa in i dusceh, sen blir det staaan.


tankar & funderingar!

allt förflutet som finns, kommer alltid finnas kvar. någonstans inom mig!

jag kan inte förstå vilken stor förändring, som person jag blivit.
kanske är vanligt att man känner att man växer som person under sin tid under gymnasiet.
man träffar nytt folk, man får börja ta egna beslut och klara sig själv,
jag känner iallafall att jag håller på att "komma bort" från grums.
jag känner mig inte alls hemma här.. och finns ingenting som förvånar mig längre!
direkt efter gymnasiet kommer jag flytta till göteborg. något som jag varit sugen på en längre tid,
och om det ska ske ska det ske direkt! annars kommer det aldrig hända..

it´s the past, it´s for me now just history!




4 april

måndag, och en hel underbar vecka framför oss.. varit lite dåligt med uppdatering, fredag blev det italobrothers på tempel. som var sjukt bra! på lördagen var jag med jesper, ända tills idag.. kvalitétstid♥
sjukt ovärd dag i skolan idag med, hade i stortsett bara en genomgång på 30 minuter. sen satt och väntade på lektioner som bara blev inställda hela tiden.. så slutade redan vid ett, då drog klassen och fikade. men jag tog första bussen hem, eftersom mitt bankkort ligger hos polisen :( fast, man kan ju se allt från den ljusa sidan. jag sparar pengar ;)

bilder från fredagen!







FREDAAAAG!

kom precis hem, men andan i halsen.. nu ska det börja fixas! slutade elva idag, så har varit på stan och fixat lite saker. fick även med mig, ett par byxor, en vit baströja, body mist från make up.. & lite annat smått och gott! nu ska jag skynda mig in i duschen, så kommer snart emma så ska vi börja fixa oss för inför kvällen.. hoppas på en toppen kväll! :)
PUSS
nathalie

RSS 2.0