klippmodell

imorgon blir det att ha med modell till skolan, skall klippa gradering som jag inte gjort ännu. får hoppas det går bra! sen skall jag även ha modell för ökade längder, får se fall jag tar det imorgon med. isf med samma modell.. har även utvecklingsamtal imorgon, får väl hoppas det blir väl det med ;) det är även visningen imorgon, med sommartema. amanda är våran modell, kommer blir super bra, det känner jag på mig. så imorgon blir det en dag med fullt upp hela dagen! nu skall jag sätta på en film & måla naglarna. 



(frisyren som jag skall klippa imorgon, gradering)

natti
PUSS 

sex and the city 2

en film som jag absolut bara måste se!



snart är premiären!


nya versionen av paparazzi



Greyson 12 år

grillat & rabarberpaj

blev fint väder tillslut, så blev att schteeeka sönder på ljunggatan. *HOST* kan väl inte påstå att jag tillbringade tiden utomhus allt för mycket ändå. sen blev det grillat och rabarberpaj till efterrätt vilket är så gott! har precis varit och kollat på addes nya lägenheten den är sjukt snygg. känns som det kommer bli super bra! kvällen kommer att tillbringas med kort och godsaker!

ha en nice lördag
PUSS

god morgon!

känns redan nu som det kommer bli en seg lördag. ligger fortfarande kvar i sängen & kollar runt på lite kläder, hittade inget direkt som jag var sugen på. men antar väl bara det är tur ;) ska snart gå upp & käka frukost, ska även ta en springrunda. missade ju träningen idag, eftersom jag fick reda på det en halvtimme innan. sen får vi se vad dagen har att erbjuda :) förmodar att det kommer bli en lugn dag, skönt de med!  

PUSS

promenad efter jobbet, inga fel.

nyss kommit hem från jobbet, ska ta mig en promenad nu. lär behövas, känns som mitt huvud behöver det. sen blir det en lång och skönt dusch, som jag längtat efter hela dagen. sen kanske jag eventuellt kollar genom matten lite fall jag orkar/hinner det. klockan tickar på som sagt. jobbet bjöd på smörgåstårta idag, vilket var super gott! :) så nu är jag mätt & belånten. fick även reda på sommarjobb idag på komunen, utemiljö. och vad fan är det? troligtvis är det meningen att jag ska ligga bland rabatterna, meeeeeen då skippar jag de jobbet och säger grattis till de som står på reserv listan! nathalie kan allt vara generös ibland ;*

PUSS

torsdag

gårkvällen blev absolut mycket bättre än vad jag hade väntat mig, slutade med att jag och adde tog en promenad med díxie. min kusins kära flickväns nakenhund, som är så otroligt söööt! blev en bit, men eftersom dixie är så liten, ville jag inte gå för långt med henne. sen blev vi fast hos johan ett tag, stod och snackade allt mellan himel & jord. när vi kom hem runt tio någon gång, gjorde vi pannkakor. som blev skitgott, då somnade vi gott sen.

idag har jag varit i skolan, hann även med en sväng på stan innan jobbet, inhandlade lite bassaker. ska snart iväg till jobbet nämligen, är inte alls tagg för de nu men det lär komma. sista dagen inför sommaren idag med, vilket är riktigt skönt. vill vara ledig ett tag nu :) iförsig jobbar jag ju endel under sommaren, men det är inte riktigt samma sak. ikväll vet jag inte vad det blir ännu, en promenad är inte helt omöjligt :) imorgon är nationella i matte del 2, får hoppas de går bra! vill verkligen klara kursen, suger på matte men är ändå värd att klara den. nu skall jag vila lite innan jag skall iväg.


nakenhund (dock inte dixie, hon är mycket sötare)

19.22

jises vilken dag, oerhört skönt att ha den gjort. rensa undan lite arbeten. fick godkänd på både clipslockarna & vågen, efter som det var ett G/IG prov så går det ju naturligtvis inte gå mer än G vilket kan vara oerhört skönt. man slipper den där pressen på att "hm duger det hära för ett mvg" utan man gör som man ska, så klara man det ju. jag tycker såna prov är toppen! efter det så lärde vi oss vardags make up, vilket var riktigt roligt. alltid bra att kunna grunder! går även att andvända till fest, bara att man använder sig utav starkare färger :)

efter skolan, blev det fika på stan men min älskade syster. mamma kom även och joinade oss, riktigt mysigt. häder inte alltför ofta. det var tur jag fick säga hejdå till min älskvärda syster inna hon sticker till paris, hon åker imorgon och jag önskar henne verkligen en trevlig resa samt sofie & vickan. när jag kom hem la jag mig i en timme, är helt slut efter dagen så behövde verkligen vilan. nu ska jag försöka få med mig mamma eller pappa ut och övningsköra sen blir det promenad, funderar på att gå mot stora kyrkan. så det blir en riktigt LÅNG promenad, lär behövas! rena hjärnan osv för en ny dag imorgon!


 

hjärtar

  

PUSS


MAKE UP DEMO IMORGON

nyss kommit upp ur duschen, ska till addes brorsa och hälsa på snart. trevligt! idag fick jag skjuts hem efter skolan vilket inte var helt fel. så blev att läsa myten som skall vara läst till på torsdag, skönt att ha ett arbete att lägga åt sidan. när jag kom hem blev det att slänga i sig maten och sen direkt gymet. där det blev 30 minuter på crosstrainern sen fortsatte jag och körde rumpa, ben, mage och rygg. riktigt skönt :) så nu ska vi till dennis, sen affären och köpa nötter sen skall jag även hinna med att raka adde innan vi slänger på filmen, the ugly truth.

imorgon skall helene ha smink demo med oss, ska bli kul. blir nog vardags make up skulle jag tro, som vi skall jobba med nästa vecka på visningen med sommartema. sen skall vi även ha prov i vågar och våglockar. för önska mig lycka till! efter skolan blir det fika med sis, som jag längtar att få träffa sååååååååååå mycket! ♥
sen skall jag även jonia emma på medelgympan, kanske till&med blir ett besök på yellow sun :)



PUSS

fredag

har precis kommit hem, har fixat lite saker under dagen med veronica, linnea & sofie fixade glas, dukar osv till lagfesten imorgon & fixade även välkomsbålssaker. får hoppas på en lyckad kväll! är grymt taggat, får hoppas jag inte är ensam, som jag absolut inte tror jag är. hämtade även schemat för sommarjobbet, som ser mycket lovande ut. super nice! fick endel tid med sis, vilket blir ännu mera nice ;) drog sen hem till linnea och kollade film och bara tog det lugnt. nu på kvällen har vi varit en sväng och fixat i lokalen lite tills imrogon, med ljud osv. blir nog riktigt bra. ska även fixa lite imorgon. efter som det är LAGFEST så är det bara för dam och herrarna, vilket jag tror blir super :).

nu har jag precis kommit hem, ska snart gå och lägga mig och sätta på någon film eller något. ska nog lägga mig ganska tidigt idag, så jag är pigg tills imorgon! ska bara lyssna klart på spelningslistan, sen väntar sängen!



natti, PUSS


lucky me!

jag har som himla tur.. jag har precis fått reda på att jag får ett bra sommarjobb. trodde jag aldrig, är verkligen tacksam. nu slipper jag skit jobben som tex.. jordgubbsförsäljning och komunen.

TACK!


onsdag

jiiiiiippie! nu är det lång ledigt från skolan och det ska bli så jävla skönt! behövs verkligen. det första jag gjorde när jag kom hem idag var att lägga mig och bara vila vilket var underbart! idag hade vi nationella i matte, som gick skit för mig! suger på matte. men men. får hoppas på ett g iaf, det som snurrar i tankarna nu är hur fan ska jag klara b kursen? men det får vi lösa då! efter provet hade vi salongen hela dagen där vi lärde oss att lägga en klassisk inpackning. hannah gjorde på mig och det kändes att det inte var helt fel för håret :)

snart ska vi även ha en visning på skolan men sommartema. vilket ska bli askul! modellen ska få en härlig sommarfrisyr och vi ska även lägga en sommar make up. ska bli riktigt kul, första gången vi jobbar med smink också. får hoppas på ett bra resaultat, vi har redan börjat fått ett hum om hur frisyren ska se ut. nu ska jag iväg och kolla på fotboll i regnet. see ya!

PUSS


´

...underbar! ♥

fight for this love


toppen lördag!

har hittills varit en underbar lördag, kommer nog fortsätta att vara med med förhoppningsvis! :) började med att jag , mormor och mamma åkte in till stan för att hämta upp sis, så åkte vi ut till bergvik. där mamma & syrran skulle köpa mat, så jag och mormor tog en shoppingdag. vilket inte var helt fel! fick mig riktigt fina saker.. inte ofta man är på bergvik heller, visst samma butiker men inte riktigt samma utbud. stannade även och käkade, blev en avokadosallad för mig. som var riktigt god! 

övningskörde även hem, vilket gick bra! när vi kom hem så klippte jag mormor, så jag tjänade en liten slant! ...som inte satt helt fel. blev faktiskt ganska nöjd med klippningen, får hoppas hon med blev det bara! ;) nu ska jag snart hoppa in i duschen. sen ska jag träffa linnea, får även se fall emma joninar oss. mina flickor!




fick med mig denna härligt
foundation hem idag!

PUSS

styl by HVRF

lägger upp några bilder från igår,
när vi var på uno & stylade..

















heeey ho let´s go

nu har jag precis kommit från jobbet, och ska hoppa in i duschen. har varit en mycket bra dag! äntligen avklarat lite skolarbeten, som underlättar enhel del i livet. gjorde ett teoretiskt & ett praktiskt prov idag. hoppas de gick bra.. praktiska provet var en frisyren med curler, vilket är ganska så kul. men utrullningen & finkamningen är otroligt svår och jobbig. speciellt att toppera hela håret! tar på kraferna. men som sagt, skönt att ha det gjort :)

imorgon ska det bli en riktigt intressant dag, är i skolan till elva. sen ska jag & några tjejer från klassen bege oss till uno där vi ska styla modeller som skall fotograferas. ska faktiskt bli riktigt kul & hoppas det går som man vill ;) inte riktigt bestämt vad kvällen har att erbjuda ännu. men det märks! nu måste jag kila




PUSS

nu bär det av till KD

ska alldeles strax åka till bussen den gå 11.58, sovmorgon!! ♥ det är för underbart. men iaf då blir det arbetsmiljö som står på schemat, sen färga håret! skööönt :) sen direkt hem och jobba. kommer nog komma lite sent, men det är som det är. nu måste jag iaf kila till bussen!

seeeeeeee ya!

måndag

är helt sjukt trött, vet dock inte hur jag kan vara det idag! det första jag gjorde när jag kom hem från skolan var att lägga mig och sova framtill nu ungefär, då är man trött. varit lika fint väder idag, synd man inte kan vara hemma och schteeeka ;) men fick göra det lite i skolan istället. går lika bra! skönt att dom har en solvägg där det är nästan helt vindstilla hela tiden.. underbart! har läst ungefär 2 kapitell i boken idag med, är ingen läsare direkt. får nog läsa lite till sen & även plugga på kemin. har prov på torsddg, wish me luck!

imorgon ska jag slinga håret med, skönt att äntligen få det gjort :) får se fall jag bara slingar det denna gången, istället för att färga det. isf lägger jag nog även i lite bruna slingor för att få det lite jämnar i och med att jag har färgat hår nu. men nog om det, nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag nog sticka iväg till min sjukling .. får se fall jag går dit med, är ju fint väder så varför inte?





vädret <3

eeelskar & njuter utav vädret! det är underbart.. ♥
suttit ute ett tag nu medan jag pluggat, och det är helt strålande!
nu ska jag sticka iväg på fotboll.

puss!


elephant man

... en ny favorit har kommit på listan!

kan spelas om & om i timmar


Elephant man -
dance and sweep





helgen inom kort

har verkligen ingen tid över till datorn just nu, ska försöka få lite mera tid så jag hinner lägga in lite mera inlägg, varit dåligt med det nu. blev en riktigt slapp dag igår, det behövs verkligen. var riktigt sliten. valborg blev även kaos i år MED, det var så ovärd kväll. fast det var bra så länge vi var hos sara och till en början hos andreas, super mysigt hos sara iaf! får bli mera såna kvällar nu under sommaren. men igår som sagt blev den rena slapp dagen, jag och adde låg i stort sett hela dagen! klippte min granne, blev faktiskt riktigt bra. klippte även pappa & adde och så var vi och käka på grums pizzerian med frida & fredrik, det var typ det enda gårdagen hade att erbjuda. hyrde även film, horsemen. den var helt okej, vet inte om det är någon favorit men mycket värd att se!

idag blir det bara plugga & sen kolla på seriepremiären med linnea & sofia. ikväll kanske jag även skall slinga håret på adde. men får se, inget bestämt än ;)

bilder från valborg kommer...



RSS 2.0