HALLOWEEN

nu har jag precis landat, har varit i munkfors på halloweenfest! riktigt roligt var det:) trots allt som hände runt omkring.. började gårdagen med att vakna upp på kronoparken, fick inte värst mycket sömn. hannahs kille kom hem och skulle ha efterfest eftersom dom hade varit ute, så dom sist drog runt halv fem. tog bussen till munket redan vid kvart i ett. sen var det bara att börja fixa inför kvällens bravader!

vaknade idag med jordens största huvudverk, som inte gott över än! inte bra. stack direkt och käka dagen efter mat, pizza. sen var det dags att åka hem, måste hem och packa om. ska snart sticka iväg till torsby. så nu väntar en myskväll med jesper! ♥

halloween
gårdagen i bilder







striiiike a pose!

KÖSS&HAJ

fredagsmys med mina snyggingar!

SKÖNASTE LÅTEN!!

sådär, då har man landat på kronoparken. vettskrämd, men får väl försöka hålla mig i skinnet;) har varit en kaotisk dag idag på salongen, började med att jag och sara kom sent. sen var det en läcka så vi fick inget vatten till salongen, ganska så kul att man får det beskedet när det är fyra styckna som sitter i färgning. inte nog med det, såååklart så spricker mina byxor vid rumpan, så har gått och visat halva stjärten hela dagen. inte så soft!
sen kom sussi till salongen så klippte jag henne, sen stack vi mot stan. fixade lite saker tills imorgon innan det var dags för bussen som gick mot krp. har precis varit och handlat, blir pommes & fläskkotletter till kvällsmat. blir en riktigt mysfredag med godsaker & mycket mycket tjejsnack har ju inte träffat dom på en vecka, så har saknat dom så! så nu blir det en riktigt mysfredag.

VARNING FÖR HETA BRUDAR!

PS. enda jag saknar en fredag
som denna, är min skrutt!DS

ONSDAG

lååång dag idag på salonen, 9-18. efter praktiken stack jag & sophie till make up en sväng för att fixa lite saker, tog även en sväng förbi gina. såklart blev jag störtförälskad i en tröja som bara skrek, KÖP MIG! så fick investera mig en rå snygg tröja när jag ändå tog svängen förbi(!) kom nyss hem nu, så ska snart fixa lite saker tills imorgon. är hemma vid nio imorgon, så måste packa klart allt tills imorgon. åker ju som sagt till munkfors på lördag, och kommer inte hem något på fredagen. jag, hannah & sussi har bestämt att ta en myskväll i stan. kolla på idol, och mysa framför tvn i hannahs killes lägenhet. man får ju passa på när inte han är där! hehe.. försöker också fixa klart spelningslistan.

PUSS♥

nathalie rosén, is thaa shit!

äntligen hemma. äntligen lite "egen tid" vilket jag inte har allt för mycket utav. slutade jobba vid nio idag, så nu ska jag bara softa. veckorna är verkligen inte roliga, stress-stress och åter stress! hinner knappt med att andas. får hoppas det blir bättre efter jul, har så sjukt mycket just nu. men ska väl inte klaga:) helgen har iaf varit super mysigt! jesper kom i fredags, så vi hyrde film & myste till det riktigt mycket. sen på lördagen var det dags för hard work i mitticity, stod och tjänade in pengar till bröstcanserfonden genom att sätta i rosa slingor/pärlor i håret på folk. alltid kul att göra lite nytta! när jag var klar där så följde jag med jesper till torsby, som hade fått joina mamma, syrran & oscar på stan medan jag stod där. så jag var i torsby tillsigår. riktigt mysigt♥ kollade även hans match mot färjstad på söndagen.

idag har jag varit på praktiken hela dagen, ska vara det tills på fredag. vilket är väldigt kul. har ångest på mornarna, men blir bättre när jag väl är där. älskar verkligen peronalen på MODA, dom gör verkligen så jag stor trivs♥ idag så la sophie i en sunlight toning på mig, för att få en varmare känsla i mitt hår. blev helt okej:) dock vill jag nog ha som jag hade innan, så ska nog be henne göra några folieslingor på mig imorgon! fick sluta redan vid fyra idag eftersom jag börjar jobba vid fem. så gick lite tidigare! nu ska jag snart hoppa in i en låååång och varm dusch, sen blir det sängen som väntar så jag kommer ipp imorgon. måste läsa lite ur boken också, om jag orkar. först ska jag bara bränna skivan som jag ska ta med till elins halloween fest på lördag! längtar:)


sussi & jag, förra halloween.
min högra hand!♥

läntar tills jag får lön, den kommer vara jämt liiiiite fet då!

PUSSPÅROMPA...

frisörbrudar!





(några kort från ettan)

PANG!

♥massor utav kärlek!♥

praktik!

då var man hemma igen.. försov mig jämt liiiite imorse, inge ovanligt. men jag hann iaf till praktiken:) började med att en kille kom förbi och presenterade den nya kollektionen men ghd tänger som heter midnight collektion, deluxe. har nämligen kommit en ny verison utav ghd nu, men ny technology osv plattorna gör så håret får mera glans/lyster och de är ännu mera "rörliga" plus att den är mycket lättare. ett ganska stort plus! helt sjukt att det egentligen, liksom redan kommit en ny kollektion utav ghd. orginalen är ju fortfarande ganska nya. men det är kul att det går framåt! sen så satte sophie igång med mitt hår, klippte det en rejäl bit. vi mixtrade även lite med färger, så har lite olika färger i håret nu. blv as nöjd! tack sophie:) gjorde hela min dag, & vecka. kan jag säga! var hemma vid kvart i sju, drog direkt och kollade på hockeyn. sen nu kom jag hem, har precis käka lite. mamma hade fixa vitlöksbröd och kyckling. inte helt fel, nu blir det duschen sen kungarna utav tylösand! är ledig imorgon med, så känns ganska surt att jag ska till tandläkaren 8.20!!!


när jag var modell för make up store!

puss & godnatt!

only girl

sådääär. det är tisdagkväll och jag har inte varit hemma först än i fredagsmorse! känns kan jag säga. men skönt att vara hemma igen iaf. tillbringat hela helgen i torsby hos jesper, följde med och kollade på hans match i mora på söndagen. fick även se pontus spela då, så blev två flugor i en smäll. tummen upp för en mysig helg!♥ var hemma i mindre än en timme på måndagen bara för att packa om. skedade med elin i munkfors inatt, det var inte heller fy skam.. är sjukt sugen på hennes halloween fest! som tur är så är den snart.

idag har det varit en heldag i salongen, var lite allt möjligt idag. förmiddagen permanent och föning/styling sen efter lunch plockade vi iordning allt som skulle med till forumsaken, är inte så insatt i det där eftersom det bara är ettorna och treorna som kommer stå och presentera frisörprogrammet. eftersom vi tvåor ska stå i mitticity mellan tors-lörd, för rosa bandet! efter vi hade plockat iordning allt så hade helene en demo klippning. så dagen gick ändå ganska fort, som tur var! åkte direkt till jobbet efter skolan, så kom hem vid nio. och det var sjukt skönt att äntligen vara hemma kan jag lova. nu blir det sängen, och laddar om för praktik imorgon!


PUSS♥

ingen skola idag..

slappdag idag, var aldrig i skolan, kände att jag var tvungen att ta en dag och bara få vila ut! har som sagt varit en stressig vecka. kommer nog inte kunna extra jobba något om det ska vara såhär, har inte varit hemma en enda dag innan nio/tio. och läxor på det & ingen fritid, så neej. tror inte de funkar tyvärr! så blev en snabbis till stan, köpte äntligen jackan. nöjd jag blev:) mamma är nog inte lika glad som jag dock. fick mig även en svart skjorta och ett klar blått nagelack, hihihih.  beställt ghd tången nu med, kostar vanligtvis runt 2000 men skolan fick ett bra inköpspris som låg på 1149 så det blir en hel lila för mig. kan inte göra annat än att tacka mamma (a).. nu ska jag plocka ordning lite på rummet och måla naglarna medan mamma gör pannkakor.. sen blir det jobb till nio ikväll. vilket jag ser väldigt mycket fram emot! eller inte.



ghd-tången som snart är min,
sweetcandy!♥

praktikdag!

praktik idag, så har varit på moda hela dagen.. lyckades glömma mitt busskort i skåpet i skolan igår, bra jobbat! idag började vi dagen med produktinfo, kom en kille som gjorde reklam för det nya märket doop, som kommer från holland. det har kommit åtta eller om det var tio nya vax, som vi fick testa på. gjorde även reklam för ett nytt sätt att fästa löshår vilket var riktigt intressant. missade tyvärr det mäste utav det. min modell kom vid tio, emelie. klippte pars på henne, blev riktigt nöjd. hon verkade också bli det, vilken tur!;) under lunchen åkte jag sara, maria, sophie och käka, på 3 kök.. sen kom mamma vid halv fyra så klippte jag och färgade henne. blev riktigt nöjd där med. fick bort allt slitet, och färgen var skitbra. tog en färning i utväxten som hon satt med c.25 min sen tog jag en toning och drog ut i längderna. blev as bra! var klara runt sex så drog direkt in till stan, skulle svänga förbi naturkompaniet och köpa min jacka, MEEEEN. tror ni turen var med mig eller? ne, inte direkt. så det var stängt. så får köpa den imorgon istället. tog en snabbrunda i mitticity istället så fick jag mig mössa & vantar. alltid något:) tack mamma!

var hemma runt kvart i åtta och fys började åtta, så blev stressa på med kläderna och bara ge sig iväg. när jag kommer till hallen så har några gymennaster tagit tiden som vi bokat, och ingen hade med utskor. så var bara att åka hem igen, rätt drygt ändå. men jag och mamma åkte förbi ica och köpte en kalender till mig iallafall.. (a) hinner ju knappt med mitt eget liv just nu, så bäst att skriva upp allt jag ska göra så jag inte missar en massa som jag gjort hittills.

natti♥


salong-stress dag!

kan jämt tala om att tisdagar är riktigt tröttsamma dagar! fullt upp konstant, får inte vara försen ens fem min någonstans. skolan börjar 9-16 sen jobb 16.30-21 sen träning på det 20.45-22 så missar dock lite utav träningen, men hinner vara med ett tag iaf. så jag inte missar hela! så inte först än nu har jag hunnit få "min egna tid" idag, ska bara slappna av lite, och låta tankarna flöda. sen blir det duschen och sängen! imorgon är det ny dag, då står praktik högt på schemat! emelie och mamma kommer till salongen imorgon så imorgon blir det klipp+färgning. ska även plocka mammas ögonbryn, som jag tvingar henne till! slutar vid sex så jag & mamma kanske hinner med en sväng på stan, måste inhandla jackan så fort som möjligt.. hihi ;) sen vid åtta börjar fysen med handbollen! nu, duschen-sängen.. GODNATT ♥

bilder från salongen idag,
snodde från hännie!


början till svinrygg..


jag & hannah, lyckades ha samma tröja.
sistaaa♥


(VARNING!) yeeees... jämt lite ego & jämt LIIITE oserri!


bjudar..


mandiiis!


& såklart! VIGGAN ;D

HvFr2♥

måndag

bra start på veckan! försov mig.. max-stressa tills jag satt på bussen, då jag såklart somnar om igen. vaknar upp och byter buss till nobelgymnasiet, och på vägen till skolan så krockar en personbil framför oss så busschaffören hoppar ut och försöker få någon kontakt med människan, men det gick ju sådär. han fick inte ens upp dörrarna till bilen, det hade låst sig. tillslut kommer ambulansen, brandmännen & hela köret. och vi fortsätter åka. ni kan bara ana hur chockade alla på bussen var! det var en riktigt hemsk upplevelse att se hur okontaktbar han var och hur tiden bara gick och ingen kunde göra något, önskar verkligen att han klarar sig bra!

väl när jag kom fram till skolan, var jag ju en aning försenad. gjorde folieslingor, och färgningar. så missade som tur var inte ansiktsbehandlingen. den kommer nästa måndag, men då ska jag hämta ut min tandblekning på tandläkaren så missar ju de ändå:( men ska försöka byta tid med tandläkarn. skolan var sjukt dryg idag, kom hem runt fem. så kom caroline vid halv sex, så skulle jag klippa henne. men fick även klippa hennes barn så tog lite längre tid än jag hade planerat, så jag missade träningen med linnea idag. så ska strax ge mig ut själv. sen blir det lite sällskap, med mamma och pappa. sen blir det sängen, är ju en dag imorgon med.



HUGS♥

söndag

blev en riktigt myslördag med linnea & emma igår. käka tacos och kolla film, fame. den var väl sådär, kan bero på att ingen utav oss hängde med värst bra.
har nyss käka frukost, ska hoppa in i duschen nu sen kommer stefan. mig granne, så ska jag klippa honom. får se om han kommer ikväll iställer, för vid tre kommer josefin så ska vi gå bort till hallen. match idag mot åmål, då blir det 3 poäng idag med andra ord;) sen blir det direkt till ishallen och kolla på a-laget, som spelar mot viking. och sen blir det några till klippningar mot kvällen. ska även läsa lite i hår & färg boken, som jag inte gjort än. och även läsa lite ur kort kjol, har inte ens börjat med den.. och eftersom jag inte läst en enda bok i hela mitt liv, så antar jag att det kommer ta ett tag med den. så är väl bara att sätta igång! har även ångest för morgondagen. dock verkar det bli en soft dag i skolan imorgon, på färg och stilanalys kursen ska vi lära oss ANSIKTSMASSAGE!♥♥ underbart..



eeeey, är det inte mitt tecken som är igång!;)
hannah & sussi, mina babes!

beds on burning!

SKÖNASTE LÅTEN!
AS SOFT

haha, iaf refrängen..



;)

helg!

gårdagen blev inte riktigt som planerat, tråkigt nog.. skolan var sjukt ovärd! hade matte och sen musik som vi bara satt mest på fick gå efter halva tiden. sen medan jag väntade på bussen, blev det stan med hannah. fick mig äntligen ett par rå snygga skor, kilklack från vagabond. TACKAR! fick även med en grönbrun transparent tröja hem. lunchade på stan med, hennes pojkvän joinade oss. kul att äntligen få se skymten om honom. blev till att skynda sig hem trodde jag hade brottom, vilket jag inte hade sen ändå. så tog det bara allmänt lungt innan handbollen, hade träning igår. efter träningen blev det inte riktigt heller som planerat, så jag sket i allt och gick och slappa framför tvn. det var välbehövligt!

idag skulle jag egentligen till stan med mamma, vilket heller inte blev! utan dom ringde från ica, och undrade om jag hade lust att hoppa in och jobba idag. såklart tackar jag inte nej till att jobba på en helg där man får dubbelt betalt, dock är det typiskt att dom alltid ringer när jag och mamma ska till stan.. verkar inte som jag får några vinterkläder iår, haha;) ikväll blir det antingen bio eller filmmys med snygga brudar!♥


skorna!♥♥♥

torsdag!

gårdagen blev inte riktgit som tänkt, var ju hos tandläkaren. men när jag kom hem ringde dom från ica och undrade om jag kunde jobba, så istället för en dag på stan med mamma fick det bli att tjäna in lite pengar istället. inte helt fel det heller men. slutade vid halv fem sen skulle jag vara i karlstad vid sex, så var bara hem och byta om. elin följde med mig hem efter kursen så vi myste till det lite här hemma. kollade på tv, snackade halva natten typ. sjukt trött i morse, men det var de värt:)

började halv elva med gympa, sen var det en kort dag i skolan. var hemma vid fyra, och började jobba halv fem till nio. så har inte hunnit gjort ett skit idag heller. just nu har jag ingen som hellst fritid känns det som, men det lönar sig i slutet utav månaden så får tänka så ;) nu ska jag snart duscha, sen blir det tvn och plugg.




GODNATT!
PUSS♥


tisdag

bra dag! fick lönen idag, det är alltid ett stort plus i månaden. imorgon blir det troligvis att inhandla lite vinter saker med mamma. så ska jag till tandläkaren imorgon igen.. idag har det varit en heldag i salongen. har bara fönat och rullat permanent, eftersom helene inte var där så fick det bli en ganska så ovärd dag. och bara öva på sånt vi egentligen redan kan. så var vi på författarbesök i aulan. tror alla i klassen somnade, haha. sen var det raka vägen hem. skulle börja jobba vid fem, extra jobb! aldrig fel med lite extra.. så nu blir det duschen sen ska jag tigga massage av mamma.

imorgon ska jag på handledar kurs från 18.30-20.00/21.00 sen blir elin med mig hem och skedar! mysigt. hon ska även klippa mig lite, om det inte bli allt försent! (a) 



elin SNYGGING, min gullunge!

dags för duschen!
PUSS♥

helgen!

kort sammanfattning utav helgen..

fredag: då var det dags för skolkort. hoppas dom väljer ett där jag ler med tänderna, annars kommer jag se ut som världens bitch kan jag säga med en gång. efter skolan gick jag på stan ett tag, jag och linnea lunchade även. tog bussen hem vid halv fem, så blev lite stress för mig.. för skulle vara hos joesfin halv sju, förkrök innan ian carey på nöjes. det var helt okej, sjukt mycket folk iaf! satt mesta dels men elin och comp. som hade fått vipplats, rätt soft! fick i oss endel där.. var hemma i god tid, slapp nattbussen, mormor kom och hämtade oss (a)

lördag: finns liksom inget att säga... myskväll♥
 
söndag:
kollade jag på sunne-brynäs, i sunne. henrik var och spelade, så snackade lite med honom. vilket inte händer allt för ofta! trevligt att få träffa honom snabbisar så ibland. sen följde jag med till torsby igen! alltid lika mysigt:)

som tur var så har vi ju studiedag idag, så slapp ta sex tåget. fick lite sovmorgon iaf, tåget gick ju bara 08.12 ;) men nu är jag iaf hemma. ska strax dra till gymet & svettas lite. sen blir det hemma och klippa massa folk. ska nog hjälpa mamma och baka bullar med, är ju trots allt kanelbullens dag idag så blir nog en och annan idag. ikväll ska jag mysa sönder emma!


fredag i bilder!







BIG LOVE♥

RSS 2.0