BILDER från visningen

kom nyss hem från jobbet, det var rätt soft dag i skolan. var där i kanske 20 minuter och gjorde ett prov sen blev det en snabb sväng på stan med hannah och elin innan bussen hem gick. var hemma jätte tidigt, med tanke på när jag brukar komma hem. var hemma vid två, sov ända tills jag började jobba vid halv fem. så nu har jag precis duschat, helt underbart. jag ska snart hoppa i sängen, ska skeda med min syster inatt.. alltid lika mysigt!♥

nu kommer bilder från,
revlon visningen!















- inte så mycket, men några iallafall!

godnatt!
PUSS

-nathalie

neeemen, då var jag äntligen tillbaka! har inte haft allt för mycket tid över, hade två prov förra veckan som gick super. var på en visning med revlon som jag kommer lägga upp lite bilder på senare i veckan när jag får tid, så himla softa människor på den visningen. clas var helt otrlig! sen jobbade jag som vanligt tisdag och torsdag. så fick ingen tid allt till datorn! helgen har spenderats på bästa sätt, i torsby hos jesper.

veckan kunde absolut inte ha börjat på ett bättre sätt, vaknar bredvid världens underbaraste. och fick ansiktsbehandling och hårmassage utav susanna när jag kom till skolan. som var SÅÅHÄR skönt! sen slutade vi typ 2 timmar tidigare. följde med hannah till fredriks lägenhet, där vi myste som bara vi kan;) drog senare iväg på tjejkväll, på salongen. ikväll var det ghd kväll. orkar inte förklara mera än så. men det var riktigt trevligt! älskar salong MODA. nu ska jag hoppa in i duschen sen snabbt kolla igenom provet tills imorgon! har resurdag imorgon, så ska bara dit en snabbis och göra provet sen stan med hannah och elin innan jobbet!


HANNAH, mylove♥

PUSSSSS


tiiiisdag

idag har del varit enhel dag i salongen. rullade först upp curler så utgick jag från det till en långhårsuppsättning. blev faktiskt ganska så nöjd:) sen stylade jag bara resten utav dagen.. soft! började jobba vid fem så åkte direkt till jobbet. slutade vid nio, så har i stort sett precis kommit hem. ska bli skönt att lägga sig och mysa med alexandra nu vill jag lova. imorgon kommer det bli en lång dag! ska vara med och styla till revlon visningen imorgon. sen ska jag även vara med på den. så blir styling i stil,hälsa&image studion hela dagen imorgon mellan 9-19. sen börjar visningen klockan 19, vet inte när den är slut. håller väl på i 2 timmar minst tänker jag! så imorgon sover jag i stan, skööönt! slipper jag gå upp så tidigt på torsdagen.. ska även försöka ta lite bilder "bakom scenen", får ni en inblick hur en visning ser ut från andra sidan!;)



MITT HÅÅÅÅÅR!<3 från första bilden.. saaaaknar!!!!!

sussi & jaa, förra året på halloween..

nu ska jag springa upp och mysa sönder min syster!
LOOOOVE HER♥


like a g6

... sådär! då var ett pass på gymet också avklarat. jag och linnea var ändå gaaaanska hurtiga som valde att gå hem. dock gick vi bara till ica pga att jag var nära på att få köldskador på händerna. men det blev en bit iallafall. kom nyss hem ska alldeles strax inta duschen sen plocka iordning på rummet. sen blir sen sängen tidigt idag! så kanske jag inte försover mig imorgon, IGEN! 
idag på mitt utvecklingssamtalet så bröt jag och eva ihop tillsammans, tänker inte gå in på varför men ändå.. eva är en riktig pärla! hon är underbar hela hon.. bästa läraren jag träffat!

♥♥


22november!

då var måndagen och naturkunskapen, avklarad! vilket känns sååååhär jävla underbart. kan jag iallafall lägga det bakom mig.. ska nämligen hinna med endel andra uppgifter. har färgteori prov på fredag och ska hinna läsa ur en engelska bok innan torsbdag, fuck det säger jag då som inte ens läser svenska böcker. så har jag samhällskunskap + 100 engelska glosor tills nästa tisdag.. sen ska jag skriva om ett samhällsproblem till nästa torsdag, valde att skriva om kvinnomisshandel. JIPPIE, vad lite jag har!
kom nyss hem, fick i mig några rostade mackor, så ska alldeles strax hoppa i träningkläderna och möta upp linnea så sticker vi till gymet, och pumpar.. ikväll blir det endast slappa som gäller, och börja skriva lite om kvinnomisshandel. får vi se hur långt jag hinner. skulle vara otroligt skönt att bli klar med det, men det är väl ingen risk..

nu måste jag dra,
hörs


my fucking liiiife!

fan för naturkunskap. helt ointressant, helt onödigt! men ändå något man måste veta?
helgen har iallafall varit hur bra som hellst, fredagen blev det ju johnossi på nöjes. säger bara såhär, johnossi inget för mig! haha. nee, men i övrigt så var kvällen bra. med tanke på sällskapet!♥
kom hem runt två, så ställde jag mig och gjorde äggmackor. skapling sugen på äggmackor jag måste varit, haha.
åkte till jesper igår, så gick vi på harry potter del 1 med jonas. den var helt ok! är egentligen inget fan utav harry potter, sagan om ringer osv. men den fick godkänt ändå:) var faktiskt bättre än väntat. sen blev det bara hem och ha myskväll! han åkte till gävle idag och spelade, så jag åkte hem. så var jag tvungen att plugga lite natur också. kom väl hem vid sex så var det raka vägen till sporthallen. kollade på grums - kristinehamn men linnea. anna och sara var också där, kul att få träffa dom med. det var ju ändå ett tag sen! sen var jag och linnea såpass hurtiga att vi gick förbi happy på hemvägen, inte illa. kom hem vid åtta, då var det bara att sätta igång och plugga. ca. 30 sidor! f*uck that. men nu har jag läst igenom det. och det får räcka;) nu ska jag hoppa in i duschen sen sängen, så jag orkar komma upp imorgon..


bilder från i fredags,
när jag & hannah började liiiiite smått!






HANNAH LILJEGREN, hooot and dangerous!

godnatt!

fredag, och helg!

... och johnssi på G! kommer bli en toppenkväll :D :D
hör och häpna, nathalie ska ta det lugnt ikväll. har taggat ner ett kilo :) är den där seriösa typen idag.. kommer minsann ha lika kul ändå. men bra folk så funkar allt! är i stort sett klar, ska snart be hannah ta tag i mitt hår. det behövs ju kan jag säga. sen är vi REDO, för kvällen bravader..
ha en bra fredag!
för det ska jag, hihihi.

tjejkväll på MOda!

då var jag äntligen hemma, efter en till dag med full fart! var en sväng på skolan, åkte in till ett. så var rätt soft ändå, sen gjorde jag och hannah samhällen. haha, eller a. blev väl mest facebook som blev det intressanta i det hela. så fick inte mycket gjort ändå. sen drog jag josefin hannah och en till tjej som går i trean in till stan. jag drog dock direkt till salongen. skulle förbereda för tjejkvällen. när jag väl kom till praktiken så blev det HELT andra planer. jag, jaya, lajla och sara drog in till ecpresso house och fikade istället, haha. lite taskigt att lämna dom andra med salongen men ändå.. när vi kom tillbaka var det ca. 30 minuter innan kunderna skulle komma. så var bara att sätta igång och styla sig. var faktiskt riktigt mysigt. fick mycket mina erbjudanden också vilket var pricken över i:et. nu har jag nyss kommit hem och försöker sitta och fundera över hur jag ska lyckas med att planera in helgen.. kommer inte funka sååå bra kan jag ju säga? imorgon är det väl gaaanska så lugnt. men sen? ska jag sova i stan imorogn? eller ska jag åka hem efter nöjes? vad ska jag packa ner? vilket tåg ska jag ta på lördag till jesper? stannar jag i stan måste jag packa för det med.. puttes födelsedag kan jag ju bara glömma att jag ska hinna med. sen söndag.. ska jag hem eller ska jag stanna i stan? hur mycker ska jag packa då och framför allt vad? om jag inte kommer hem först än måndag? eller ska jag hem till grums på söndag och hinna hem till mormor som bjuder mig på mat? eller ska jag fira putte en dag senare och åkta till dom? sååå. där har ni jämt ett lite, jag upprepar LITET smakprov på vad som snurrar om och om i min hjärna nu. ska också hinna duscha och packa allt detta som jag nu ska packa innan sängen, kan ju också tillägga att jag har världens huvudverk just nu.. det blir inte bättre utav att jag bara längtar efter sängen heller!! ♥ 




bilder från kvällen












...sådär! då ska jag bara fortsätta tagga lite till.. johnossi imorgon!
med frisör b rudar! ;)



..saknar jesper!♥♥

NATTI, lovers!


ondag

såååådär. då var återigen en onsdag avklarad, praktiken är klar för denna veckan. rätt soft dag idag i salongen ändå, gjorde tre färgningar. en kom in med andan i halsen och hade mixrat med färg henne. hon hade försökt att göra egna folie slingor(blekning) hemma, UTAN FOLIE?!?!? hur har man tänkt och ens gjort då.. men slut resultatet var fint trots att hon i stort sett liknade en leopard i håret innan.. sophie färgade även min utväxt, iiiih. bortskämd jag blir på praktiken (a).. det gillas! ska även dit imorgon, då vi har ordnat em loréal tjejkväll. så blir MASSA nedsänkta priser på produkter.. så blir nog att unna sig lite hårprodukter imorgon. tog iallafall sex bussen hem idag, så var hemma perfekt till träningen. som "började" sju i gymet, fys idag. fick välja mellan simma eller vara på gymet. och jag och linnea var på gymet, där jag total krossa henne ;)

pease out!


valk&svinrygg

GRRRRRRRRYM LÅT! BAM BAAAAM


helt ok dag idag trots att det är en så helvetes lång dag. men det går bra, med så fina människor jag har tur att ha runt omkring mig så funkar allt! efter jag klippt klart modellen idag, var det bara att sätta igång med svingrygg träningen. de börjar ge resultat ändå, vilket är tur! prov snart i valk och svinrygg, så borde sitta nu. blev direkt bussen hem vid halv fem, som var proppad av curry. bytte buss på vägen och tog extra bussen som kom bakom, iiiiskall! men bättre än svettig buss iallafall. var hemma vid fem så var bara att stressa bort till jobbet. slutade nio så har jag suttit framför datorn sen dess, snart blir det sängen men innan det ska jag snabbt hoppa in i duschen så ska jag försöka få lite i magen också. imorgon är det MODA som gäller, slutar sex och träningen börjar sju. får se hur jag ska hinna med. det blir morgondagens bekymmer!

släpp dagens bekymmer, det kommer ändå nya imorgon? eller hur är det.. haha :D :D







puss&kram, skumbaaaanan!♥♥


...då var det måndag igen!

soft dag idag, finns inte så mycket mera att säga. imorse var den mindre skön ioch för sig.. var kallsvett, svimfärdig, skakis och liiik blek! trodde jag skulle åka på sjukan.. men det blev att bättre allt eftersom dagen gick. och tur är väl det. viktig dag i skolan imorgon.. ska ha modell, sötfisan jeannie får agera modell imorgon. vilket jag är tacksam för! söker endel modeller för klippning, samt färgning så bara att höra utav sig om man skulle vara sugen. får vi se fall det skulle funka! gratis klippning är väl inget man tackar nej till i första taget ;). anna-lena kom förbi förut så klippte henne, sen var det dags för linnea-time. snacka om mycket smått & gott mellan himmel och jord. sen kom jag hem och käka kvällsmat. nu ska jag strax hoppa in i duschen sen blir det soffläge resten utav kvällen. får vi hoppas jag mår bättre imorgon när jag vaknar..

äntligen fått kameran också! :D :D :D
nu blir det kort, vill jag lova!






PUSS&GODNATT,
peace!


shoes

... då var det dags igen! beställde nyss hem ett par till skor, skulle ju ha stövlar egenligen men va tusan, vem kan man motstå ögongodis? får bli ett par stövlar liiiite senare. när jag hittar några jag verkligen vill ha. för finns inga just nu så får bli ett par till kilklack. 13 cm, råååå snygga!




 I LOVE THEM!♥

söndags ångest!

sitter just nu hos jesper, har varit här sen igår. har med andra ord alltså inte firat farsdag med min pappi, men ska fira honom extra imorgon istället.. går lika bra det med, han fick ett ganska så sött sms utav mig iallafall, hihihi. inte fy skam! sov länge idag, vilket jag känner var välbehövligt. ska upp fem imorgon, måste med sex tåget. det suger dock! men vad gör man inte för att få en sista myskväll med jesper? ;) nu ska det snart inte dröja innan jag säger godnatt!

pussss♥


fjortistiden!

tänkte lägga upp lite gala bilder
från fjortistiden som vi alla gått igenom! ;)















fredag, och helg!

härlig fredag! blev ingen skola idag för min del. hade bara haft musik isf, känns gaaanska så ovärt att åka in till stan bara för det måste jag säga. så stannar hemma och softar istället fram tills klockan tre. då blir det ICA som gäller fram till fem bara. ska bara hoppa in och sitta i kassan, så varför inte? pengar om inte annat. ikväll blir det väl antingen bio eller så hyr vi film.. det återstår att se. jesper kommer iallafall, äntligen. nu ska jag käka lite frukost,

hörs!

TORSDAG

äntligen hemma. torsdag = dryg dag i skolan. matte b, det säger väl egentligen allt? meeeen kan faktiskt ge mig själv en riktigt klapp på axeln idag. jag och sussi skötte matten galant idag. så inatt kan vi sova GOTT ;)
sen skulle vi ha idrott, tror mera än halva klassen trodde vi hade bowling. så var nästan inga med. men jag var att med, hade ju ändå med träningsgrejerna sen bodypumpen. på tal om bodypumpen, det var as bra! får bli flera gånger. ska iaf inte säga att jag inte känner utav något, för det gör jag. skulle ju vara hos tandläkaren 15.50 idag, för dom skulle kolla hur det har gått med blekningen. missade engelska lektionen bara för detta. så kommer jag dit, så står det att den 11 och 12 november är det stäng pga någon skit?!?!? då kom dampen vill jag lova! så var bara att traska bort till jobbet, var en timme tidig. KUL! så fick bara sitta och vänta på att klockan skulle gå. slutade nio idag, så har precis kommit hem och har även hunnit duscha osv. nu dröjer det inte länge innan sängen..

PUSS & GODNATT!


onsdag

soft dag måste jag säga, ingen praktik idag. så softade bara tills det var dags att ta bussen in till stan, bodypump på sats väntade. sis & linn var med! trevligt sällskap. efter passet gick jag ock syrran lite på löpbandena för att slippa allt för mycket träningsverk imorgon. vilket jag tror vi gjort helt rätt i. gick förbi och hyrde film och köpte nötter påvägen hem, fick bli sex and the city 2. just bara för att det är en film som man ska ha sett, haha. den va väl sådär, måste nog säga att ettan var något bättre! skedar med sis inatt, så ska alldeles strax krypa ner under täcket. 
 




PEACE OUT, gott folk!
GODNATT


kort skoldag!

nu kom jag nyss hem, blev en kort dag idag i skolan. började dagen med produktinfo med wellas nya serie som kommer på reklam inom en vecka. mycket bra produkter, slår dock inte SP serien men det finns det inget som gör eller komma göra tror jag. sen blev det lite fri träning i salongen, tog ett bussen hem. så fixade lite ärenden som var behövliga. fick min GHD tång idag med, jag är redan kär i den. hel lila, as grym! nöjd med färgen jag valde också. nu har jag precis kommit hem, så ska vila ett tag innan det är dags för jobb mellan 17-21. sen handbollsträning efter det, så blir en sen kväll ikväll! är redan som en levande zombie, vad ska jag inte vara imorgon då?

lägger upp båda skolkortena nu från iår och förra året,
får vi se fall ni tycker det är någon skillnad!

börjar med 2009, HvFR1


..& nu årets! 2010, HvFR2


PUSS!♥

BACK IN DAYS

första dagen på skolan efter lovet idag, skönt att vara tillbaka. var en lång dag idag men ändå soft. började med färganalys, kom fram till att jag är höst! mycket riktigt. jag passar i varma färger, inget nytt direkt. efter skolan blev det en sväng på stan med susanna, hannah & elin, köpte såklart en klänning från H&M som var grymt snygg. IM IN LOVE♥ kan bli nyårsklänningen. men vi får se om jag orkar vänta så länge! jag och suss gick även och letade efter skor. som jag är i stort behov utav! men hittade inga tyvärr. får leta vidare:) kom hem runt sex, då var det bara att slänga i sig lite mat innan det var dags för ännu en springtur. ökade lite idag, och körde intervaller i himlabacken. underbart! ett tips till alla som vill springa med tycker det är för jobbigt. spring på kvällen och jag tycker det här är den bästa årtiden att springa i för luften är så frisk! när jag kom hem körde jag även lite styrka, aldrig fel. nu har jag precis kommit upp ur duschen. nu blir det soffhäng resten utav kvällen!


peace out!

spasöndag!

har precis gjort en inpackning, ansiktsmask och målat naglarna, känner mig som ny! underbart.. nu ska jag bara smörja in mig med brun utan sol så ska jag lägga mig framför tvn och bara njuta utav sista kvällen utav lovet! första natten utan min skrutt på länge också. känns väl sådära :$ imorgon är det dags för skola igen, saknar mina underbara klasskompisar som lyser upp min dag! har inte sett endel utav dem på 2 veckor, så äntligen. ska även luska på lite planer inför kommande månad, HIHI. får eventuellt fin besök imorgon med, som jag ser fram emot. då blir det myskväll, inget snack om saken!


ansiktsmasken jag använde idag!



absolut bästa brun utan sol,
KICKS!



PUSS

hel-helg i torsby

nu var jag tillbaka i grums, efter en hel helg i torsby! mysigt helg, må jag säga! var i karlstad runt halv två idag, då mötte jag upp syrran. så gick vi lite på stan innan det var dags för att luncha. spikade även ännu en dejt på onsdag.. fick mig lite smått & gott idag med, köpte äntligen den efterlängtade tröjan från gina. sen fick jag även ett par springbyxor utav mamma, som snart skall invigas! köpte även med läppglans (från make up store), favortien är det genomskinliga! i just love it♥ fick även med mig ansiktsmasar & brun utan sol med hem. nu ska det smörjas förstår ni, så inget mera saloarium! kom alldeles nyss hem, så snart kommer marie så ska jag klippa henne innan det är dags för en springrunda. nu måste jag kila,

PUSS, så länge!

TRÄNING!

var upp tidigt idag, iallafall för att vara mig. skulle ju iväg till & gymma med sötnosen emma. mycket riktigt, tog elva bussen bort till badhuset. där det väntade ett HÅRT gympass. crosstrainern, mage, rygg, ben och rooompa! emma visade mig lite ny övningar också som hon lärde sig på praktiken så jag testade på, inte illa kan jag säga. denna unga damen kan träna hon!;) så blev ett svettigt pass idag! sen stack vi hem till henne för att få i oss lite mat. så kolla vi nya H&M katalogen och satte oss lite vid datorn. innan det var dags för yellow sun, underbart. blev bara en 20minutare för mig idag, men det gjorde ändå susen.

när jag kom hem så vilade jag lite, vaknade nyss utav att mamma kom hem. så nu steker hon pannkakor åt mig! så blir att slänga i sig det och hoppa in i duschen och göra mig iordning. sen är det dags för åka. ska till sunne och kolla på när jesper spelar match idag mot grums fast först ska jag in till praktiken & lämna tillbaka löshåret som jag lånade till halloween.. blir full bil, kull ska såklart med. det är hans lag som spelar. sen ska pappa & sis också med och kolla..




PYSS!

roadtrip

gårdagen var bra, var på stan med fina människor. lunchade på kebab house, innan det var dags för mig och jeppen att ta bussen till fina grums.. var hemma ett tag, sen åkte vi in igen. kollade på, saw 3D. det var en utav de bättre saw filmerna iaf!

kom nyss hem från stan, jag och mamma körde in jesper till tåget. så stack vi och hämtade upp sis, så tog vi en sväng på IKEA. aldrig fel med det, finns så sjukt fina rum där som man skulle kunna dö för.. kollade på soffa med, dags för en ny. sen åkte vi förbi och lunchade på oliven. första gången faktiskt, men det var riktigt bra! så det rekommenderar jag starkt. trevligt att få träffa min syster ibland med, vilket inte händer allt för ofta! har saknat henne otrligt mycket, så det var dags nu. imorgon blir hon med till sunne och kollar på när jesper spelar också, inte illa. nu ska jag ta tag i rummet, som ser ut som ett bombnedslag just nu. har inte varit "hemma" sen torsdag. så det är dags att få undan på all skit.


en syster är ens bästa vän, livet ut!
I LOVE YOU



lovdagar

LOOOOV, och jag klagar inte! än så länge har det lovet varit helt underbart. gårkvällen spenderades i en lägenhenhet i stan med trevligt folk. nu har vi precis vaknat och ska göra oss iordning, sen blir det stan. ska möta upp susanna, emma, frida och joanna. så blir en sväng med dom på stan. sen hem, jesper blir med hem idag med. myskväll med andra ord! nej, nu måste jag kila.

puss så långe!


RSS 2.0