baby


hej igen!
sitter nu och kollar big brother och ska snart hoppa in i duschen.. träffade syrran en sväng idag på stan, så vi lunchade på maché.(fast mitt illamående, så lyckades jag få i mig lite iallafall) och fick även med mig en skinnkjol hem, som är sååååhär snygg! to-die-for, bokstavlingen! sen blev det raka vägen till jobbet, slutade nio så har inte hunnit värst mycket mera idag. men sista dagen nu denna månaden, så läntaaaaar efter lönen som kommer i veckan. FETAST EVER!

måste även medge att jag har världens bästa storasyster!
trots det fula vädret idag, kunde hon lysa upp min dag.. TACK BABY

...

mår illa!!!!!
har gjort det snart hela veckan nu :(

18 åringen!

HIPP HIPP HURRA!

idag fyller underbara josefine 18 år,
stort grattis till henne :)



ÄLSKAR DIG VÄNNEN ♥

onsdag,

gud vad skönt! kom på att det snart är helg:) finns absolut inget bättre, är så trött på skolan så jag inte ens vill prata på det.. idag har jag iallafall haft praktik, var väl ungefär som alla andra onsdagar. slutade klockan sex, så kom hem och fixade med lite saxer innan jag drog ut på löp- + intervallträning. gick bättre än väntat, vilken gör mig på ännu bättre humör. nu ska jag hoppa in i duschen, men innan det blir det bara liiiiite styrka.
sen dröjer det inte innan jag nattar kudden, ska bara kolla big brother. like always!

börjar morgondagen med zumba på stas,
men ett gäng snygga frisörbrudar ;)


saknar min underbaring, jesper ♥

...åter igen!

bara avgudar denna otroligt söta klänningen,
så inom kort ligger den på posten & väntar på mig!
kunde bara inte låta bli ♥♥
från nelly 299:-


hihi, även dessa skönheterna!
tiamo 699:- , scorett

/ godnatt
nathalie

sitter ute i solen

sitter ute på altanen och njuter utav vädret!
lyssnar på lite musik ifrån italobrothers, och det ser ut att bli en bra fredag!
så kul det ska bli ;)


ha en fortsatt trevlig dag!
/puss n

svar.

just det..

det var någon som undrade vilken färg jag hade på mina converse. köpte dom någon gång under förra veckan, och det är ljusbegie. 699:- från scorett.


(snodde bilden från http://susannaz.blogg.se/)


underbart väder!

måndag, och den känns underbart! solen skiner, man kan inte göra annat än att njuta! var även en kortis dag i skolan idag vilket gör det ännu bättre, hade färg och stilanalys sen natur. sen var det raka vägen till karlstads ccc, där det var olika UF-företag var även och kollade på en föreläsning med petter. vilket jag faktiskt blev sjukt inspirerad utav!

hann även med en sväng på stan innan det var dags att åkte hem med, fick b.la. med mig en mascara från make up, en jumpsuit från hm sen fick jag även med lite festkläder som jag eventuellt inviger till helgen! ;) när linnea & josefines ska firas! nu ska jag vila lite innan jag sticker iväg på träning :)

ps. ska försöka fixa kameran, vet att jag lägger upp sega bilder.. men stå ut!





nathalie♥

ska jag/ska jag inte?

funderar på att köra en klassiker!
har just nu bloggtorska, vet inte riktigt vad jag ska skriva om..


vad tycker ni mina kära läsare?

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick

fredagsmys

fredag - helg!

sååå underbart. tog en riktigt sådär mysfredag idag! värt till tusen känner jag. har haft fullt upp hela veckan, så behöver en kväll med mig själv. efter första veckan tillbaka i skolan efter lov samt praktik, så är jag faktiskt sjukt trött. så ska inte dröja innan jag kryper ner under täcket. betalade lite utav resan idag med, sjukt skönt verkligen för nu känns det att vi verkligen ska iväg och jag längtar.. kommer bli en galen resa till turkiet med galna brudar:)

imorgon blir det upp tidigt, och iväg till stan. hoppas det är fint väder imorgon med, så kanske bara kanske man hinner med att sitta ute och njuta utav den härliga våren också! funderar även på om jag ska sola & ta en långpromenad innan jag sticker till stan. får morgondagen bestämma, hänger på vädret;)

godnatt mina älsklingar..♥

240311

kom precis hem från jobbet, just nu har jag precis sköljt ur färgen ur håret och sitter med en färgbomb i håret :) får se hur det blir. om det blir skit, får väl brudarna i klassen fixa det imorgon på egen hårvård;) hihi. tur jag har dom flickorna! fick mvg på min uppstats idag med, skrev om kvinnomisshandel. med jämt liiiite help from mamii;)

nu blir det snart duschen, sen direkt i säng. imorgon ska jag betala lite utav resan också:) längtar som en idiot.. värme, festa, sola, pressa ;) iiiih.
KISS♥

tordag

hey yo!

sitter för tillfället på samhällen, gör inte värst mycket. ska snart börja på en inlämning om internationella relationer. jag valde att skriva om turistattacken som var 11 september. men gör det hemma, bättre att ha allt på en och samma dator! ska strax sticka hem, blir jobb ikväll. blir nog en springrunda senare med!

det är såå underbart väder! älskar solen♥ satt ute en stund förut, och det var nice. passade på att ta en bild också som jag bjuder på;)




l o v e  ♥

beställt!


dröjer inte innan denna snygga bikinisen ligger på posten och väntar på mig;)

hey ho, let´s go!

onsdag, vilket innebär praktikdag! idag blev sandra sjuk, så jag fick hoppa in och ta henne pass. så jag fick mina praktiktimmar + lön, jag tackar och tar emot! behöver all extraknäck som går att få nu! stack en halvtimma tidigare idag, för skulle med pappa på hockey. kom nyss hem, och är så sjukt trött så nu blir det sängen med en gång, ska upp tidigt imorgon.. blir en promenad innan jag tar bussen mot skolan, så klockan står på sex.

godnatt sötnosar!

VÅR VÅR VÅR

vilken underbar dag! älskar våren, älskar solen ♥

kom precis hem från jobbet, nu blir det duschen och sen sängen. ska upp tidigt imorgo på praktik. sen blir det eventuellt sunne, kanske följer med pappa. men inget jag bestämt mig för än! blev skolan idag, är tvungen att bli av med valkprovet som jag har kvar.. men väntar att lämna in ett prov tills jag ligger på mvg nivå, ingen stress ändå! måste ha mina betyg, om min dröm ska bli verklighet!
puss, från eran idol;)
nathalie

nathalie

"hej bloggen;)"

det var ett tag sen, men har haft en helhelg i torsby hos den bästa! så då får bloggen vänta.. kom precis hem, har bokat utomlandsresa idag med snygga brudar! blir alanya, 18 juni. & ja, jag längtar. fick även med mig lite annant från stan! men nu är det slutshoppat om jag ska ha råd med alla utgifter som komma skall.

ska ju till sälen under påsklovet också med ett härligt gäng, men vilken tur jag har jobbet så jag får in några tusenlappar extra, så nu är det bara att sätta igång och spara.. hellre minnen än en tröja som håller ett år;)

alanya♥

not so serious

trött. irriterad. trött på folk som utnyttjar. jobbat i 14 timmar. allt är skit. godnatt.
(take it with a pinch of salt)

do not forget I am still being best.. ;)



your song

nu har jag äntligen fått sätta mig och ta det lite lugnt! väckarklockan ringde redan vid sex imorse, fy. och idag på praktiken har det varit fullt upp hela dagen, onsdagar är ett helvete. slutade vid fyra, då var det direkt hem och sängen som gällde. är så sjukt trött när jag måste gå upp så tidigt :( vilade lite innan det var dags att dra på fys med handbollen som var i gymet idag.. så nu kommer jag sova skönt inatt! kom hem då var det raka vägen i duscha sen klippte jag pappa också, snäll som jag är. och nu kollar jag på big brother, sen blir det direkt att sova. för imorgon står väckarklockan på sex igen;)

OBS! ska snart lägga upp ett inlägg om hur jag fixar håret, LOVAR. har bara inte tid just nu med lite "roligare inlägg".. kommer nästa vecka. så kika in då ;) (till dig som ville att jag skulle visa hur jag fixar!)

godnatt sötnosar! ♥

sov dags!

matchen gick väl ganska bra måste jag ändå erkänna, för att inte ha tränat sen januari.. men slet så mycket jag orkade, så det var sjukt kul. som vanligt! hoppas jag har mera tid för handboll nästa år! nu är jag så himla trött, så ska försöka sova nu. brukar inte kunna somna såhär tidigt, men ska upp sju imorgon så får typ tvinga mig  i säng;)
'
'sov gott mina änglar! ♥

baby watch the news..

kom precis hem från praktiken,
ska lägga mig och vila lite 
laddar även för handbollsmatch..
hammarö borta, wish me luck.


puss

godnatt älsklingar!



110314

visst folk som störde sig på tidigare inlägg.. ska bara upplysa er alla om att det är på skämt :) puuuh.

men iallafall kom precis hem från parktiken, och fick veckan schema som inte är värst soft. börjar sju varje dag :( jag som hatar att gå upp på morgonen. men sista veckan nu så bara att stå ut. kom precis hem, nu blir det gymet med linnea. hårda tag idag, blir sängen tidigt idag.. har inte värst mycket fritid under veckorna, när det är praktik. tur det snart är slut.. nu ska jag byta om,
puss fina läsare♥
/n

jag kan visst sjunga?

hahaha, är hon seriös?
............

18 års fest!

har inte bloggat på en evighet, men nu var det dags för ett inlägg.. kom precis hem från arvika, var där och firade hannahs 18-års dag igår. vilket blev super lyckat! hade jättekul. började med en "tjej"-förfest hos viggan, som spårade totalt! så sjukt roligt.. drog senare vidare till lokalen, där fyller-år-barnet var. där blev det faktiskt ganska bra drag, men stack där ifrån redan vid halv tolv tror jag hon var. tog taxi till stan, då blev det tiki. där var det däremot ingen höjdare! har väl haft roligare, men var med skönt folk vilket gjorde att kvällen ändå blev lyckad. när dom stängde mötte jag upp sussi & frida så stack vi till victors så satt vi där tills det var dags att dra sig hemåt.. vi väntade på taxi i över en timme trot jag? FY.

rolig natt :)
frida min underbara ♥
PUSS

... i loved you first!

har inte mycket tid över, jobb 9-21 idag.. så nu blir det sängen!
godnatt!

snabb uppdatering!

första dagen på praktiken 9-18, det var helt okej. får väl inte klaga.. direkt efter så stack jag och söta vackra linnea till gymet för att svettas, vilket vi skötte strålande. kom hem hoppa in i duschen, och la mig och kollade big brother. som var skit, bara vantar på att något ska hända.. men verkar inte som något händer!
nu ska jag sova så
godnatt mina älsklingar ♥
/nathalie


:(

en sjukt saknad grabb...

min alldeles egna torsby-love jesper

sliten tjej!

lördag: träffade linnea, fick bli en tjugo minutare på yellow så var vi ute och gick i det underbara vårvädret, om man nu får kalla det så;) var sjukt trött efter fredagens bravader, så gick hem och vilade lite innan jag skulle dra mig in mot stan igen.. fick bli biomys med alexandra. myslördag med andra ord! dock slutade även den kvällen på krogen, gick till scoore efter bion och mötte upp dom andra! kom hem runt halv fyra, fyra. och jag har aldrig varit så sjukt rädd att gå hem som jag var inatt. det var kålsvart verkligen!

söndag: sov så länge jag kunde, sen direkt på samling. spelade årets andra match idag, thaha. det gick väl sådär. det är skönt att få hoppa in ibland, roligt att jag får det fast jag inte hinner träna.. :( ligger så fel dom där tiderna! får fixa det till nästa år. nu ska jag vila en timme, sen ska jag träffa emma. så söndagsmys väntar! ♥
overandout

laddar upp för morgondagen

ligger i sängen nu och försöker varva ner efter ett tolvtimmars pass med jobb! skönt med money, men inte skönt för kroppen;) är sjuk trött! blir jobb imorgon med, men börjar inte först än tolv. försöker att få ihop morgondagen på något sätt, men verkar inte funka så bra? enda som är  spikat är morgonpromenad med emma runt 9, ska även försöka hinna sola innan jag börjar jobba..

sen på kvällen bär det ut på äventyr! säger dock inte vart;) finns alltid jobbiga personer som ska skvallra och hålla på med sånt trams;). så lika bra att vara tyst. innan utgång ska jag iallafall hinna med en massa olika måsten som göra mig iordning, åka till stan, fixa kläder, fixa drickan and so on. ni tjejer förstår mig! och kommer känna mig stressad som ett as, har inte värst mycket tid på mig., men sen när jag är klar är det bara det roliga kvar:)
.... hihihi

kort kort

vakna-jobb1-jobb2 & ikväll ska jag vara med emmis, och vi blir eventuellt chaffisar;)



karlstad

guess what? im back;)

ska sticka till stan nu när som hellst. men tänkt att jag lägger in ett inlägg snabbt innan;) kom hem från sälen igår, det har verkligen varit jätteroligt. även fast jag kanske inte är bäst på skidorna, så är jag ändå tillräckligt bra.. så det var faktiskt kul. sen var jag iväg med ett skönt gäng också, vilket underlättade. hämtade även mitt paket på posten igår, äntligen har jag fått hem jackan ♥ fick även med lite annat smått & gott, solglasögon, smycken, ringar oså.

ska även svänga förbi sandra senare, ska köpa biljetter till 100% på fredag till mig julia och frida. sen ska jag klippa caroline. och ikväll blir det en efterlängtad myskväll med älskling alexandra!


bild från kusten 2010


RSS 2.0