tjejkväll på mittcity!

sjukt trött i benen. ska blir skönt att får duscha av sig allt smink och håret nu! har försökt bortat bort topperingen nu i snart en halvtimma, nu är den tillräckligt borta för att jag ska kunna tvätta håret iaf.. får se om jag har något hår kvar efter detta, haha. kul dag/kväll idag iaf, gick runt i mitticity och representerade makeup store och visade upp deras nya parfymer. fick en favorit som det nog inte dröjer länge tills innan den är min. fick även produkter därifrån "som tack för hjälpen". riktigt snygga produkter.. kommer nog lägga in några bilder senare, är så sjukt trött så orkar inte lägga in några än. fick cool outfit utav vila också, dock inget jag skulle sätta på mig om det inte vore för något sånt här, men den var shysst! lackshorts och en röd/svart transparent tröja. fick använda mina lårhöga stövlar, tur jag hade som slapp klackskor. hade varit sjukt jobbigt att gå runt i hela kvällen.

GODNATT!
PUSS

make up

står för tillfället i biblan med sussi, ska snart dra till sundsta för en löprunda med klassen! sen blir det ingen mera -skola för mig idag.. underbart! istället blir jag modell för make up ikväll på tjejkvällen som är mellan 18-21, så dom ska börja styla mig redan klockan två. spännande, får se hur det går! blir nog hemma ganska sent, men vad gör de.

SEE YOU!

portfoliefoton

..."endel rätt oseriösa"










salongdag!

kom nyss hem, ska fira pappa lite nu som fyller 47 år idag! börjar komma upp i åldern nu.. haha! sen blir det raka vägen i duschen sen är det bara sängen som väntar.. har haft en heldag i salongen idag. på förmiddagen gjorde vi valk och svinryggs uppsättningar. efter lunch hade vi spa dag tills vi slutade. gjorde hårinpackningar med infusion i, ååååh underbart! mitt hår är som nytt igen.. ibland bara ÄLSKAR jag frisör♥♥
imorgon är det dags för salong moda igen, hoppas jag får lägga i en toning eller något så jag får lite liv i håret innan skolfotot på fredag. haha. kommer nog iaf bli sminkad av linnea igen, om inte ska jag be om de :D sjukt snyggt sist!



snart helg!♥

PUSS!

piercing nr 2? eller..?





nu är tiden inne..
torsdag? tungan? aaaaa, eller neee? eller JOOOOOOOOO:D



hannah blir mitt stöd!

MÅNDAG!

jaha, då var det dags för allvar igen. redan påbörjat en ny vecka! shiiit. kunde inte påbörjat den på bättre sätt minsann.. fick mina skor idag lalllaalal! dom är rå znygga(!) om jag får säga det själv. thihih. blir troligvis vinterns favvisar! helgen gick otroligt snabbt, lite för snabbt.
fredag var jag inte hemma först än efter åtta, var och tog kort till portfolier. så emma kom och myste med mig, visste dock inte fall vi skulle dra iväg på hockey. men bestämde oss tillslut för en myskväll. så avslutade dagen framför tvn med massa mys! lördag åkte jag iväg till torsby och stannade där till idag.. så nu har jag precis kommit hem, ska ta en snabb dusch sen blir det promenad i det fina höstvädret med linnea. inte helt omöjligt vi går förbi yellow och tar oss en 25 minutare!;)



en utav bilderna jag tog i fredags..
kommer mera!

KISSSSSSSSSSS♥


HELG!

fredag.. äntligen helg! även denna helgen, verkar bli lugn. och det är absolut inga fel! skolan gick asfort idag, hade ju bara 2 lektioner så inte så konstigt kanske. var ändå hemma efter åtta! var modell idag, till några som ville ha foton till deras portfolie när de ska söka jobb osv.. blev sjukt snyggt sminkad utav elin, och fotona blev jättebra som sofia samt louise tog. så var riktigt kul att jag kunde hjälpa dom med något! lägger ut lite bilder så fort jag får dom, kommer nog ta ett tag. men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!;) men iaf när jag kom hem så kom emma hit, så vi myste till idol och en film. blir snart sängen för min del med.. inte alls fel! ska upp i tid imorgon!

PUSS&GODNATT


SALONG MODA!

kom nyss hem från en heldag på salongen. har varit en bra dag! gjorde en färgning på en tjej som heter linnea hon var brunett från en början med några få ljusare slingor, som ville bli ljusare. använde mig utav sunlight, color touch. en intensivtoning.. resultatet blev MYCKET bättre än förväntat. (trodde det skulle bli en aning gult, eftersom det är en intensivtoning och ingen färgning. men inte heller!) kanske något för mig, jag som vill bli mörkare. efter det gjorde hon en fest make-up på mig, som var sjukt snygg! nästan för snygg för att tvätta bort ikväll. thihih. hade tänk att åka förbi yellow sun idag, men blev tyvärr inte så. får se fall det hinns med imorgon! ska iaf hinna med en powerwalk ikväll, innan det blir sängen. myser nog en aning med sis oxå, när hon väl är hemma.



PUSS

210910

nu är det inte länge kvar innan jag kryper ner i sängen, har varit stressdag idag. som vanligt på tisdagar! har haft heldag i salongen, inte helt fel! dock önskade jag vi hade haft våran spa dag idag, när vi ska vårda håret med sp:s inpackning och blanda den med en infusion. hade gjort susen för håret! men den kommer väl snart framöver, får vi hoppas. var inte hemma först än runt halv tio, tio idag. så blev direkt i duchen, har precis kommit ur den så snart blire sängen! blir en heldag på salong moda imorgon, 9-18. BRA TIDER! så kommer väl hem runt åtta, då är det träning som gäller!


SLEEP TIGHT! ♥

frisör 2orna in action








make-up


im feeling good!♥

200910

sådär, då har man gjort sitt på gymet.. crosstrainer, mage, rygg, ben och rumpa! blev också en sväng i bastun med linnea och veronica! de var inte helt fel. snart blir det kvällsmat, väntar bara på mamma ska fixa klart. sen blir det soffläge som gäller! kan ju inte missa lite sällskap, när man bor såhär i trakterna! *HOST* emma kommer hit och myser med mig också. så det blir en mysig måndagkväll! blir nog sängen ganska tidigt idag.. känns inte som det är helt fel! ska upp tidigt till skolan imorgon.

PUSSSSSS


turkiet 2010

har inte lagt upp biler sen jag och sis var i turkiet än,
p.g.a att det är egentligen onödigt. för har inte alls många bilder,
kameran gick isönder efter andra dagen.. men men, slänger upp dom
vi hann med att lyckas ta iallafall..
















det var de...

VILL TILLBAKA! ♥♥




blondin till brunett

nu är det dags för mig att bli brunett..

har sagt så en antal gånger, men nu ska det bli på riktigt.
spanar lite efter på hur jag har tänk att det ska bli.
det är inte lätt att hitta den bliden jag föreställer mig i huvudet,
men en blandning utav de är bilderna!





...som sagt svårt att visa hur jag menar, men en blandning utav de här bilderna.
sen kommer jag nog bara bli mörkare och mörkare ;)





fredagsmys

shiit vad efterlängtad helg! veckan har gått otroligt fort, dock har det varit den jobbigaste jag varit med om på länge.. har varit så sjukt mycket! så ska bli skönt att få koppla utav lite. har precis kommit hem från skolan, fick som tur var skjuts hem utav nicke och lindell. var inte helt fel att vara hemma innan tre för engångskull. nu ska jag försöka få i mig lite mat, sen ska jag ta en powernap. UNDERBART! blir en soft hemma kväll, idolmys med emma står på schemat! absolut inga fel♥




 
see ya!

im back!

tro det eller ej, men nu är jag tillbaka! på riktigt...
nu är sommaren slut och jag börjar komma tillbaka till bloggandet igen..

seedär. ibland så hittar man tillbaka till sina vanor!
idag har det varit första dagen på praktiken, jag har min praktik på salong moda. ligger ute på orrholmen, rekomenderar verkligen salongen. trevlig peronal, stilren och fresh salong och personalen är sjukt engagerade i sitt arbete och det dom håller på med. så i fortsätten är det moda som gäller?! nu har jag nyss kommit hem, skulle egentligen varit och kolla på hockey men kunde tyvärr inte idag, så får bli nästa gång. nu ska jag kolla idol, sen blir det att gå ut och få en nypa luft! inte helt fel när man stått i en salongen hela dagen. så ska inte bli helt fel. sen blir det raka vägen i duschen och sängen som gäller! är sjukt trött, är ju en dag imorogn också. nu ska jag kila,

kika in på http://salongmoda.se/bilder.php# får ni
lite mera information om ni är suga!








seee ya!<3

RSS 2.0