ny vecka!

back in grums. känns förjävligt! det menas ny vecka, enhel vecka med skolan(dock går vi bara måndag-tisdag denna veckan, hihih) och såååhär länge kvar till helgen. denna måndagen känns värre än någon annan! kommer inte träffa jesper på en evighet :( vilket suger!

i skolan idag var det bara chill, indviduellt val och sen träffades vi i gruppen och planerade lite inför morgondagens redovisning! slutade redan vid tolv/halv ett. nu har jag precis käka, vid sex intar jag och linnea gymet. så bäst att se upp, kommer köra hårt pass idag!
PUSS

28 januari

nu sticker jag på feeeeest!
 



hoppas ni mina älskade bloggvänner får en fin fredagkväll! ♥

helg!!

äntligen helg!! underbart ♥
har precis landat i torsby, ska snart hoppa in i duschen och göra mig iordnign för kvällens bravader! känner mig riktgit skabbig just nu, efter en dag i skolan oså. ikväll blir det att fira frida som har 18 års fest, det är jespers kusin. så nej, det blir alltså inte oskar linnros för mig idag. ska bli roligt ikväll faktiskt, trots att jag nästan inte känner en enda här upp i skogarna ;) men man får väl lära känna, inte sant?
nee, nu ska jag börja fixa mig..

puss




just nu...

torsdagkväll

idag kommer äntligen min älskling hit, så blir myskväll ♥

pick me up



kultur- och stilhistoria

sådär, då gjorde jag precis klart min del i grupparbetet. vilket jag tycker var en väldigt svår uppgift. gjorde klart första saken igår, och forstatte idag med den andra delen. men blev ganska nöjd med båda, så nu ska vi bara sätta ihop allt till en tidning. har varit i skolan sen tio imorse, ska vara kvar tills vi blir klara. får se hur länge det blir. men det är ganska soft ändå, får ha datasalen för oss själva vilket är nice. så spelar massa musik och tar massa fjantiga bilder på varandra. så typiskt oss ;)! roffe blir ändå inte sur på oss, vi är ju trots allt frisörtjejer! dom är ju skötsamma och har höga betyg osv osv.. ELLER?? är det så egentligen? haha.

efter skolan blir jag med bästa hannah till dödsriket, där kryllar det utav curry vill jag lova. men vad gör det? vi ska låsa in oss och ha tacomys! ser framemot en kväll med hänniiii ♥

bilder!




kissandbang!

good feelings

hemma för en snabb visit innan jobb! var till skolan imorse och lämnade in inlämningen på kultur- och silhistorian. hoppas på höga betyg! stack direkt till krp, där jag våldgäst hannah. drog ut på en lång morgon pomenad.. innan frukosten! vilket blev äggröra, yoghurt och knäckebröd.. haha, vart jag än hämnar så är det alltid någon diet. åkte hem nu en sväng innan jobbet, börjar vid halv fem. ska fixa lite saker oså. ska åven slänga i mig lite mat innan, kykling blir det idag. mammas kör ju GI dieten nu, så det är självklart recept därifrån. slänger ut det senare! as god verkligen, någon som ni borde smaka på.. ;) ikväll kommer min älskade syster hem igen, så skedar med henne inatt! MYS♥

hade i lite kiwi i min yoghurt!;)

bilderna är från igår i salongen!
min svinrygg som jag fick VG+ på
me and mändiii♥
söta elin!
...
PUSS

back in days!

skoldagen är slut för idag! och måste säga att jag gjorde en härlig insatts ändå;) gjorde svingryggs provet idag, fick vg+. det är väl helt okej, men tråkigt när det stupar på en ENDA grej, var ytterst lite hår som nuddade örat. men får väl vara nöjd ändå! nu är jag på en snabb visit ute på haga, jag och syrran ska förbi bergvik en snabbis innan vi åker hem. sen blir det pluuuuuuuuuugg, träning. om jag har tur hinner jag sola också!

btw, skön vecka framför mig!



LOVE!

free fallin´

skön dag måste jag säga! klippte som sagt linnea och min kunsin dennis. har även hunnit med 20 minuter på yellow, och träning. blev fys med handbollen nu, riktigt skönt! känns i hela kroppen. så kommer inte dröja innan det blir sängen för mig idag.. funderar på om jag ska åka in på matten imorgon, eller om jag ska träna på morgonen istället. har bara matten imorgon, vilket känns lite ovärt att åka in för. men något jag behöver ligga i med egentligen, iallafall om jag ska klara kursen. är ingen naturbegåvning tyvärr!

nu blir det sängen, godnatt alla!

 mina fina tavlor!


onsdag!

underbart att inte ha någon skola.. började dagen med ett pass på gymet, nu ska jag ta tag i rummet tänkte jag. ser bedrövligt ut. står inte ut längre! det lär ta hela dagen.. men senare ska jag iallafall klippa dennis och linnea. så blir det fys ikväll med handboll. som jag ser fram emot, jonas fys brukar vara något att bita i. men iallafall nu ligger jag och lyssnar på musik ska snart inta duschen. får även se om jag hinner förbi yellow något idag med, det vore ju!

bra tisdag

bra dag!

tisdag idag, en mycket bra sådan.. skola, plus jobb! sjukt trött nu, håller på att ladda hem en bra film som jag ska mysa till nu.. medan den laddar intar jag duschen. var bara i skolan en snabbis, fick reda på vad vi ska göra under de kommande 3 veckorna. då vi har kultur & stil-historia.. där ingår det 3 faser. första fasten är eget arbete. alltså hemma, så är ledig i skolan fram tills nästa tisdag i stort sett! NJUTER.. sedan gäller ungefär samma de kommande två veckorna efter de, så inte mycket skola framöver. hur kan man lyckas ha sån tur?

efter skolan träffade jag alexandra & oscar en sväng på stan i väntan på min buss.. trevligt! oscar flyttar till lund snart så får nog inte träffa han på ett bra tag:/

studiedag!

sådär, då var jag hemma igen.. skönt att komma hem nu måste jag erkänna! njuter så gott jag kan över studiedagen idag fast egentligen så behöver jag ju inte göra det, har ju bara en dag i skolan denna veckan;) ska till skolan en snabbis imorgon och lämna lite pengar till klasskassan och sen få reda på ett arbete som vi ska jobba med nu framöver.. så imorgon tar jag helg igen! jag klagar iallfall inte ;)

nu ska jag alldeles strax möta upp linnea, så ska vi få oss lite färg. alltid skönt med mera färg! senare ikväll blir det träning och efter den väntar handbollen på tvn. 20.00, missa inte!
puss så länge!

lördagkväll i torsby!

just nu sitter jag hemma hos min pojkvän jesper. väntar på att linnea ska komma hit, hon kommer snart med tåget. så det blir filmkväll med jesper, elias och henne. mysigt! har inte gjort så värst mycket idag mera än umgåts.. bloggar dåligt under helgerna tyvärr, men eftersom det är enda tiden jag och jesper har med varandra så gäller det ju att ta vara på den på bästa sätt♥ och då är inte bloggen prio 1 ;) jag elisa och jesper ska snart sticka ut och käka något innan vi möter upp linnea.. så ska kila nu!

pusss beeejbs


besök rekord!!

kikade precis på statistiken, och hade förvånansvärt många unika besökare faktiskt! det gillar jag, alltid kul när det blir mera. ligger runt 120-130 oftast, men idag var det ungefär 150 unika.

ska också försöka variera mitt skrivande mera..& till den som ville att jag ska lägga upp mera "dagens outfits" blir det nog svårt nu när min kamera gått sönder.
men ska skicka den på lagning ;)

frågan är då, när det ändå är såpass många..
är ni rädda för att kommentera?;)

tycker vi firar det med, bildregn!






nu blir det helkropps massage utav mammiii!

..just a dream!

nu ska jag alldeles strax sticka iväg på jobb, 16.30-21. skönt att komma i gång med det också igen faktiskt, konstigt nog? men det hör ju liksom till min vardag så. sen är det aldrig fel i slutet utav månaden, när man blir några tusenlappar rikare!

några tips istället för att banta!
♦ ät regelbundet, det var tredje timme. (mindre mellanmål)
♦ motionera, röra på kroppen regelbundet!
♦ ät mera fett(inte överdrivet) och försök inte äta så mycket socker.. (fett ger en längre mättnadskänsla)
♦ sova rätt!
♦ & tillsist. min specialite.. om man är godissugen, ta istället en halstablett! :D







joseph vincent

KÄRLEK, till honom♥


onsdag

ingen bra dag!

ÅNGEST!

tisdag

forstätter med en lika fantastisk tisdag! när jag kom hem blev det diiirekt till gymet. och som vanligt startar jag ett gympass med crosstrainern, 30 minuter idag fick det även bli ben, armar & rygg. tog även en promenad hem, så det slank även in en 20 minutare på yellow påvägen.

kom hem och hoppade direkt in i duschen. var dags för hockey halv åtta. sunne-grums, j20 elit. min jesper spelade så jag och fargubben åkte och kollade på honom.. så duktigt så;) emma, sara och anna kom också. trevligt att få träffa dom en sväng också. nu håller jag på att installera the sims, tänkte att det får bli kvällens syssla. hihi, var så längesen..
GODNATT!♥

spakväll

mår bättre såhär mot kvällskvisten, så blev gym idag. underbaaart.. efter hård träning med linnea. blev crosstrainer 30 minuter, löpbandet 15 minuter och rumpa, ben och mage på det! gjorde jag mig förtjänt utav en spakväll. så värt! känner mig som en ny människa.. snodde "mammis" saker (a)

tåg en fårgbomb i håret, vilket gjorde susen, tog apelsin peeling på hela kroppen, rakade mig på diverse ställen.. sist men inte minst tog jag cocos lotionen och smörjde in kroppen med. åååh så gott jag luktar!
nu blir det varm ansiktsmask, så ska mamma få äran att ge mig helkroppsmassage som hon lovat lilla mig ;) sen blir det sängen & filmmys. step up 3!

hihi, BRA MÅNDAGSKVÄLL!♥
enda som jag saknar just nu,
är min pojkvän jesper!





måndag

kuuuuuuul. denna månaden har jag verkligen lyckats! har haft isönder en dator, en kamera  :( sen kollade jag i plånboken förut.. där 525 kronor under dec/jan har gått till VÄRMLANDSTRAFIK. & nej! jag skämtar inte.. vilket känns jämt sååådär kul. kan inte direkt skryta över en bra månad! nu ska jag kolla runt efter lite vår/sommar kläder får vi se fall jag hittar något som jag beställer hem.. man blir alltid på bättre humör utav kläder!;)

puss

tjejkväll på ingång

nu väntar jag bara på skjutsen, så sticker jag till sara!
hoppas på en toppen kväll ;)
kläder
lacktight - jc
tight klänning med dragkedja - hm
tröja - hm
puss på en bra kväll!

lördag

vaknade precis.. vet inte vad som har hänt men vaknar sjukt sent nuförtiden! men blir ändrgin på det till veckan, när skolan börjar. nu ska jag snart börja göra mig iordning, vi ska åka till min mormor och luncha idag. där släken väntar, ska säga hejdå till mina kusiner som åker till thailand i flera månader. och jag är sååå avis! efter det skulle jag sara och kanske linnea, ta vägen förbi ica ochköpa det som behövs för kvällens bravader ;).. dock får vi se om det blir något med det, eftersom snön bara öser ner? men men. nu ska jag iallafall göra mig iordning

lägger ut 2 bra låtar,
som får dig att få en bra start på dagen!


ha en bra dag!


myskväll

har precis kommit upp ur duschen nu, ska snart ge mig ut för att möta upp emma så får se vad vi hittar på tills vi drar till sara. där blir det massa brudar ska även laga tacos, myskväll med andra ord. åkte från jesper idag med, så kommer inte se han först än till helgen eftersom nu drar skolan igång igen:( usch för den! och usch för hur mycket jag kommer sakna honom♥

bilder från i onsdags kommer upp senare,
nu måste jag möte emma!
puss så länge!

...in pics, part 2!

fortsättning på nyårbilder!
nu lägger jag upp mina bilder..
så, nu får det räcka!
många pusskort märkte jag, det är väl mysigt;)

hej hej bloggen, nathalie rosén här

idag kom jag hem från torsby, har varit där och myst nu i 2 dagar! kom hem runt fem, så har inte gjort ett dugg sen jag kom hem. sköööönt! nu ska jag packa ihop väskan, drar till emma & skedar med henne inatt men först handbolls träning. ska bli mysigt att träffa emma, blir mycket snack kan jag tänka mig. behöver rensa tankarna ibland.
imorogn är det jobb som gäller, 07.45-18! skönt med lite extra knäck.. sen på kvällen blir det sidney samson! försöker lyssna på några utav hans låtar nu, men verkar inte som han har någon mera bra än, riverside.

in pics!

lite nyår bilder.. såhär i efterhand.
mina bilder kommer upp senare!
har kvar min kamera hos emma..
...kommer med mera, när jag fått min kamera:)

RSS 2.0