... nannanana

vet inte varför, men på något sätt blir jag riktigt fest sugen när jag hör denna låten! laddar som busen nu;) thhihi

shak it baby!;)





the big day

iiih, jag är taggad till tusen! fan vad kul det ska bli. känner på mig att det kommer bli den bästa kvällen på länge.. jippie!:) allt är fixat & klart. nu är det bara klockan som behöver börja ticka..

- utklädseln = check
- drickan = check
- förfest = check
-feeeeest = check
- folk som kommer = check
- görs mig iordning = det kommer! det kommer!;)

sitter hemma hos min älskade för tillfället, ska alldeles strax åka hem & börja göra iordning det sista. vid halv fyra åker jag iväg till emelie, där vi ska börja förfesta & göra oss iordning. susanna & emil kommer även dit vid cirka halv fem. kommer bli en toppen kväll!

see yoa, bitches!

en heldag med mina brudar

nu har jag precis kommit hem, har varit i stan hela dagen idag med brudarna. jag skulle mest in till stan för att fixa utklädnings sakerna tills imorgon. mötte även upp min syster så jag lånar en tröja av henne. så hon var med oss ett tag. fikade även på waynes dit alexandras kompisar kom. så det blev ett gäng, mysigt faktiskt. kul att träffa hennes kompisar med. träffade även frida i stan så hon var med oss ett tag. när vi kom till grums gick vi även förbi leksaksaffären & köpte lite saker till linnea:) & sen gick vi förbi yellow. blev en 15:minutare för mig. aldrig fel med lite extra färg. nu ska jag snart hoppa i träningskläderna, & iväg på träning. hoppas det går snabbt idag, är verkligen så opepp på träning för tillfället. efter träningen ska nog min gulliga pojkvänn bjuda mig på middag.. förhoppningsvis. om det blir som planerat förståss! spännande att se vad han hittar på att bjuder mig på & självklart gör han maten alldeles själv. ♥

förövrigt längtar jag otroligt mycket tills imorogn. tror det kommer bli en toppen kväll. vet hur kvällens planer blir nu innan iaf, vilket känns sjukt gott. kommer ta massvis med bilder då oxå, vilket jag inte gjorde i arvika sist men fick inga tillfällen.



nu måste jag spring & byta om
puss&kram!

291009

blev ingen bingo för mig idag, blev en heldag med linnea & emma istället. mycket bättre! vi hade jätte mysigt, bakade brownies, pratade kollade på film oså. skönt att man har såna undebara vänner som er! pratade även lite smått om lördagen. längtar! det kommer bli super kul. har inte helt bestämt vart jag ska än, men det lutar åt ett håll. kvällen kommer iaf troligtvis sluta i folketshus. så planerna börjar falla på plats. skööönt!! nu ska jag snart gå upp & kolla på tvn sen blir det bara att sova. imorgon vaknas stan med emma & linnea. blir de sisat köpen innan maskeraden på lördag. thihi!



puss&kram!

lalalalla

igår blev det som sagt arvika, för min del blev det pirat! dock inte hela kvällen. tog av mig sakerna ganska så snabbt. kvällen började hos susanna, sen vidare till viktorias fest. det var sjukt lite folk till en början men kom mer & mer med tiden. har sjukt ont i fötterna i dag efter en hel kväll med mina nya klackisar;) .. nej nu ser jag fram emot lördagen, den kommer bli suveärn jag känner det på mig! och jag vet vad jag ska vara! så blir ny utklädsel.. jippie! hihi. har bara sagt det till några så får hoppas inte dom har sagt det vidare eller tagit efter *host*;) susanna & hanna kanske även kommer till grums för att enjoya den kvällen. tummen upp för det, alla måste någon gång få uppleva de otroliga grums festerna!;)

från det ena till det andra nu ska jag käka lite frukost senare ska jag hoppa in i duchen, sen blir det emma & linnea. myyys på er! senare ikväll blir det troligtvis bingo. sen får jag se vad det blir, kanske bli att träffa min pojkvänn med. hihi♥

puss&kram!


HVFR 1

tänkte snabbt lägga ut en bild på min klass, mina frisör brudar;)♥ hihih



arvika som gäller

nu är jag hemma, ska snart hoppa in i duschen & frescha upp mig!! raka benen, smörja in mig med lotion, putsa naglarna använda ansiktsmask & allt vad det "frescha upp" innebär.. för ikväll blir det arvika som gäller, avgång från grums vid fem. så åker jag hem till susanna där jag hon & emma ska börja göra oss irodning med diverse saker♥  hoppas på en underbart trevlig kväll. ajaj kapten!;)



puss&kram!

dagens låt!

satt i bussen idag med emma, då jag fick denna låt. som spelats om & om i mina öron idag! :D blir super taggad när jag lyssnar på den...




snabbt inlägg

sådär ja, nu har jag nyss kommit upp ur duchen. ska sticka iväg till min älskling:) är skönt att slippa packa världens största bag, utan bara åka iväg utan något! matchen idag förlorade vi med fem mål riktigt bra match faktiskt! omed tanke på att vi är b-laget... jämt dessutom:) imorgon blir det arviks som väntar, haloweenfest! som vi får tacka viktoria för!!(Y) vet vad jag ska vara, meeeen dessvärre vet jag inte exakt vad jag ska ha på mig, men det fixar sig imorogn. nej nu måste jag kila,

godnatt!
puss&kram♥

så underbart med lov!

nu är tisdagen bestämd, ska snart hoppa in i duschen & käka en rejäl frukost! blir stan med emma 12.20, inga fel. ska köpa lite utklädnings-saker osv. kommer bli mysigt. längesen vi gjorde något med. senare ikväll blir det match mot grums a-lag hemma såklart. kommer bli en riktigt bra match. ska bli kul att spela faktiskt, och jag är super taggad. igår efter träningen så åkte jag, cars & emelie ner till grums pizzerian & käka lite, eftersom vi tränat så himla hårt;). då blev även lördagen planerad, längtar som bara den nu! hihi, kommer bli super kul. ♥ nu måste jag springa iväg, har brottom!

puss&kram!

hjälp mig!

gud vad trött jag är på att städa!! känns som det enda jag gör typ. nejdå, men städade ju hos mormor idag & när jag kom hem så såg mitt rum ut som hej kom & hjälp mig. så fick ta ett ryck där med.. men blir att jag gör allting annat istället, för det är så tråkigt! puuuh.. måste väl fortsätta snart. boring(N)

saknar min andreas med:(





helgen som varit

gud så skönt med lov! känns att det verkligen behövs nu iaf. har varit hos min mormor idag och tjänat ihop pengar, aldrig fel det. nu blir det vila lite sen träna. blir gym för mig idag. skönt! har inte alls lagt upp mycket på sistonde så kan ta min helg lite snabbt nu bara,

lördag: åkte jag, adde, hanna & susanna in till stan. dom skulle ta tåget hem & jag och adde gick en sväng på stan inhandlade lite kläder & tog en fika och bara gick runt & kollade.(kommer lägga upp senare bilder på kläderna) på kvällen blev det fotbolls avslutning, det var faktiskt ganska kul. började vid kvarna där vi käkade & så. sen drog några vidare hem till min älskling, där vi körde ölspelet osv. haha, körde det på engelska så man kunde bara sitta & skratta för det blev så fel eftersom alla bara tjatade & inget blev rätt. sen gick vi vidare till anna där var det helt okej. skulle kanske ha stannat hos andreas menmen. sen blev det efterfest hos andreas igen... men var inte så många som följde med så dog ut rätt snabbt.

söndag: = värdelös dag!! det enda jag gjorde var att spela match mot åmå klocken 17.30. vann, skönt. efter matchen blev det film med andreas, frida & fredrik. p.s i love you. somnade "som vanligt" så jag såg inte slutet. så får kolla klart på den någon annan dag.



det var lie kort om min helg!



...

du irriterar mig verkligen! snälla sluta vara så himla desperat.. & snälla var dig själv. föreställ dig inte att du är någon annan. alla vet vem du är egentligen!

tack!

fy på mig för dålig uppdaterig!

har inte haft värst mycket tid att hinna lägga in inlägg på, så få ta allt lite kort nu. dagen i skolan idag enormt snabbt, som vanligt i salongen. först fick vi kolla på en klipp-demo det var faktiskt riktigt lärorikt. sen schamponerade vi varandra, finns inget skönare♥ ryser i hela kroppen att bli masserad i huvudet. sen stylade vi även varandra, det var kul! köpte även ett hölster i dag. äntligen:) så nu har jag ett sånt.

efter skolan åkte jag susanna hanna in till stan där vi mötte upp emilia & linnea. träffade även på lite annat trevligt folk:) käkade & så i stan, det var supermysigt. kul att linnea äntligen får träffa mina klasskompisar. verkade komma bra överens! tog bussen hem vi tre, & var i grums vid halv fyra. susanna & hanna var med hem, dom ska på fest på gruvlyckan men blev inte att jag följde med, var inte värst sygen. men erbjöd dom en sovplats:)  just nu sitter jag hos linnea, blev bjuden på mat här idag efter träningen. riktigt gullig kompis jag har;) inte ofta man blir bjuden på mat bara sådär utan anledning!:D puss på henne! ♥ nu ska jag snart hem,

hörs imorgon!
puss&kram♥

fyra prov på en dag, är det ens acceptabelt?

gud vilken dag.. kan inte säga annat än äntligen hemma! nu har jag i princip nyss kommit hem, har varit hemma en timma högst. käkade direkt när jag kom hem så har jag städat undan lite småsaker. tänkte gå ut & gå och rensa luften lite. idag är det onsdag och det betyder salongen. har tillbringat hela dagen där. började onsdagen som vanligt med byggympa. jag, susanna, hanna & josefine som hade gympan denna gången. haha. skämde ut oss känns det som, men vad spelar det för roll? det var kul iallafall.s en hade vi frisryr prov på alla sju olika flätorna, det är bara för att kolla om vi kan tekniken så den är inte så noga med. och sen till det stora provet, en frisyr som ska innehålla 4 styckna flätor. puuuh.. var sjukt nervös kan jag säga. men det gick bra blev faktiskt riktigt nöjd. när alla var klara kollade våran lärare på frisyrerna, så sa hon att hon tyckte vi hade jobbat bra och att alla var frisyren som man kunde sälja till bal/student så det kändes riktigt bra faktiskt!:) avslutade dagen med massage vilket var underbart. men jag som har missat ett prov fick stanna kvar efter skolan & göra det! inget vidare kul, men skönt att ha det gjort.

nu ska jag gå ut & gå sen ska jag plugga lite engelska tills imorgon.




puss&kram!

precis som en höstdag ska vara!

puuh.. äntligen har jag tid! gårdagen var riktigt mysig faktiskt. precis som en höstdag ska vara. började med att åka in till stan. där köpte jag bh & trosor och saker som behövs. väl hemma tog jag mig en liten vilostund det var mycket välbehövligt! eftersom det var första dagen jag gick utanför dörrarna. pga sjukdom. sen var det dags för kalas, där det bjöds på underbar mat. smällte i munnen på mig. det var potatisgratäng, älgkött/rådjurskött, vitlöksbröd & massa olika frukter till det. mums! sen blev det tårta på det. världens godaste tårta var det nog måste jag säga! direkt efter så åkte jag upp till sara där vi bestämde resa & halloween fest. bara vi får tag på någon som är +25 så blir det fest. dock BJUDNING! så ingen idé du tänker komma om du inte pratat med oss först! sen pratade vi även lite smått om resan som sker 2010. det var jättemysigt iaf! så tackar för en fantastisk lördag!♥ 

idag har jag inte hunnit gjort någonting alls. skönt att bara ta det lugnt, när huvudvärken pumpar & ögen är svullna som plommon..  men får se vad som händer senare.




idol

sitter för tillfället & kollar idol med pappa och min andreas! har nyss käka tacos♥ min favoritmaträtt. mums! febern har gått ner, yes! äntligen. super gald. det innebär att morgondagen blir som alla andra vanligt dagar blir när jag är frisk, fullt upp. ska försöka få med min pojkvänen till stan, det kan väl inte vara såsvart med lite fjäsk?;) sen hem och gratta addes mammas fästman ska även försöka hinna med att kolla på handbollsmatchen. efter det ska jag till sara. vi blir några tjejer där som ska bokstavligen planera halloween, & käka lite mat och snacka en massa skit antar jag:D jippie! planer råder väntas, tyvärr. men så fort jag vet kommer jag med planerna;). nu ska jag fortsätta kolla idol...

ha en underbar afton


blir galen!

vill få tillbaka min mobil nu, har lämnat in den. alla nya sony ericsson är skit verkligen. vet att det är lång tid kvar med tills jag får tillbaka den, lämnade in den bara för en vecka sen:( fyyyyy! så kan inte svara på sms just so you know;)





 hörs!

äntligen fredag!

helg! underbart♥ blev ingen skola för mig idag, hade feber när jag vaknade. bättre att vara hemma en dag för länge än för lite. känns som det är på bättringsväg iaf, mycket skönt! vet inte riktigt vad planerna för dagen är, får se. ska iaf äta tacos & kolla på idol ikväll en sak som är säker. "hade gärna velat ha en ben and jerry´s med." missar ju matchen mot arvika, så jag får bli hemma. men gör mig inget, får iaf kolla på idol en fredag brukar alltid träna mellan dom tiderna ungefär. om jag är bättre imorgon så ska jag följa med andreas på kalas hos hans mamma. ska även försöka komma in till stan någon dag under helgen. hihihi. njut av helgen & gör det till de bäst! ♥



obs. glömde nästan... inte länge kvar innan den på bilden är i min omgivning!
kan inte göra annat än att längta..♥




hörs sen!


trött på att vara sjukling

puuh, det tar kolen på mig att ha feber! är helt orkeslös. känns inte bra? om jag inte är bättre imorgon väntas doktorn. har feber men har liksom ingen sjukdom? märkligt detta. får hoppas att jag är frisk imorgon, kan inte missa en till yrkesämnes-dag i skolan heller. fyyy! vill inte vara sjuk. idag har jag tagit det lugnt, lugnt & åter lugnt. har suttit lite vid datorn, och kollat på lite tapeter osv. kommer bli hur skönt som hellst att få nytt. har även kollat i IKEA-katalogen där jag hittat många prylar som ska få fylla upp mitt nya rum. som byrå/klädskåp, lampor, speglar soffa eventellt. massor av saker!♥ nu ska jag snart kolla hockeyn frölunda-färjestad. givetvis är min pappa i göteborg nu & ska se matchen live men det är väl ingen skräll? hoppas han kanske kommer hem med något bedorande fint till sin älskade lilla dotter, eftersom jag är så har så hög feber & är så himlan himlans sjuk *host* (a) ;)

puss&kram

designa om bloggen?

sitter är hemma helt själv nu, har precis tagit en alvedon så febern har sjunkigt en aning. mamma, pappa & andreas har gått över till grannarna för att kolla på fotbollen. så är själv & kolla på efterlyst. funderar faktiskt på att designa om min blogg. hm, a det för bli ett projekt för min del nu.. tsihih! 



puss på min andreas, har varit tillsamman
1 år & 8 månader idag!
äkta kärlek



svar på frågorna!

är du nöjd med dig själv?

ja det är jag, om man tänker på vilken tur man har haft vid födseln. det finns ju alla möjliga sorters sjukdomar nuförtiden. så ja, jag är nöjd med mig själv.

tycker du att du är bättre än andra?

hm, svår fråga. nja inte bättre än andra, men man kanske tycker att man har mer att komma med i vissa situationer.

gillar du alla dina kompisar? 

ja det gör jag! dom är underbara, allihopa♥
men så är det ju alltid så att man kommer bättre överens med vissa än andra. men gillar alla mina kompisar det gör jag!

vad tycker du om hannah, nadja och susanna?
ni har väl blivit vänner efter att ni börjat samma klass?


de är ett par super gulliga tjejer♥
ja det har vi blivit. kände varandra inte sen innan.

hur ser ditt rum ut? jag vill veta allt i detalj. mvh linnea

ja du linnea. det tror jag du vet bättre än mig, du studerar väl mitt rum;) haha.
nejdå men det vet du mycket väl!


jippie!

jippi... jag sprudlar av glädje! nu när det står ett rumt tomt här hemma, funderar jag på att kanske flytta över till det rummet. mycket luftigare & större. iaf, så pratade jag med mamma nu i morse, så sa jag typ att jag sulle vilja byta rumt, men ändå inte jag gillar mina tapeter mera osv. det är mer nyrenoverad där. men nu ska jag kanske få byta rum & renovera det med! perfekt. kommer göra det super soft.. hoppas det blir så bara. skulle vara toppen! thihih


♥ 

shiiiiit också!

tyvärr missade onsdagen i skolan ändå! :( men men. är bara att kämpa extra på fredag. om jag hunnit bli frisk of course. orkar inte ha feber det är så otroligt jobbigt, antingen svettas man för febern sjunker eller ligger under täcket med dunjackan & hacka tänder. lite överdrivet men ni förstår principen! det tar kolen ur mig. orkar knappt sitta upp ju, inte ät nej i princip ingenting orkar jag! mamma ska snart åka in till alexandra så då får jag huset för mig själv. det ska bli skönt, fast ligger mest i sängen men ändå. lugnt & skönt. kommer från matbordet nu, mamma hade gjort iordning världens dunder frukost med ägg, te, c-vitamin dryck m.m allt för att få mig frisk:) ni får ha en bra dag, och njut av vädret!

puss&kram!

lycko-ost! tur i oturen som sagt.

tyvärr mina vänner med det stämmer gått & väl! jag har gått & blivit sjuk, vet inte riktigt vad det är heller. har feber & fryser konstant. To shame on me! har bett att adde ska komma förbi med lite c-vitaminer så som apelsiner, frukter av all sort.

som sagt gjorde jag debut på jobbet idag! fick jobbet! gratulerar. så 1 januari är jobbet mitt! jobbar även 6 gånger i november. det är inga däliga extra pengar i månaden, så kommer bara njuta varje månad. slippa alla prblem med pengar hit & pengar dit varje månad. en dröm för flickor är ju att ha en förmögenhet, till jag vet inte allt kläder, smink, skor, jackor, parfymer, hudprodukter, hårprodukter m.m allt för att lyxa till sin vardag lite extra. känner ni igen er? kan nästan ana det. nej nu orkar jag inte sitta här mera längre, adde kommer ssnart men mina vitamindoser, så det blir att slänga i sig. och hoppa i säng! så hoppas jag på att jag hinner bli frisk tills imorgon. får-bara-inte-missa-en-onsdag i skolan!

puss&kram! 


back on track

gårkvällen blev till att spendera med min pojkvän andreas♥ vi var först hemma hos han så gjorde vi chai latte, myste och kollade på tvn. riktigt mysigt faktiskt! sen åkte vi hem till mig runt nio någon gång, då skulle jag klippa klart mamma:) jag hann inte det på dagen för hon skulle iväg på tacobuffé hos grannarna så fick ta det på kvällen istället. blev faktiskt ganska bra, huvudsaken är att hon är nöjd, och jag får någon att träna på(som inte är petnoga.) så tacksam för att hon ställer upp!  

nu har jag precis kommit hem, slängde precis i mig en kanelbulle som mamma bakade igår. mums! smakade perfekt efter skolan. är alltid lite extra gott med god saker då. ska äta lite lasange nu tänkte jag, sen blir det nog vila! blir nog gymet senare med, måste träna! känns fel att bara sitta hemma & slöa! det får mann ångest av. nej nu blir det mat, så hörs vi senare! 

andreas
puss&kram! 

hammarö fest

tänkte lägga in bilderna från igår nu, blev inte så seriösa men man får väl bjuda lite på sig. festen hölls hus ute på hammarö, det var sjukt mycket folk där till att börja med men senare styrde det upp sig så det blev lugnare & roligare. det dög iaf!

titta & njut!


påväg till stan med adde & jesper!



bara elin som vill vara med, ryck upp er nu!!


så ja!! glada flickor! elin, linnea & lina♥



lina&jag



underbara linnea & jag♥






linnea, jag & conrad! (glaaaaad?!)



avslutar med en bild på min & min älskling♥

puss&kram!

känner mig som ny

har precis kommit hem har varit på yellow och äntligen fått lite färg. känner mig som ny nu! hade med mig linnea så blev mycket skvaller;) om allt mellan himmel & jord. nej då men blev lite! funderar på att gå ut & gå en sväng eller om jag gör det ikväll med andreas men han svarar inte på telefonen så tror det blir till att gå själv. ikväll blir det ben & jerry´s, half baked. åt den alridg i fredags orkade inte, så blir nog ikväll:) om jag orkar förståss!

på tisdag ska jag göra debut på jobbet med. kommer bli kul! aldrig fel med pengar:) hoppas jag gör ett gott intryck, så jag kanske får börja med en gång! annars är det sagt att jag ska börja efter jul, men som sagt ska försöka göra så gott intryck som möjlgt, så jag kanske får börja med en gång!:D nu ska jag klippa pappa,

hörs sen!

söndags kris

nu är söndagen snart förbi, och det känns väl sådära. var som sagt ute igår, blev inte så sent. det var inte världens roligaste men hellre än att sitta hemma iaf! tog lite bilder som jag kommer lägga upp sen. nu har jag precis käka, ska snart åka ner & sola med linnea. äntligen, var en evighet sen jag gjorde det nu! sen blir det städa & plocka lite på rummet, sen andreas tror jag. annars vet jag inte vad det blir mera idag. det får vi se!

puss&kram!


förfest

sitter hemma hos andreas & kollar på fotbollen och förfestar lite. ska alldeles strax dra in till stan där det blir party!:) koller ta med kameran så lägger upp bilder imorgon♥ hoppas ni får en bra kväll, det ska jag ha!;)

puss&kram!

frågestund!

har för tillfället väldigt väldigt tråkigt, så tänkte ta en frågestund!
fråga vad ni vill, finns inga dumma frågor!

puss&kram



slingor

nu är jag vaken!:) älskar helgerna då man får sova ut, undebart♥ ska alldeles strax slinga håret på linnea, blondare naturligtvis. hih. så ska jag klippa mamma & pappa i eftermiddag. när dom kommer hem från alexandra. ikväll blir det nog utgång, sugen som bara det! känns som det var ett tag sendan nu. nu ska jag äta frukost & sen ringa linnea så ska jag slinga håret på henne:) hoppas på bra resultat! själv ska jag ringa och boka tid nu för att slinga håret på soda det är världens bästa salong! så blir väl någon gång i veckan för mig. sen kommer jag köpa en färgbomb i skolan, så fårgen håller sig bättre! me like♥ nu blir det frukost!


sugen på fest!! saknar er alla♥


hörs sen!


äntligen fredag

hinner bara lägga in ett snabbt inlägg:) idag har det varit en sjukt slapp dag i skolan. vi hade permanent demostration, det var faktiskt väldigt lärorikt & nyttigt. det blev jätte bra på hon som gjorde permanenten hon passade verkligen i det. vi var klara ungefär runt tolv med det, så då hade vi inget att göra så fick lära oss massage, så masserade vi varandra som vi ska fortsätta med 10 min på dom lektionerna vi är i salongen:).. efter skolan åka jag in till stan, så väntade jag på linnea så gick vi lite på stan. köpte med en ben & jerry´s som det blir att mumsa på ikväll;) lite extra lyx på en fredag! thihi. när jag kom hem bjöds det på paj, det var jätte gott:) men broccoli, kasler och massa goda saker på. mamma är en mästerkock!:D nu ska jag snart  sticka iväg på handboll, är hemma vid nio igen. då får vi se vad det blir. har inte riktigt bestämt än?;) 

hörs sen!   

besluts ångest!

har kollat runt lite på vinter jackor,
kan inte bestämma mig vilken skönhet jag ska ha!













vad tycker ni, kära läsare?♥






fin främmat

nu har precis grannarna varit här och jag har fått gosa lite med alfred. han är för söt, ska ta ett kort på honom snart så ni får se hur han ser ut. världens sötaste krabat! ♥ han kommer få många brudar på fall;) haha. det är dop för honom 7 november kommer bli jättemysigt:) iiih se fram emot det.
från det enda till det andra, ska alldeles strax gör mig iording lite, blir snart pizza med handboll tjejerna.. sen ska jag inte göra så mycket mera idag, blir nog sängen ganska tidigt idag skulle jag tro med.

har varit premiärdagen för pepparkakor & klementin idag med:) mamma köpte med efter jobbet. mums!:* så nu kommer jag vara en snäll flicka i vinter *host* ;)





hörs sen!

081009

nu sitter jag äntligen här igen, det är så himla avkopplande på något sätt att komma hem och sätta sig här direkt för att skriva av sig lite. nu väntar jag bara tills mamma slutar så ska jag prata lite med henne om saker & ting, sen blir det iväg & käka pizza klockan sju med handbollen för sammanhållningen osv. tror jag ska gå dit iaf, om det har blivit bättre i magen. har haft extremt ont i magen idag, men det kan väl inte vara någon större skada att sitta ner & äta pizza, eller vad säger ni?;) ska fktiskt bli ganska mysigt att komma iväg med alla handbolls tjejer! det var ju meningen att jag och susanna skulle på modesaken, men vi ångrade oss pga vissa orskare. så ikväll vet jag inte rikgit vad det blir, ta det lugnt & förhoppningsvis träffa andreas♥

nu när jag läst klart den där boken som jag hade till redovisningen idag så funderar jag faktiskt på att börja läsa en ny bok. det var faktiskt rätt skönt att bara läsa, känns som man kommer in i en helt annan värld. så ska nog leta fram någon här hemma så får jag se, har ju fortfarande läsprojekt i skolan så kommer ändå bli att jag läsa 30 min varje dag till slutet på v.43!

puss&kram!

salongen

nu sitter jag hemma hos andreas,
och har precis laddat över bilderna till datorn.
så tänkte lägga ut dom nu:)



min frisyr



...



...


lite utav våra produkter i salongen


vid schamponeringen



susanna när hon övar på sin frisyr;)


nu får ni nöja er med bilder,
puss&kram!

lill-lördag

onsdag, mitten på veckan. känns skönt:) bara två dagar kvar nu i skolan varav en är i salongen så njuter lite! idag var vi i salongen & jag tog massor av bilder som jag ska lägga upp lite senare, då får ni se hur det ser ut i salonge mm. kul va? tänker på er mina läsare;) idag hade min grupp flätteknik, vilket var väldigt behövligt känner jag, eftersom nästa gång vi har flätteknink alltså näst nästa onsdag så har vi ett litet uppsättnings prov där fyra flätor ska vara i en och samma frisyr. gjorde min frisyr idag som jag eventuellt kommer att göra på provet, bland annat det tog jag kort på, så ni får se hur min prov-frisyr kommer att se ut på ett ungefär alltså. nu har jag precis kommit hem, är verkligen sjukt trött idag så ska sova en stund tänkte jag. kan bero på att jag hade extremt sen träning igår, var hemma vid halv elva ungefär, och så duschade jag ju oså så tog ett tag innan jag var i säng så hoppas det beror på det. orkar inte vara såhär trött varje dag!

puss&kram!
hörs sen, glöm inte kolla bilderna sen!

helt orginellt

gud så skönt, äntligen en dag man kan sova ut! gjorde mig inte iordning något alls imorse gick bara upp käka, satte på mig kläder & packade badväskan:) för det blev bad idag, vilket var rätt skönt faktiskt. tog kvart i tio bussen in, började halv elva så. eftre gympan hade vi ingen arbetsmiljö utan vi flyttade fram matten så vi fick sluta efter det:) as sköt verkligen! bara en lektion kan man säga + gympa då. så dagen gick jätte snabbt! nu har jag precis käka, det var något gott typ kycklingbitar i någon sås & ris med god sallad till:) skit gott! nu ska jag försöka läsa ur boken eftersom vi har bokrecention på torsdag så skulle vara skönt att bli klar med den idag. sen är det träning som gäller! så ska jag noga hinna vila lite emellan är jättetrött. haha. 

på torsdag ska susanna sova hos mig, för vi ska stanna i stan och gå på en modegrej. så då ska hon sova här efter den, så slipper hon åka ända till arvika:) kommer säkert bli jättekul. funderar på vad man ska göra på den där mode saken, a återstår att se;) 

hörs babyes!  

ny vecka = nya möjligheter

första dagen i veckan börjar närma sig sitt slut! har nästan precis kommit hem från stan, stannade som sagt kvar en stund med emma. jättemysigt! köpte med chaikoncentrat hem, så nu kan jag göra my own chailatte! har precis gjort en, och det var super gott! smakar extakt som den gör på waynés.. slå det ni?;) det är underbart gott! ska snart göra mig iordning & åka till andreas. sover där inatt, myspys! ska kolla på alla möjliga program med, så kvällen är spikad!;) nu ska jag dricka upp min latte, sen blir det duschen♥ hoppas på en mysig kväll, så hörs vi!



puss&kram!


söndag = städardag!

puuuh, denna dagen fick bli en riktigt städ dag! är helt slut. men ändå skönt att ha städat, slipper jag göra det på de kommande veckorna:) thihi. städning innebär alltså inga stora dammråttor, ny putsade fönster, skakade mattor, nya frescha lakarn & givetvis allt små plock som hör till. kommer somna som en prinsessa inatt, bredivid sin prins. nu blir det duschen next! sen ska jag traska iväg hem till andreas, ska vara lite där sen åker vi troligtvis hit. imorgon är det måndag & det innebär ny vecka med nya möjligheter! imorgon är det någon frisör sak i skolan, fattade inte så mycket kommer berätta mera i morgon. det är någon sorts visning iallafall på modeller, i aulan. så förhoppnngsvis kommer morgondagen gå snabbt:) efter skolan är det planerat att jag och min guldfisk emmsi, ska träffas & prata om allt och inget;)♥ var ett tag sen vi sågs nu, så det passar bra. annars vet jag inte mera vad morgondagens planer är? neej, nu ska jag dra mig.



puss&kram!

dan före dan!

hann inte lägga upp något inlägg igår, men igår så var jag & älsklingen i stan. kollade mest, måste spara pengar! känner ni igen er? det är ett enda stort problem det där med pengar! men iaf, fikade & kollade i affärer. var hemma runt fyra, då lagade vi tacos så vilade vi lite. sen skulle vi provåka hans brors nya bil, så blev en sväng i stan. åkte mest runt & så. kan faktiskt vara skönt att komma ut & åka lite om man inte har något annat att göra. men det är inte så att man åker bil varje helg & tycker det är ett intresse som vissa gör. sen blev det bara hem, så spelade vi jackblack eller vad det heter haha:) för att tjäna ihop litre pengar, men gick inte så bra! haha:)

idag har jag varit hos min mormor har nästan precis kommit hem, har hjälpt henne lite oså. så tjänade ihop lite pengar, alltid lika skönt!:) nu ska jag snart ta en dusch sen blir det att gå ut & gå en sväng. måste ha friskt luft känner jag;) sen får vi se vad som händer & sker!

hörs!

underbart med fredag

nu har jag precis kommit hem från stan, blev endel shopping faktiskt:) skönt. fast köpte inga skit saker, så blev två hårprodukter ett värmeskydd för om man tex ska platta hår & en som typ reparerar slitet hår men funkar även som värmeskydd. kérastase 270:- från soda (den på bilden). rekomenderar det verkligen! tänk såhär, man ska alltid skydda håret och även om det är tråkigt att lägga ut pengar på det men lägg hellre ut pengarna på det än att slita ut håret. det går inte köpa hår (om inte fejk då, men bättre men äkta!) så var rädd om håret & vårda det bra! sen blev den en cardigan från H&M, och sen bestämde jag mig för att INTE köpa en ny vinterjacka utan köpte en undebart pälsväst istället:D bättre att ha många saker än, en enda?;) eftersom jag redan har en vinterjacka, smart va?:)




från ena till det andra så fikade jag och emelie efter skolan jätte mysigt var det, hoppas på att det blir snart igen. sen gick vi lite i affärer, innan vi åkte hem gick vi in på hemköp & köpte en ben and jerry´s för min del blev det strawberry cheescake. den verkade jättegod, så blir att dela min min älskling ikväll♥ ska nsart iväg på handbolls träning till nio ungefär, sen blir det eventuellt emelie, cars & givetvis min undebara pojkvän:) imorgon blir det iaf stan med andreas. ska kika runt lite & bara ha det allmänt mysigt! nu måste ja gå upp & vila lite känner jag.

hörs sen, lovers!

torsdagskväll

puuh, äntligen kan man pusta ut. jag och mami sitter & kollar på idol, finns inget bättre! väntar på andreas som ska komma vilken minut som hellst, då blir det bara gosa som gäller.. finns ingen bättre än att ligga och massera varandra eller vad som nu erbjuds hihi;) imorgon blir det bara permanent i skolan & sen bli det stanna kvar och shoppa & fika med gosiga emelie♥. kommer bli supermysigt känner jag på mig, har endel att prata om. ska bli skönt att prata ut när det tar så lång tid mellan de små tillfällena vi träffas. får skärpa oss nu & börja träffas lite oftare tycker jag!





puss&godnatt!


sitter i skolan

underbart att börja dage i skolan framför en dator! inga fel alls, sitter & lyssnar på musik och bara kollar runt lite. kan inte klaga faktiskt. sen blir det inte lika skönt, har två prov framför mig! slutar halv tre idag, då blir det direkt hem för ska fira pappa!:) förrestan la aldrig upp bilder igår på andreas, tog aldirg några heller. men det blev bra, hoppas han gillar det!;)

puss&kram!

RSS 2.0