party all night.this is my life.



medan ni kollar på några bilder från gårdagen,
får ni lyssna på en sjukt skön låt.. TACK HANNAH!







tack & hej.

busy women



snygg frida

shit vad fort helgen har gått! har iallafall varit en super helg:)
började med i torsdag, då vi var ett gäng sköna brudar vid sundstakärn och grillade & myste till det lite.. var sjukt otagg på skolan på fredagen, blev sent i sängen och lite dricka, så var en slitsam dag. åkte direkt hem och la mitt ett tag, innan det var dags för kick off med jobbet. slutade även den kvällen med utgång, jag körde nyktert så jag var pigg på lördagen. hamnade på två olika fester, kul att se lite nya ansikten. inte direkt folk jag umgås med annars, eftersom jag aldrig går ut i grums av någon konstig anledning? ha ha

igår skulle jag egentligen ta det lugnt och plugga men var helt själv hemma så blev så rastlös så åkte in till frida, så började vi förfesta där lite innan vi drog till lucas ute på hammarö. sjuk kväll måste jag säga, men den var superbra!! så tack för en lyckad kväll :) sov hos frida inatt, så tog tåget hem vid ett ungefär. nu ska jag ut och gå medan jag väntar på att mamma ska komma hem från jobbet, så kommer det lite folk hit senare, det är ju trots allt mors-dag. ikväll har jag lovat mamma att bli med på zumba också, får väl se hur det går.. haha


youandme.



onsdagen har gått åt till att jobba med sånt jag ligger efter i så har bara ett moment i bilden kvar, var även en sväng på stan. fick med mig mina drömskor, iiiih och har äntligen betalat resan till alanya :D mindre än en månad kvar nu det börjar ta sig!!

gick förbi och köpte en sallad och gick till lägenheten, syrran tvättade så var lite allmänt stöd. bestämde stockholms resa 3 juni, toppen! sen körteorti 16-18.. kom hem och har hunnit med en hel del, morsan har köpt cykel också så var tvungen och ta ett varv.
 
imorgon blir de mys med massor
utav snyggingar!!
 ♥


tisdag

orkar inte skriva om dagen, körde iallafall på morgonen och det är dagsatt boka halkbanan.. känner mig väl förberedd! och en sak till, är på sjukt bra humör.. fick några tusenlappar extra idag, från förra sommar ersättningen. absolut inga fel :)

tog kort på våran 70'tals "docka" också..
som vi gjorde idag i kultur- och stilanhistorian.
mitt slutbetyg, MVG!



...snart...... JOBB :(


zzzzZZzz

puuuh, shit jag är så sjukt trött!
& idag, första gången på länge längtade jag verkligen hem...
har inte varit hemma sen i torsags, så var jag på teori för körkort till sex idag :(

sjuk helg! som vanligt ;) på torsdag kom min baby och hälsade på så han var hos mig och på fredag följde jag med honom hem. så vi myste med grillning, kubb och lite andra trevligheter!
på lördagen var det dags för utgång, så åkte upp till elin så satt vi ute i vid hennes pool och stekte hela dagen, med massa sköna personer! på kvällen blev det kålsnäs, lika väl de var lyckat. en spårad kväll(som vanligt) med dom bästa! tack för en superkväll pojkar och flickor! söndagen glömmer vi, den finns inte med.. man brukar säga "man mår som man förtjänar" , gjorde slingor på jesper iallafall haha.

idag träffade jag mina brudar igen, och såklar den saknade sussi .. gjorde även muntligen i engelska idag! men nu ska jag snart gå och lägga mig, mår inte så bra. och nu har kroppen sagt ifrån, så ska inte ut på evigheter har jag lovat mig själv. sjunde helgen irad nu, inte okej!! dock så satt vi och planerade en massa redan idag i skolan, haha.. jaja! men det är då det och jag längtar

lite bilder från helgen;)







180511


new one;)

onsdag, REDAN!

blev en kortis dag idag på praktiken, sen var det dags för trafikskolan. hade teorilektion idag igen.. gick även en sväng på stan, mötte även upp flickorna så vi satte oss på waynes ett tag.. kom hem runt halv sju, så ska börja plugga lite nu inför imorgon. ska in på resursdagen imorgon och jobba av lite skolarbeten. så blir det jobb imorgon okså, eventuellt så kommer mig baby också ♥

♦ idag är det exakt 30 dagar tills jag åker till underbara turkiet

modevisning

måndag, och redan avklarad!

är så sjukt trött, måste nog lägga mig några minuter innan jag ger mig iväg på träning! började dagen halv nio, men modevisningen. våran grupp hade fyra modeller, som skulle vara klara till klockan ett. så var bara att sätta igång, så hela dagen gick till att fixa och trixa till modevisningen. blev riktigt bra, tillslut. bättre än väntat iallafall!
direkt efter skolan, fick jag skynda mig till trafikskolan. var på teori mellan 16-18, och ögonen kändes bara tyngre och tyngre. somnade nästan tillslut. men jag var med hela tiden;) har även bokat in 3 körlektioner.. första är nu på fredag redan,

bilder från idag!
min höstmodell

sminket kommer ifrån make up store
någon slags korall orange färg, på ögonskuggan,
läppstiftet samt nagellacket.

halvtaskig bild, men.
höstmodellen från topp till tå

mickan & klaris

längtar tills helgen med mina favoriter♥

ESC

har inte haft tid för euro vision någonting, pga jobb, skola och roliga utekvällar i helgen! så hade helt glömt bort, frågade hannah idag och fick reda på att saade kom trea? as bra placering ju, kanske inte så kontigt med den charmen;)

ett bidrag jag tyckte var as soft var Irlands , "Lipstick"


godnatt♥

nails


mina fina naglar,
som är gjorde utav linda!

there´s been a long time since i had so fun!



woop wop! nu var jag tillbaka;)

kom precis hem efter en underbar helg med mina fina fina flickor! i fredags direkt efter jag fick mina naglar fixade(tack linda) åkte jag till arvika, på räkfrossa med 14 underbara cheyor. var hur mysigt som hellst! får tacka nadja för den underbara kvällen..

på lördagen så skulle jag med till torsby egentligen, det var någonting där. men blev att jag stannade i arvika istället, så vi körde på en spontan utgång. vilket blev lyckat! typiskt mig, kommer på att jag vill hem. så vid halv fyra, fyra var jag tillbaka i karlstad igen. tog bussen till grums redan vid elva imorse, så nu ska jag packa upp, städa mitt otroligt fina rum, plugga, sen ut och springa!

have a nice day ♥
Rebecca & Fiona – Luminary Ones




slapp dag!

gårdagen spenderades för de mesta på ICA, 11-20. sen gick jag direkt hem till emma, så hade vi lite mys. idag har precis vaknat, ska iväg jobba nu. började dagen meb bowling, sen kollade jag och elin på film. tog två bussen hem, så la mig och vilade lite innan det är dags att dra iväg.

ser fram emot en underbar helg♥

tisdag

haha, hittade en bild på mig och frida i taxin i vintras;)
söta!

åkte till skolan idag och gjorde np i engelskan, gick väl sådär.. ska inte direkt skryta över min engelska. åkte direkt hem efter det och njöt utav solen, blev dock inte allt för länge eftersom på tisdagar är det jobb på schemat! så var bara att bita ihop och dra iväg, kom nyss hem nu ska jag gå ut en sväng. sen blir det duschen och sängen. jobbar imorgon med mellan 11-20.. pengar rullar in som dom ska;)




helgen

hinner inte med bloggen allt för mycket under helgerna, det är inte heller det som är prio 1 ;)

på fredagen blev det utgång! bra kväll måste jag säga, så tack till alla er som tillbringade den med mig.. åkte till torsby på lördagen och kollade på jespers match, och på kvällen var jag med erik och victor.. skulle förbi frida och frida en sväng, men bev aldrig av. tiden räckte inte till! igår, som vanligt blev det bio. fast five! riktigt bra faktiskt. jag gillar ju såna filmer också, så den rekomenderar jag till er.

idag har det varit en sjuk jobbig dag i skolan, kom precis från bussen nu. så sitter bara och slappar innan jag ska iväg. måste snart hoppa in i duschen! längtar tills fredag, då ska jag få fixade naglar, och på lördag ska jag göra något riktigt galet. som jag inte kommer säga till NÅGON, de enda som vet är mina frisörbrudar;) puss på dom som förgyller min dag! & grattis min älskade malin som fick körkort idag!


puss på planerna inför helgen! ♥
längtar redan till helgen,
och det är bara måndag! :(

nathalie rosén

redan halva veckan gjord! underbart :)

hade nationella i engelska a idag, skriv uppsats. undra hur de gick jag, kan lite gärna ha gått hur bra som hellst som hur dåligt som hellst! återstår att se.. var klart redan vid halv tio ungefär så stack till nova, så fick sussi lägga folieslingor på mig! fixade ju utväxten i måndags, så la bra bara slingor och på fredag innan sunne ska vi lägga i en nyanisering sen är jag blondare än blondast;)

när jag kom hem, stack jag direkt till jobbet. sen gick jag och alexandra ut och gick i det underbara vädret! fick även en stalker, som heter steffen. han letade efter en flickvän, och jag var fin i hästsvans och doftade ljuvligt.. hahhahah! tog även en såkallad raggar runda.. så har i stort sett precis kommit hem, så ska hoppa in i duschen kolla big brother sen är det sängläge!
♥ /love
nathalie

måndag, ny vecka!

sjukaste valborg jag varit med om, men samtidigt också roligaste!!

vaknade nyss, sjukt ovärd dag i skolan. hade färg&stil analys sen slutade vi, lunchade med flickorna på stan! mys.. kom hem och la mig direkt, tar på en att gå upp klockan fem. men nu ska jag snart färga håret, och sen ska jag klippa lite innan jag ger mig ut på en springrunda.

gårdagen spenderades i torsby. riktigt rolig valborg måste jag säga, sjukaste jag varit med om -no comments ;). skulle egentligen åkt hem igår, orkar inte gå upp fem idag så hade jag andra planer. men planerade om lite, så avslutade kvällen med trevligt sällskap på bio! gick på thor, den var väl helt okej..


grattis lelle, till körkortet ;)

RSS 2.0