färg & klipp

ska klippa & färga min älsklings hår snart:) ska bli kul.
lägger ut före och efter bilder så ni får se resultatet!






hörs sen!


peppar peppar

YIPPIE!

studsar upp & ner av ren lycka! håller tummarna. stefan är en ängel, han får dagens guldmedalj av mig! bara några dagar kvar har jag svaret i mina händer!! gaaaah. ORKAR-INTE-VÄNTA:DDD



studiedag

finns inget bättre än studie-dagar, men njuter verkligen varje minut. inget planerat, bara ta det lugnt hela dagen. låter det inte bra? kan säga att det är underbart iaf♥ bara få sova ut, hur länge man vill och ta allt som det kommer. har för den mesta del tagit det lugtn & pluggat. två prov imorgon. men det är inga prov direkt man behöverplugga på räcker att bara läsa igenom för det är sånt men kan redan för det mesta. ska snart ta mig en powerwalk i kylan! känns som det behövs efter en hel dag inomhus, är inte riktigt van det. imorgon blir det kalas för min nyfyllda 46-åriga pappa. då bjuds det på smörgåstårta, mums. det var allt från mig;)


puss&kram!


besökar rekord!

wihoo!

har fått mitt rekord på besökare nu, är ungefär dubbelt så mycket som det brukar vara:)
hälsar alla nya läsare välkomna & hoppas ni kommer fortsätta läsa min blogg, och hoppas ni inspireras av den!♥

puss på er mina kära läsare!

dagarna bara rinner fram

gud vad dagarna går snabbt, känns som det var alldeles nyss jag satt och väntade på bussen in till stan? klockan är redan halv åtta liksom. kanske var för jag kom hem senare än vanligtvis, men a jag vet inte. började senare idag vilket var underbart! började med gympa på sundsta. så hade vi bara två lektioner sen blev det hem, men stannade på min älsklings jobb och var med honom lite snäll som jag är!;) det är faktiskt kul att vara med där. hehe. sen åkte vi direkt hem till mig.. nu har jag precis läst lite i boken som jag ska ha läst klart nästa vecka, har ungefär kommit halvägs. men eftersom det är läsprojekt i skolan i 3 veckor nu så kommer jag hinna:) nu väntar jag bara på idol. det är så bra! haha(: sen efter idol blir det träning, handboll:) sen träning idag 21-22.30, men som tur är så är jag ledig imorgon så kommer kunna sova länge imorgon skönt!!♥

hörs sen!
puss&kram

snabbt inlägg

hinner lägga in ett snabbt inlägg mellan idol & svenska hollywoodfruar! det blev gym.. körde inte alls hårt, blev 30 min crosstrainern, ben, rumpa & mage:) blev direkt hem efter gymet och fick städa iordning på rummet byta lakarn osv underbart♥ så skönt att sova i nya lakarn, finns inget skönare. snart kommer älsklingen så blir det mys. han hyr troligtvis med en film som det blir att kolla på. så mycket mera än så blir det inte idag, för min del!

godnatt på er chiks;)
puss&kram!

stolta syskon

hade lite smått lust med kort idag, så vi snyggade oss väldigt!
enjoy.

systrarana som är rankade som snyggast, visst?













yippie, slutade tidigt idag!

började dagen med en ljuvlig sång åt pappa, vid sex-tiden då stämbanden är som bäst! pappa fyller hela 46 år! ett stort grattis till honom, så släkten kommer på onsdag tror jag då blir det smörgås tårta, gottans. slutade tidigt idag, vilket var underbart! för helena var tyvärr sjuk, så hela två pass med yä-teori blev inställt! hur skönt är inte det på en skala? så var hemma super tidigt idag, vilket var väldigt skönt. nu har jag precis satt mig och ska börja plugga:( så tråkigt. men sånt som MÅSTE göras. tänker inte vara slapp med skolan längre, utan ska verkligen visa att jag inte är så dum som jag ser ut att vara;) haha. på onsdag är det studiedag också, undrbart skönt!♥ kommer ändå bara sitta och plugga på dom två proven vi har på torsdag dock! men gör inget, känns ändå skönt att vara ledigt. finns inga fel då:) nej nu måste jag rusa iväg och plugga vidare om jag ska hinna träna gym sen! 



plugg plugg plugg



*gäsp*


hörs senare. 
puss på er mina undebara läsare!♥
 

ja må´ han leva

GRATTIS FARGUBBEN!



äntligen når du upp till 46-års åldern!




kärlek

har inte hunnit lägga upp några bilder på kläderna jag köpte i går,
så får göra det nu! lägger dock inte upp bilder på mina skor, vill ha dom för min själv! 


enyoj yourself!



tygväst - vila 400:-



småsaker - H&M halsduk 129:- läppglans 29,50:- rouge


SNÄLLA HÄRMA MIG INTE!!

hörs mera imorgon mina elsklingar♥
sov gott!


krigarmatch

då var sista matchen för säsongen avklarat:) skönt men ändå inte känner jag nu, var riktigt bra stämning i laget idag vilket är mycket positivt. vann matchen med 2-0 det var verkligen en riktig krigarmatch från början till slut. roligaste matchen på länge, kändes riktigt bra faktiskt. hela andra halvlek spelade vi men en spelare mindre, sanna blev utvisad. men märktes inte, vi hade verkligen övertaget hela matchen! det var våran match helt enkelt, vi lekte med dom, eller vad säger ni tjejer?;) alla är stolta över våran insats kommer från femman och hamnar på 5 plats i fyran. riktigt bra kämpat!! hoppas på en lika bra säsong nästa år, om inte bättre:) längtar tills avslutningen nu, som kommer bli hur bra som hellst känns det som just nu pga av lagstämningen idag. tack för en bra säsong tjejer, nu är det handboll som gäller!♥




allt jag hade på hjärtat! 
puss&kram!♥   


nu sticker jag iväg

nu blir det match, önska mig lycka till:) blir antingen 5 eller 6, tror jag. 
är faktiskt väldigt nöjd med grums insats detta året, med tanke på att vi är nytillkomna! :D

hörs sen!

söndags kris

äntligen kan man sätta sig i lugn ro! dagen igår slutade bra, jag & linnea åkte ner till josefine så satt vi & pratade & lagatde tacos jättemysigt, måste göras om flickor. sen blev det vidare upp till andreas, där det var förfest innan dom skulle dra till stan. det dög väl, åkte mest dit för att få träffa andreas♥ går inte in på några ditaljer som hände där *host* !! var hemma vid elva redan, pga av en viss orsak. men det var en trevlig kväll iaf, och får snart göras om.. nu har jag nästan precis vaknat, har käkat frukost. ska snart packa väskan, det är sista fotbollsmatchen idag mot råda! skönt. efter fotbollen blir et bara plugg plugg plugg som gäller! måste komma ikapp i matten lite har diagnos imorgon och matteprov på torsdag:/ menmen. bara att plugga det. 



puss&kram! 


nu är jag hemma

har precis kommit hem från stan, blev endel saker:) alltid lika skönt. var nära på att köpa en jacka men blev inte så..blev istället, ett par skor, tygväst, smink, läppglans, shal mm. kommer alldeles strax lägga upp bilder på de nya sakerna så ni får se:) nu sitter jag här och äter en tiptop som mamma köpte med till mig, mums. ska strax gå över till grannara en sväng, sen blir det josefine:) mysigt.
hur ser eran lördag ut?

hörs sen
puss&kram!

idag bli att inhandla allt vad vintern kräver

alfis igår med andreas, var jättemysigt! så får tacka för en otroligt trevlig kväll♥ var hemma runt tio och somnade senast kvart i elva. haha:) skönt att somna så tidigt så man är pigg idag. vaknade rätt tidigt imorse så gick upp & käka frukost. blev en riktigt god frukost med blåbärs yoghurt & rostat bröd, med aprikosmarmelad mmm♥ nu snart ska jag börja göra mig iordning, för ska till stan och inhandla allt vintern kräver:) skor, jacka, halsduk vantar. om jag hittar något jag gillar givetvis. sen blir det josefine ikväll, vilket ska bli väldigt mysigt. längesedan vi gjorde något, så ska bli skönt att få umgås lite med henne. annars vet jag inte riktigt vad det blir mera idag! vi hörs bitches..♥

puss&kram!

hmm. är det jag?

satt just och kollade igenom lite gamla bilder på mig själv,
måste bara lägga ut dom får ni se what i talking about!;)



vilken liten fjortis!





vinter -07




våren -07



våren -07




minns inte!


vad tycks? fjortis... hahah

helgen i mina händer

äntligen fredag! gud vad skönt, underbart. har dessvärre inga värre planer för denna helgen. men vem säger att det är skamm? det kan ju faktiskt vara skönt det med ibland. länge sedan man hade en lugn helg nu:) skolan idag var helt okej, går få fruktansvärt snabbt i salongen. klippte idag, vilket gick ganska bra! efter skolan, stannade jag en sväng på stan. gick till waynes där jag skulle hälsa på linnea, emilia, lina & elin:) gulliga tjejer! så satte jag mig ner och umgicks med dem ett tag, kom hem vid halv fyra ungrfär så gick jag och vilade ett tag till mamma var klar med maten. blev kycklingsallad, var jättegott:) men vill inte bli för mätt, för ska ju till alfis ikväll med andreas. det är nog allvarligt karlstads bästa resturang! I love it, anyway.
kollar nog på idol innan jag åker med, kan bara inte missa det.


puss&kram! 


om ni har en åsikt, säg den då istället era jävla anonyma fjantar!

helt ärligt? vilka jävla töntar det finns, jag tror jag vet vilka jävla töntar det kan vara också, SÅ SHAME ON YOU!:) snygga liksom. om ni har en åsikt säg den då istället för att kommentera "anonymt".. vet ändå att ni är så hilma avundsjuka på allt och alla. synd för er att ni är små töntar som gömmer sig i eran lilla håla;) bra liv ändå. ni får en tumme upp(Y)





HEJ, JAG VILL VARA ANONYM. FÖR JAG ÄR RÄDD!!


sitter i skolan, HVFR1

hej alla mina små gryn!♥

ni som har läst mina tidigar inlägg vet att jag var otroligt RASTLÖS igår! men kvällen slutade bra. lyckade faktiskt fjeska in mig hos andreas, så vi lagade tacos. så det blev idol & tacos. det är så himla gott, min absoluta favoriträtt! mums. kvällen slutade tidigare än vanlig, men det är bara skönt att komma i säng tidigt ibland med. tack för en mysig kväll andreas!

nu har jag precis börjat skolan, har datorkunskap. senare idag vet jag inte vad det blir, fotbollsträning det enda. kanske läser lite i boken med. men det är så sjukt tråkigt att läsa, är verkligen inte värst förtjust i det. men skolarbete som måste göras. har typ läst klart en bok i hela mitt liv, då förstår ni;). till helgen har jag ännu inga planer, men jag och andreas funderar lite på att gå på alis & kolla på flickan som lekte med elden, men får se hur de blir med det:)

hörs sen mina underbraa läsare!
puss&kram!

rastlös

hmm, vad har kvällen att bjuda på tro?;)

försöker komma på vad jag ska göra men vet inte riktigt. en sak är säker det blir iaf idol kl.20, det är jag inbokad på, men vad mer? känns som det inte kommer bli så mycket mera idag, ska försöka fjeska mig in hos adde. men får se hur det går ♥
nu väntar duchen iaf, sen får vi se vad som händer & sker?;)
ha en trvlig kväll allihopa!




puss&kram!

andreas ivarsson

Det finns ingen som dig, du är allt jag någonsin kan drömma om. när jag inte är vid din närhet så bara längtar jag tillbaks till dig. varje morgon när vi ligger och gosar innan vi ska skilja oss åt så lägger jag mig alltid lite extra nära dig, bara för att känna den där underbara trygg känslan. när vi ligger så tätt intill varandra brukar jag tänka, tänk om det här är sista gången vi är ligger så här nära varandra. då får jag alltid en rysning genom hela kroppen, och blir alldeles kall. det är den värsta mardrömmen som skulle hända mig andreas, att förlora dig!♥
du betyder allt för mig, du kommer alltid vara den där speciella. som det pirrar lite extra i magen när jag ser. du ska vara pappan till mina barn,
jag älskar dig! ♥

14/2-08

nathalie ♥ andreas














skönt med lill-lördag

I ONSDAGAR!

jag lovar det är det bästa som finns att gå en praktisk linje, finns absolut inga fel? som sagt, ni kanske hör att jag är på ett strålande humör. det är för det varit en underbar dag. började dagen som vanlig, med byggympa. sen birekt upp till salongen!! iih, kan inte sluta tycka om det, för det är så roligt. lärde oss att klippa "helsoloid form" eller hur det stavas? skit samma, det var roligt iaf. svårare än man tror faktiskt, måste tänka på så mycket. hålla saxen si & så, kammen ligger rätt, benorna är as viktigt osv så det är faktiskt endel saker att tänka.

eter skolan tog jag & emma en fika på stan. blev det gamla hederliga, chai latte:) mmm. följde men henne en sväng på lindex. sen blev det bussen till grums. tur att jag hann träffa henne en sväng innan hon åker, hade fått ångest annars. kommer sakna dig vännen<3 sola lite extra åt mig i cypern nu;)

puss&kram!


fan

mitt liv är förstört!!!

borde skämas!

herregud.. nu får jag att rycka upp mig och komma ur min gömma! har inte haft bra uppdatering alls nu, fy skäms! ni har säkert saknat mig jätte mycket med, inte sant? haha. nejdå är ingen direkt storbloggare så. 
men iallafall kan börja med och tacka susanna för en super rolig fest, det var sjukt kul, eller vad säger du?;) sov över hos henne och åkte hem tidigt på söndagen för jag ville hinna se grums-hellton. det var en riktigt bra match, grums vann andra halvlek med 11-6 eller vad det var riktigt bra. fast hellton är ju bättre, men tycker grums kämpade på bra faktiskt. speciellt i andra halvleken. idag har jag inga direkt planer på vad jag ska göra, träna bara:) handboll eller fotboll återstår att se?

kommer lite bilder från helgen nu♥



susanna, som fyllde år!♥



några av flickorna:)



vid tacosen




flickor!

äntligen lördag

nu har jag precis kommit till arvika, inväntar nadja:) ska snart börja gör oss iordning för ikväll. vilket jag skulle tippa på blir en toppenkväll! ser verkligen fram emot den, susanna är det som styrt upp kvällen planer som jag ska tacka henne för:)

ha en underbar lördag allesammans, för det ska jag ha♥

puss&kram!


planer för ikväll?

nu har jag precis kommit hem och satt mig i ro. har ï stort sett inte varit hemma något idag, utan direkt till skolan & sen vidare på match! har verkligen tröttnad på fotboll, men ska hålla i det sista som är kvar nu så får vi se hur nästa säsong ser ut för min del. skolan idag gick verkligen snabbt, bara rullade permanent. det var faktiskt kul, men blev långtråkigt mot slutet. på bussen var det någon kille som "raggade" upp mitt nummer. haha trodde jag skulle dö vad fult! 



snart ska jag träffa mina elsklingar♥ hihi. kommer bli super mys! antingen kollar vi film eller så blir det en sväng ner till spinnings det återstår att se! ska först och främst kolla upp hur jag ska ta mig till arvika imorgon till mina underbara klasskompisar! hörs väl senare♥

puss&kram! 


övningkört idag:)

nu har jag precis kommit hem, har övningskört! det var skönt att få komma igång med det, var inte super svårt men inte jätte lätt heller direkt? haha:) fick kärringstopp minst 10 gånger.. "skäms" haha. nej men bara man kommer in i det så går det nog bättre. får ta någon mera dag snart. idag efter skolan gick jag hanna,nadja & susanna en sväng på stan letar efter dom där efter tjatade skorna. men hittar inga i min smak tyvärr:( men kommer väll. kanske är meningen att inte jag ska köpa några nu? kanske kommer finare snart? vem vet. bara ödet:) HA HA! nu ska jag gå ut & ta en promenad alltid lika skönt i det här vädret. blir helt kall & go om kinderna♥

BE RIGHT BACK, BITCHES!!

jobbig dag

sitter förtillfället i skolan, och pluggar på förkunskapstestet. inte så jätte roligt, men duger:) torsdagen är den jobbigaste dagen, har svenska, matte & engelska och givetvis datakunskap som vi har nu för tillfällt. efter skolan kanske det blir en sväng på stan & fka med linnea och eventuellt elin, mys! ♥ ikväll blir det gym & idol:) det är så himla bra, kan bara inte missa det. snart helg med vilket jag tycker ska bli hur skönt som hellst. blir utgång för min del på lördagen. hos mina kära klasskompisar, susanna fyller år!:) nej nu måste jag fortsätta plugga..

hörs sen kära läsare♥

njut av dagen!

är på något crasy humör idag, har varit som en strålande sol hela dagen:) allt känns så rätt just nu. började dagen med byggympa, som vi gör varje onsdag. efter det gick vi tillbaka till salongen, så satte vi igång. jag som trodde att den gruppen jag var i skulle börja klippa för vi är två grupper & klipper varannan vecka. men min grupp fick börja med flät-teknik. men det var lika kul det:) ska snart göra en typ håruppsättning men bara flätor vi får väl se vad det går. var i salongen hela dagen idag, tiden bara rinner iväg när vi är i salongen och det är fantastiskt gott!:)

när vi slutade gick jag på stan en sväng med hanna, vi letade skor med fanns tyvärr inga som jag gillade:( måste köpa det snart känner jag! börjar bli lite brott innan allt är slut såld. men iaf, sen mötte jag upp josefine så blev det waynés! får snart bli igen, alltid lika mysigt med dig gumman♥ blev en chai latte för mig, favoriten just nu! sen gick jag snabbt förbi H&M för att köpa hulkenkalsonger till andreas. trodde han skämtade med mig jag. men dom var faktiskt snygga haah;) så nu har jag precis kommit hem ska snart åka till gymet. sen blir det väl att kika på idol ikväll:D det är så himla bra!! hörs boys and girls..♥



godnatt

nu ska jag gå & kolla på någon film eller om det finns något bra tv pogram. så ska jag mysa ner mig under täcket, helt själv:(


hörs imorgon, godingar

förlust

nu har jag precis kommit hem efter en hård & tung match, i & med att vi spelar i en damserie i år och det är ganska så stor skillnad mot vilken serie vi var i förra året. men iaf, vi förlorade tyvärr! vi ledde hela första halvlek, så stod det 7-7 i halvlek sen efter halvleken, slarvade vi som bara den.. så dom bara matade in mål matchen slutade 11-18.

men iaf jag är faktiskt ganska nöjd med min insats, speciellt i första med inte i andra. men det får man ju räkna med när man inte har tränat något. inte ens rört i en handboll än i år så! men satte några mål ändå, vilket var väldigt skönt:) ´nu har jag precis käka & ska väl inte göra så mycket mera tänker jag♥


MATCH!!

önska mig lycka till på matchen!;D













hörs sen!


hemma-dag

har inte varit i skolan idag, vilket är väldigt skönt:) skulle egentligen fika med josefine efter skolan idag, men blir imorgon istället eftersom jag aldrig åkte in:) mysigt! har inte gjort så mycket idag bara tagit det lugnt & laddat för matchen som är ikväll. hahah jag ska spela handboll fast jag inte har tränat handboll än iår? hahah. wish me luck! dessutom möter vi torsbys damlag, gaah! hur ska detta gå? får hoppas på det bästa. efter handbollen så har jag inget planerat ännu, blir väl bara en lung hemma kväll. skönt det med ibland:) see yoa bitches in tha house!





längtar sjuk mycket till helgen, då blir det arvika:) med några klasskompisar. susanna fyller år på fredag så det bli utgång på lördag! kommer bli hur kul som hellst, är redan sugen!


hmm, vilka ska jag välja?

kan inte bestämma mig?

hmm,  beslutsångest
!


dessa råläckra skorna?


eller


dessa snyggingar?




vad tycker ni, snygga eller råläckra?

klassfoto

hade klassfoto idag i skolan, det blev säkert hur bedrövligt som hellst? menmen, skit samma. det är taget nu iaf och skönt är ju det, slipper man tänka på det något mera?:) hade grupparbete idag i skolan i YÄ våran grupp var klar ganska så tidigt så vi fick gå, så slutade vid tre ungefär. missade dock bussen, när jag stod ca. 3 meter ifrån, inget dåligt psyk jag fick då. men smällar man får ta, när man är dryg som jag! men blev att roa sig på stan med susanna:) gick runt och pratade & gick i affärer. hängde undan en jacka typ eller a tröja jacka typ från gina, som jag tror jag ska köpa får se inte riktigt bestämt mig ännu. men var hemma runt fem, så ska snart åka iväg till mina kusiner dom har fyllt år:) grattis! sen ska jag träffa andreas och prata lite om allt mellan himmel & jord. allt från mig, pusspåer!♥




fullt på schemat

har varit rikitgt dålig uppdatering nu tycker jag, matchen blev iallafall 2-1 till oss:) skönt med en seger! efter matchen så blev det emma & linnea:) vi var ute och gick, och gjorde massa annat fuffens!;) haha. skulle hämta linneas film hos markus, men han hade inte hämtat hem den än. så det blev ingen film för oss, utan vi kollade på tv:n och så ellerhur tjejer?;) haha. var hemma runt halv ett någon gång, men då kom det några, så stod och pratade med dom ett tag. det känns verkligen att det är höst, det är ju svinkallt på nätterna/kvällarna. känns typ som det snart är vinter haha:)

nu har jag precis kommit hem från min gammelmormor, har tjänat ihop lite money:) alltid skönt med lite extra pengar! det sitter aldrig fel. ska snart hoppa in i duchen så ska jag upp till hockeyhallen & sälja hamburgare! kuuuuuuuul. nej? sen ska jag nog sola lite & sen måste jag fortsätta med hantverksorienteringen.
ha en underbar söndag allesammans!♥


riktigt lyckad utgång!

kvällen igår blev super lyckad;) haha. bästa på länge faktiskt! tyvärr har jag inga kort, glömde kameran. tycker verkligen synd om grabbarna som får röja upp placet iaf! haha, dom typ hade sprutat champange i tacket och på väggarna i vardagsrummet där vi dansade, sya & skit överallt. så rätt tråktigt för dom! men som sagt kvällen blev lyckad, trodde verkligen inte det skulle bli så kul som det blev av någon konstig anledning? det var as mycket folk, typ kanske runt 50 pers kändes det som iaf fok överallt! haha menmen. när jag gick hem kändes det typ som dom andra åkte till jobbet för jag & linnea mötte typ gamlingar som hade gått upp för att rasta hunden och grejer så det kändes lite konstigt faktiskt:) haha! nej nu måste jag slänga i mig lite mat, innan samlingen är:) match mot skattkärr idag, så ska snart åa iväg på samling:) sen ikväll har jag inga planer ännu, eller vad säger du linnea;) hahahaha!:D aja ha en trevlig dag alla mina underbara läsare!♥



utgång

nu blir det utgång!! är på förkrök hos min underbara vännina sara♥

ha en trevlig fredagskväll för det ka jag ha;D


the day of the day

idag blev det dessvärre ingen praktik för mig, pga vissa anlendningar. synd det tycker jag:( har verkligen stor trivts på soda! blir nog nästa gång med där, hehe:) så itället idag har jag gjort massor av saker som har beövts att göra, har inte hunnit käka ens en gång så får kasta i mig lite nu snart:) sen blir det utgång! men bästa tjejerna. :D iiih är faktiskt riktigt taggad!!;) karate kanske? nejdå. har match imorgon:) men iaf idag har jag hunnit städa, fixa lite secret stuffs;) & bättrat på min bränna, blir skolkort på måndag så känns som jag vill vara lite brunare tills dess iaf. sen var jag & linnea nere hos anita en sväng. var där i kanske 3 timmar:) hah. 
nej nu måste jag kila ifall jag ska hinna med allt!:) ska äta & hinna styla mig för utgång, gud vad ska jag sätta på mig?
 



see you later, al guys!♥

andra dagen på apu:n

äntligen hemma! hatar verkligen bussarna som går genom vålberg, så drygt! tar nästan en halvtimme längre än det behöves liksom, så känns lite onödigt! nu är iaf andra dagen på apu:n gjord, började vid nio idag & går till fyra, så det är rätt skönt ändå. det är så himla kul att få prova på att vara i arbetlivet ett tag:) tog lunch vid halv ett ungefär, då tog jag en kyckling toast på waynés riktigt gott är det! sen blev det en sväng på stan, inhandlade även lite saker då. ett par byxor & ett linne. men tänker inte lägga upp bilder på det pga att vissa är experter på att härmas! just därför;) vid fyra så slutade jag ju, då mötte jag upp emma så gick vi till bussen, så har precis kommit hem alltså. så nu blir det snart mat, och sen blir det träning!:) tack care ♥

puss&kram    


min åsikt!

är du ett utav de där idols-freaken? som följer idol, dag för dag. som sitter & ryser eller viker sig av skratt utav sjugfåglarna på tv:n? haha, en sån är jag! men det är bara så himla bra! det är verkligen ett underhållande program, som man aldrig riktigt vet hur det kommer vara eller hur det kommer att gå? och det är så roligt tycker jag. fast är jobbigt när man nästan tycker synd om stackrarna som skämmer ut sig för HELA sverige! hur kan en tondöv person ens söka till programet? känns nästan som en sån person bara söker kändislivet liksom, söker inte till idol för att ta ett kliv framåt i sin sångskarriären och det är helt fel? så därför förtjänar dom att bli förnedrade inför hela svenka foket;) det är min åsikt iallafall!


hemma kuren

så nu var man nyduchad, nyrakad & klar för kvällen, fattas bara nagellacket impackning osv:) hihi. det är så skönt att styla till sig någon gång då och då. även fast det bara är "nagellack" liksom så är det ändå skönt, för det ser mycket finare ut och då mår man mycket bättre inombords med. eller ja, jag iaf alla kanske inte gör det?  




♥ 

chilllllla

nu blir det duscha & idol! skönt, att bara ta det lugnt framåt kvällen såhär♥
kanske blir någon film med, min underbara pojkvän kanske kommer också?
men inget säkert ännu!



love is in the ari ♥


första dagen på min apu

då var första dagen på praktisken gjord, det var hur kul som hellst:) fick inte alls bara göra"det där" som alla säger? fick blanda färg, vara med på vissa saker göra kunderna glada med kaffe mm så det var riktigt kul. dessutom känner man sig så himla välkommen där, det är verkligen ett ställe jag skulle kunna börja på efter min utbildning:) det är bra sammanhållning osv. tycker alla ska börja klippa sig där!! det är super super bra:) trodde jag skulle vara hemma åtta varje dag tills på fredag, men icke heller:) jag fick sluta fyra:) as gytt! längtar tills jag ska tillbaka imrogon. nu ska jag & min undebara vännina åka ner till addes mamma och rida!;D haha. nej har inte tid att sitta här längre, hörs när jag kommer hem!♥ see you..


puss&kram!

brottom brottom brottom

gud vd trött jag är, känns som jag aldirg riktigt vaknade imorse?  började halv elva idag viket var väldigt skönt, fick ändå bara sova till åtta för att ta nio bussen :( men men. bara att börja vänja sig. slutade tre idag så hann med halv fyra bussen så var hemma halv fem isället för fem, gytt!:) nu ska jag snart sticka iväg på tränig, sen får jag se vad som händer & sker. är rätt stressad för linnea kommer när som hellst! men vi hörs senare!♥


träning!

nu har jag nästan precis kommit hem efter ett ganska så hårt gympass. blev ungefär som förra gånen 30 min på crosstrainer mage, armar, bröst, ben & rumpa!;) skönt! nu väntar bussen och sen blir det nog inte så mycket mare för mig idag. börjar sent imorgon, vilket är väldigt skönt!:) kan man sova lite längre än vanligtvis. dock slutar jag ganska sent imorgon:( 15.30! love yoa ♥


dålig update!

dålig update nu tycker jag, hann inte med datorn igår. hade fult upp! vaknade rätt sent, åkte ner & hälsade på addes mamma och var på bio. beck, den var faktiskt bra!:) hade hört ryckten om att den inte skulle vara så bra, men det var fel! för den var faktiskt bra och inte minst sagt hur spännande som hellst.




iaf började skolan 8.40 idag, sov hos min älskling så han körde mig till bussen vilken goding han är ♥ hade inte alls lång skoldag idag, gick bara till 11.50 det var skönt!:) medan jag väntade på bussen, blev det lite stan med Susanna. gick & provade lite vinterjackor. det var en riktigt ful på stadium vi provade, som vi i stort sett vek oss av skratt åt! haha. den var så ful! fattar inte hur någon kan köpa en sån, hoppas ingen gör det heller. nu har jag precis käka lite wok, ingen favorit direkt! men inte helt fel heller.. nu ska jag snabbt göra en läxa som högst kommer ta 5 minuter, sen blir det lite hantverksorientering. sen blir det iväg på gym! skönt<3 det är underbart att få bestämma över sin egen träning! nej nu måste jag komma igång med läxan. ha en bra dag,mina unika läsare!

puss&kram!

let´s party!

nu ska jag stick iväg på förkrök, hm vad ska jag ta med en påse chips & en liter vatten? jag ska köra med seriös träning nu ett litet tag, och se om det hjälper!

först ska jag bjuda på några bilder, för kvällens styling!♥


mee...



kjol-H&M  tubtop-H&M  smycken-gina


pusspåer alla mina underbara läsare!♥


hoppas ni alla får en bra lördag!
puss&kram!

ändrade planer!

jag trodde denna lördagen skulle bli en såndär myspys lördag som är helt cosy. med en vän, film & gott tilltugg, men icke heller. det är ändrade planer som gäller, dags att hoppa in i duchen putsa naglarna, raka diverse ställen, blåsa-platta håret göra make-up och inte prata på klädvalet och sen fortsätta i all oendlighet.
*push* vart ska jag börja? vad ska jag ha för kläder oj oj oj? ska snart åka iväg på förkröken, senare vidare:) hoppas på en rolig kväll! kommer ta med min killes kamera, så lägger nog upp bilder imorgon.. 





puss&kram!  


i salongen

lägger upp lite bilder från igår nu, under schamponeringen. hann inte göra det igår:)


linda&emma



här tvättas det förfult!;)



sussanna tvättar hår!

nu fick ni iaf prov smaka lite, tänker inte lägga upp allt smaskigt inte!;)

fredagsmys!

iih, lägtar efetr min pojkvän! vill bara mysa ner mig i honom när han kommer sen. mamma bjuder på räksallad med vitlöksbröd idag med, mums! så frdagen blir alltså en myspys kväll för min del!♥
hur ser eran fredag ut?

puss&kram!

jag njuter!

nu har jag prcis kommit hem efter en lång dag på stan, blev lite fika &shopping efter skolan. idag tvättade vi som sagt hår i skolan, vilket var underbart!:) så himla underbart!! finns det något bättre än att bli masserade i hårbotten, tror inte det? vi tvättade & stylade hår, lärde oss mycket om produker hit & dit så det var kul! jag blev tvättad med silverschampoo, vilket jag ska köpa nu, får köpa det fär endast 170:- :D lyllo mig! det är ju svindyrt annars det, om man ska få bra kvalitet på det alltså så bara tack & ta emot:) jag klagar inte! när jag blev plattad, så hade dom i något jätte bra värme skydd som jag också ska köpa, för kanonpris!:) men iaf, när jag stod där och blåste håret på elionr som jag hade tvätta, så slog mig tanken, alltså jag står i skolan nu? jag står och tvättar ett hår? hur tråkigt/jobbigt kan det var på en skala? hur skönt som hellst, istället för dom där skit tråkiga ämena som engelsa-svenska-matte osv osv. så står jag och tvättar-blåser-stylar ett hår? då njöt jag lite, och kände att jag valt helt rätt:)



men iaf efter skolan, så blev det myspys på waynes med underbara Linnea♥ blev en chai latte för mig, kan bara inte stå emot? det går bara inte. sen blev det en stor stor shoppingrunda!:) härligt! var hemma runt fem någon gång, och ska snart dra iväg på träning. vet inte om det blir handboll eller gym än det återstår att se.
love yoa al guys!♥



puss&kram!

jag <3 träning

nu har jag precis kommit hem ifårn ett hårt träningpass på gymet, riktigt skönt var det. det blev 30 min på crosstrainern med högt tempo & 3x12 mage, armar, rygg och bröst!:) gytt! känns som jag förtjänar att äta upp hela världen nu, tihihi. måste skyna mig med nu, för ska vara klar om en timma. då ska jag och älsklingen bättra på brännan innan det stänger, så har lite brottom. det är så skönt att sola, man känner sig som en helt ny människa. älskar det♥ sen blir det bara mys ner sig och kolla p någon film eller om det är något bra program på tv, vem vet? kanske tar ett bad med, var ett tag sen och det är så avkoplade och skönt! myyyys.

skönt, älskar torsdag kvällar! känns som det redan är helg då, för är bara yrkes ämne i skolan imorgon och det är verkligen hur kul som hellst!!:D imorgon ska vi lära oss att schamponera, ska försöka ta några bilder så kan ni få se vad roligt vi har det i salongen!;) imorgon blir det träningpass på gymet igen, så kanske jag ska hälsa på addes mamma med så blir det nog en sväng på stan? får se, har inte riktigt bestämt morgondagens planer. älskar er alla! ha en mysigt afton nu, för det ska jag ha!;)




puss&kram!

íngen fotbolls träning för mig:(

kan tyvärr inte gå på fotbollsträningen idag sa min doktor, pga att jag inte får ha på mig skor på två dagar:( så istället får det bli gym för mig idag, där man kan vara strumpless!;D kommer bli skönt det med, slippa regnet också så ska inte klaga! men, nu måste jag gå och byta om, ska träna runt halv sex. see yoa! ♥

puss&kram!

KOMMER JAG DÖ?!

hjäälp! mina pappa är sjuk och min syster är sjuk nu är det bara jag och mamsen kvar?! vad är det? är det vanlig sjukdom, svininfluensan?! kommer jag bli smittad? kommer jag dö? är det farligt? gaah hjälp tack!
jag vill inte bli smittad vilket som.. funderar att köpa mig ett mynskydd, och spruta på mig desinfetionsmedel så lär jag nog klara mig gott och väl;) nej nu är det dags att kila upp & låsa in sig rummet, talk to you later!♥ 


PUSS&KRAM!


1 september

jaaa! äntligen har som börjat med inspelningen, började 1 september. längtar redan, och filmen släpps den 28 maj 2010 någon gång om jag inte minns helt fel? herregud, hur ska detta gå.. bara att bita ihop och vänta! men jag ska iaf gå på premiären, det har jag redan bestämt! punkt-slut. sex and the city, är bland de bästa filmerna som någonsin gjorts. de är helt magiska! frågan är om filmen står upp till sitt ryckte denna gången eller ej? vad tror ni kära läsare?♥ jag tror iaf att den kommer vara den bästa!





puss&kram!


jiddra doktor!

är så irriterad! igår bad jag mamma rinda doktorn, och få en tid så fort som möjligt. så imorse när jag stod på nobel bussen, så ringer älskade mamma och säger att jag fått tid 11 så det är bara att VÄND!:o jag trodde verkligen hon skämtade med mig, men icke heller. så det var bara att gå av bussen och gå till donken och invänta nästa buss mot grums. fick itta i ca.40 minuter, dryyyyyg!! när jag istället hade kunnat stanna hemma från början och sovit vid den tiden. men bara att gilla läget! så var hemmarunt 9.45 då gick jag hem till addes lägenhet, så jag skulle slippa att gå så långt. somnade en stund, vilket var väldigt väl behövt. när jag väl var klart hos doktorn, så gick jag till lägenheten igen för att kolla schemat och busstiderna. så gick nästa buss 12.20 och då skulle jag vara inne 12.50 då min svenska lektion började. vilket var min sista lektion förutom data-andvändning. så ringde till mami och frågade om hon tyckte jag skulle åka, men hon tyckte bara det var onödigt. så blev ingen skola för mig idag! skönt men ändå inte, vill inte missa nu i början. hade hellre varit i skolan om jag säger så! nej nu måste jg plugga ikapp lite matte som jag missade idag, så hörs vi senare gott folk!:)♥




dagens outfit: leggis- vila kjol- H&M linne- ginatricot klocka- ur&penn halsband- gina tricot

kiss&hugs!


kalas!

iiiih! idag hade vi bara frisörämnen, det var toppen!:) lärde mig massvis av bra saker. efter skolan tog jag & bästa emma en sväng på stan. blev inget för min del, finns inte så mycket fint heller,så väljer att spara mina pengar till bättre tillfälle! var hemma runt fyra någon gång, slutade två. när jag kom hem var det dags att åka ivåg till säffle, för att fira min kusins tjej som blev 20 idag! stort grattis till henne..:) nu har jag precis kommit hem, och bara suttit hära vid bloggen i stort sett. ska ta en sabb duch med, annars blir det sängen och matteläxa:( så hörs vi alla älskade blogg läsare!♥

puss&kram!


stress dag

började dag med idrott & hälsa idag, halv elva i sundsta. det verkar som vi har hel  sköna lärare där med! sen hade vi abetsliv i en timme och tjugo minuter. slutade skoldagen med matte, med den bästa eva! hon är grym!:) var hemma runt kvart över fem, och hade samling halv sex. så det var stress, men kom lite sen hade aldrig hunnit annars. matceh blev 0-2 till mallbacken. jätte dåligt! gick bara bra i första för oss, i andra sög vi rent ut sagt. men men, man har vissa såna matcher med. men tycker det är fruktansvärt synd om dom lagen som "toppar" som norrstand, det är ju inte det laget som är med i serien som vinner det är ju laget som spelar i divition 2 så a vet inte hur som har tänkt? om dom inte klarar divition fyra utan att ta med divition 2 spelare, hur ska dom då klara 3:an? haha. tycker synd om dom!

men nu har jag iaf precis kommit hem, och käka lite. gott!:) så nu blir det förhoppningsvis att mysa ner sig i sängen, och somna så fort jag bara kan! så jag är utvilad tills imorgon, då är det bara frisör ämnen i skolan! läääääntar!;D ska blir toppen. glömde att säga, att vi fick frisörväskan igår med alla verktyg i. fast fattades några saker, men spelar inte så stor roll har ändå inte så stor användning av dem nu i början ändå så! hehe. aja det var i stort sett min dag!





puss&kram!


RSS 2.0