Iayz - Replay

spelas om och om igen, helt klart fastnat för den!







ny vecka, bara att blicka framåt!

sitter hemma hos min syster för tillfället! sitter bara & kollar runt lite på datorn, edan hon pluggar. ska snart ta oss en sväng på stan och hitta något gott ställe att käka på. är dock inte hungrig för tillfället, men det hinner jag ju bli innan vi sticker iväg. ikväll ska vi även ta en lång promenad här i stan, mysigt! längtar verkligen till helgen har dock inte bestämt om jag ska med till arvika än eller om det kandske blir något här i stan med sis. men återstår att se;) skulle dock vara sjuk kul att träffa alla alexandras kompisar! 

 
pusss

20091129

har precis kommit hem från en lång & skön promenad med linnea.. var ute i c. två timmar så mina händer är som is. så ska vänta till jag värmt upp mig lite innan jag hoppar in i duschen så jag inte får någon värme chock ha ha. sen blir det filmmys med alexandra, myyys! imorgon efter skolan ska jag stanna kvar & prova och träna på sats så får jag se vad jag tycker om det. sen blir det sova över på haga! hos min underbara syster. gud vad mysigt vi ska ha de;) ska även försöka hinna göra lite andra ärenden när jag ändå vistas i stan.


it comes around and it goes around

puss&kram!

ikea väntar

nu har jag precis vaknat ungefär efter en super fine kväll med brudarna!;) det var jätte mysigt , till en början. när vi skulle dra från josefin, vilket jag absolut inte ville! så följde jag med floberg & myrén till edsvalla på någon fest jag absolut vantrivdes på. det var inget för mig, eftersom jag inte kände någon. så fick be floberg köra hem mig igen. då hade jag tappat motivationen så blev sängen för mig, direkt!

idag blir det stan med linnea, ikea! gott kanske man kan inhandla lite prydnader. sen ikväll ska jag försöka övertala syrran att kolla på en film eller något mysigt!;) nu ska jag äta & duscha sen blir det att åka iväg mot stan.



pusss

äntligen helg

nu är jag hemma igen. skönt med fredag, äntligen! kändes som fredag redan i tisdags så har varit en otroligt dryg vecka. nu återstår bara det roliga, den undebara helgen! som ska bli toppen. idag ska jag bara ta det lugnt & umgås med linnea, efter träningen givetvis. sen imorogn blir det en heldag i stan med min syster! det ska bli riktigt mysigt faktiskt. senare på kvällen begeer jag mig iväg till josefin där det är tjejkväll-vilket resulterar på only girls. ska blir riktigt mysigt, det var längesen nu. & på söndag hoppas jag verkligen det äntligen blir bio, har längtat efter det i två veckor.. & det blir tillsammans med min underbara pojkvän. nu måste jag käka lite innan jah går ut & går.


...

"dagens citat"

-regnar det?!

- nej, det är någon som äter choklad eller typ håller på med en chipspåse.

underbar dag!

vaknade imorse bredvid den gosiga susanna. somnade ganska sent igår men det gick allt att ta sig upp vilket som! dagen idag har bara hållits hus i salongen, vilket resulterar på att dagen går enormt snabbt. klippte på ett jätte coolt sätt som jag ska försöka övertala linnea, så jag får klippa henne så! jag tyckte iaf det såg as ballt ut! vilade efter skolan idag vilket jag inte har kunnat göra på otroligt länge, så det var guld värt. sen gav jag även magen lite mat, lasagne. mums! har även hunnit klippa pappa också. han har varit på mig & tjatat ända sen innan helgen så fick ta mig tiden att göra det!:) hihi. fick även reda på idag att vi snart ska få våra tshirtar som vi ska andvända i salongen. revlon ska det stå på dom, ett produktmärke är det.:)



slut pratat om det.. håller på att gör mig redo för vattengympan som jag snart skall prova på, för första gången! tänkte även gå en sväng på gymet innan, men ångrade mig iochmed att det är min enda dag som jag är någotlunda ledig på. vet inte riktigt vad jg ska hitta på sen, men det återstår att se!




puss&kram!

stressad kotte

har pecis kommit hem! väntar på att någon ska komma hem och laga mat åt mig så satte mig här. känner mig rätt stressad i skolan nu, gjorde matten på bussen hem så en läxa avklarad nu iaf vilket är otroligt skönt. nu måste jag bara leta reda på lite fakta om matraster/raster för frisörer? fattar inte varför men. ska försöka bli klar med det ganska snabbt. så blir det letigt efter gymet. ska nämligen till gymet idag & köra gärnet!;) ska eventuellt ut & gå med emelie efter om vädret tillåter. var en evighet sen jag träffade henne så ska bli mysigt! sen vet jag inte vad som händer mera. bara ta det allmänt lugnt antar jag.

från det ena till det andra så kommer jag vara stans värsta kotte imorogn vet inte vart vi ska bowla med skolan för ska bowla imorogn på gympan. men får försöka hitta dit, får säga att någon får vänta på mig vid station. se vis åtta någon gång tror jag det var så har coloumer visning för färg & trend imorogn, vilket jag troligtvis missar pga av  jobb!:( får försöka tänka mot lönen så det får driva mig. men skulle gärna inte missa den visningen. men men ska försöka ta ledigt iaf. nu måste jag börja plugga!

puss&kram!


ska iväg & tjäna ihop en slant;)

lördag och det är as gott. ska snabbt iväg nu och tjäna lite pengar hos min gammelmormor, sen blir det hem städa iordning på mitt rum. efter det väntar duchen. älsklingen kommer även sen för jag ska nämligen klippa honom. som tur är tog jag ju med saxen & allt hem! funderar även på att ta mig en spring runda senare. ikväll blir det bio, 2012. kommer jag våga, gaah. får väl gå ut fall det blir för läskigt;) haha.

gårkvällen blev jättemysigt verkligen. emma & josefine kom tyvärr inte! men jag hade iaf linnea vid min sida. var ensamma hela kvällen, vilket gjorde det ännu mysigare. vi tände ljus, käka räkor, kollade på idol, pratade & bara satt och mös! måste göras igen vännen♥ tränade även handboll på kvällen så var helt slut, var en ganska hård träning plus att jag hade tränat rätt hårt på dagen så det var suveränt med bra en myskväll med linnea!:) nu måste jag kila, har en tid att passa!

puss&kram!

studiedag

idag är det studiedag, vilket är underbart skönt. tog dock inte dagen till att slappa eller vila utan gick iväg till gymmet & tränade. har även hälsat på våra gamla lärare, vilket dom verkade uppskatta väldigt mycket. när jag väl var där så kände jag att det är otrligt skönt att slippa det stället pga vissa orsaker! linnea var även min gäst inatt, vi hade så mysigt så. hihi! det var längesen nu så var riktigt mysigt. senare idag ska jag försöka få lite färg, pratade på det tidigare i veckan men vilket inte blev av. "som vanligt"! sen har jag även handbollsträning idag så missar lite av idol, men gör inte så värst mycket. mycket bättre att hålla form! blir även att träffa mina gulliga vänner ikväll, skulle anta att det blir någon film & lite godis. hihi;) nu ska jag snart käka har väntat på mat hela dagen, haha. för orkar inte laga själv. ikväll har jag även bett mamam göra räksallad vilket är en favorit. iaf mammas egna, mums. så det gör hon till mig, bortskämd som jag är;) thihi.




pusss&kram!


Efterlängtat

tänkte även lägga ut en bild på hölstrena som vi fick idag. (snodde bilden fån mandis) hihih! men tyckte den var så bra. men iaf, de är verkligen super efterlängtad. har längtad efter dom sen den dag vi fick se dom, & klar fastnar jag för ett direkt. det som är på bilden högst upp till höger beställde jag. så det är mitt nu!:)





hatar att plugga!

plugg plugg plugg.. kan väl inte säga att vi har värst mycket, inte jämfört med nian. men ändå! varför ska man plugga när man inte är i skolan. det är ju egentligen lärarnas uppgift att dom ska se till att vi lär oss allt i SKOLAN! så varför ska vi ta med hem för? man vill väll ha sin egen fritid!!



!

julen börjar närma sig!

nu är jag hemma! skönt:) hade schamponering av bygg idag, vilket var hur obekvämt som hellst till en början. men det gick, det ingår ju i jobbet så man måste ju! slutade vid två, då kom p:e & p:e in & lämnade våra hölster. äntligen!! så nu har vi dom vilket är otrligt bra & skönt. var hemma någon gång innan fyra. så har precis käka lite blev pajidag vilket tillhör en favorit! min gammelmormor var även på besök så mamma & hon hade lagat lussebullar & saffranskaka. muuuuums! :* så har klämt i mig förska lussekatten för iår! & det var inga fel! nu blir det plugga sen får vi se vad dagen har att bjuda på!






mitt nya mål : fitness

förresten.. kom på en sak innan jag springer ner till duschen! jag ska börja träna hårdare, pressa mig själv lite nu innan julen/nyår även sommaren. så jag får den perfekta kroppen!;)  funderar även på att sluta "sporta" utan bara gå på gym & skaffa personlig tränare osv. som får mig mera motiverad, det är mycket roligare & träna om man ser ett mål framför sig! så tjejer bäst att se upp för mig på stranden ;) haha.






snart läggdags;)

har precis kommit hem från jobbet & när jag kom innanför dörren möttes jag av mammas goda nybakade bröddoft! mmm, det är så underbart med nybakat bröd.. sjukt gott, när brödet fotfarande är varmt! har inte fått ont i armen än heller. vilket är mycket possivtivt:) skönt hoppas jag slipper den där ömheten. då har jag extremt tur iaf. hoppas jag kommer somna bra inatt, jag brukar sova som en stock eller vad säger du andreas;) vaknar inte ens om adde lägger väckarklockan på mig så hoppas & lär sova gott hela natten:) orkar inte med frossan/febern som de flesta som tagit sprutan fått under natten. ska alldeles strax springa ner till duschen & lägga in en färgbomb i håret. skönt! sen blir det plugga plugga plugga:( har engelska glosor, diagnos i matten & dataprov tills torsdag. inte så skönt kanske. på fredag är vi lediga, då jag & linnea eventuellt tänkt g¨å till vår gamla skola & hälsa på våra sköna lärara;) men får se! nu väntar duschen,

puss&kram!


äntligen har jag tagit sprutan!

idag har jag äntligen tagit sprutan!:D det känns undebart. är faktiskt riktigt stolt! men det kändes ju inte? det var jag & mandis kvar, så vi tog beslutet att fan ta den där sprutan nu. vi sa "nu eller aldrig".. jag missade dock hela matten pga den. för vi var fruktansvärt dryyyga! pratade om allt & inget. haha. dagen ha varit bra idag iaf, på gympan vann jag & mitt lag vollybollturneringen över tvåorna. nu ska jag alldeles strax göra mig iordning för work. blir dock ingen träning för mig idag pga sprutan. så får köra på extra hårt imorgon. imrogn i skolan är det även schamponering av bygg, får se hur det går. sen är det för min del klippa hel solid. har modell 2 dec så vill känna mig riktigt trygg på det jag gör. börjar jobba fem så måste kila nu, men lägger nog in ett snabbt inlägg senare! 



puss&kram! 


vit vs brun

herregud! jag börjar likna en albino, ta mig till et solarium. jag har gått in med tanken att jag inte ska sola alls mycket undervinter utan 3-4 gånger under hela vinter. & nu när all min färg är bort funderar jag på att spräcka det löftet ändå. ser ut som jag är sjuk. usch&fy. har inte solat på evigheter! då menar jag verkligen evigheter!! ska försöka få lite färg idag då blir det en 30 minutare!


30 minutare nästa, tack!


ingen streptokocker inte

nu har jag precis kommit hem, hade inte streptukocker som tur var. lucky mig! hihi. funderar på att åka till gymet en sväng idag eller är det för riskabelt? tänk om jag blir sjuk då. hm? a får fundera på det ett tag. nu ska jag iaf snart äta sen blir det läsa lite i oliver twist som ska vara klar läst nästa måndag torr jag det var. så det ska jag se till att vara klar med. den är på engelska och jag är ju så fruktansvärt bra på engelska, haha. nej nu ska jag äta lite!

puss&kram!

söndagen börjar närma sig slutet!

nu har jag precis kommit upp ur duchen ska snart åka hem till min älskling. det blir mysigt! ska även kolla på paradise hotell! gud vad kul att det äntligen har börjat igen med. för jag är en sån som inte orkar med seriösa program som tex csi osv så jag tycker det är perfekt med dokusåpor där det inte är någon handling. haha. lat jag låter? men iaf slut pratat om det. dagen idag har varit jättemysig med emma. vi har bakat bullar & haft det jätte msyigt. gjorde även en speciall till vironica som vi gav till simon istället det var en vaniljsbulle men fyllningen var inte vanilj utan ågot helt annat. smaklig måltid simon!:) haha.




mys dag med emma

har precis kommit upp ur sängen och hunnit käka lite. andreas har åkt hem nu, så ska alldeles strax göra mig iorning för sen blir det emma! ♥ missar tyvärr matchen i storfors idag pga att jag troligtvis har fått halsfluss, ska upp & ta prover imorgon. blir värre för varje dag:( .. kan inte missa skolan heller så viktigt att jag kollar upp. ikväll blir det paradise hotell, missa inte! haha. nej nu måste jag börja göra mig iordning.





puss&kram!


the uninvited

nu blir det mys med älsklingen. ska kolla en skräckis nu! älskar det, bästa filmerna som finns. enda filmerna jag inte somnar av heller. haha! ♥



buuuh!

salongen!

hittade lite bilder från hannas blogg. det är från igår i salongen. då vi hade pemanent & schamponering. provade de nya wella produkterna SP, de är helt seriöst de bästa schampo & balsam jag någonsin provat. det verkligen reparerar så SP nästa! får väl önska mig i julklapp eftersom det är svindyrt märke, 210:-/flaska.


jag, josefine & evelina. premanentar!



hanna & evelina.


jag som schamponerar elin!♥


myskväll med den bästa!

istället för bio blev det en hemma-mys-kväll. det är inga fel det heller, faktiskt. mera avslappnat! har precis käkat tacos, gjorde iorngig det till oss två medan andreas slappade framför tv:n. tyckte det var min tur nu han gjorde ju det förra eller om det var förr förra helgen. det blev jätte mysigt, tog fin glasen ar nästan så jag ville plocka fram fin bestiken med "bara för att".. det är ju faktiskt våran dag!;) nu är han snabbt iväg & kör sin brorsa så passade på att lägga in ett inlägg. sen tror jag vi ska hyra en film om det intye är någon bra på tv:n? någon som vet. det enda som fattas är en ben and jerry´s! men det får bli någon annan gång. hihi. nu ska jag kila vidare!


ha en super mysig afton
precis som jag ska ha♥

puss&kram!


andreas ivarsson

14/2-08

Jag älskar dig andreas! & kommer alltid vara vid din sida oavsett vad. nu har vi varit varandras i 1 år & 9 månader och det känns underbart. ångrara inte en minut jag tillbringat med dig! jag vet att det kan bli du & jag livet ut, bara båda vill. jag känner mig helt knäsvag än idag när jag tänker på hur underbar du är, haur lycklig du gör mig. känslan av att förlora dig vill jag inte ens tänka på, & hopps på att jag aldrig någonsin behöver känna den känslan. jag älskar dig & kommer alltid att göra!♥

NATHALIE ♥ ANDREAS











städar för fulla muggar!

än så länge har dagen gått åt till att städa. måste göra det fint & rent ibland & nu var tiden inne. skyndar mig dock för att bli klar, för då ska jag äntligen få träffa min drömpojke! andreas ivarsson♥ har idag varit tillsammans i 1 år & 9 månader! hihi. det kanske blir bio ikväll men inget helt bestämt ännu, gör mig inte så mycket fall det bara blir jag andreas & tv:n heller. det är så mysgit! bara jag får bvara vid dig;) hihi. nu måste jag snabbt ta en dusch sen slänga på mig lite kläder så hör vi senare.

puss&kram


í väntans timme!

är hos min undebarar vän linnea, väntar på att jag ska åka iväg med adde till malsjö & hämta mamma som är på tjejkväll. hihi. det har varit en mysig afton med mina bruds, hoppas på planerna vi har pratat om med. skulle vara otroligt kul. sitter & lyssnar på musik, och bara chillar som det nu heter;) skööööönt!


spelas för tillfället!





tacosmys!

idol & tacos med brudarnaväntas. har precis kommit hem till linnea efter en promenad, skönt! började snöa när jag gick, det fick mig verkligen att längta efter julen! det kommer bli en bra jul om allt blir som jag vill♥ ...
nu måste jag spring ner & hjälpa linnea med diverse sakerna.

puss&kram


mystime!

myspys time!!!♥

hiihih. längtar som satan tills imorgon. då kvällen kommer tillbringas med mina brudar! ni är underbara. ska laga lite mat, mysa,mysa,mysa & mysa lite till! ;) chiks måste ju hålla sig i from? eller. hihih♥



vad går emot en myskväl med er?♥

time for some business

hello! är hemma för en snabb visit innan jobbet. missar min lillkusins födelsedag! fy fy fy på mig!:( det är ju så himlans trevligt på släktkalas eller vad säger ni!;) skolan idag gick enormt snabbt slutade ju vid ett oxå så kanske inte så konstigt. det blev stan med underbara vänner susanna &hanna. blev bara två tröjor, blev varken tröjan eller parfymen jag skrev om förut.. kommer troligtvis lägga ut bilder på det lite senare;)  efter jobbet så tänkte jag ta mig en runda runt på grums, försöker få med mig linnea med det är dock inte det enklaste. hon skyller nämligen på denna jiddra sprutan att hon har så ont i armen. hahah, pytsan! det tror jag ju som jag vill på men;) .. ska även svänga förbi min gullunge emma som jag ska låna ett par skor av tills imorgon.. & lämna tilbaka dom jag lånade på halloween när jag gick hem (orkade inte gå i klackat).. nu ska jag käka lite mat, sen blir det working!



datakunskap!

sitter förtillfället i skolan bredvid susanna & lyssnar på lady gaga- bad romance.. inga fel såhär på morgonen! skönt att börja dagen med en datalektion. själv har jag i stort sett gjort klart det mesta som behövs, så kan sitta & blogga istället!;) undebart! efter skolan blir det en sväng på stan ska inhandla en tröja som jag har varit sugen på alltför länge & en underbar parfym! ni får hålla er & se senare vilket parfym det är jag köper. sen blir det hem till lyan i grums och slita & jobba;) puuh vad jobbigt! haha. inte värst, världens skönaste jobb är det!


tröttheten sliter ut mig!

usch fy och bläää, jag är så jiddrans trött varje dagefter skolan. kommer hem & sover i flera timmar känns det som men skönt är väl det. bara det att dagarna går förfäligt snabbt då, så det blir typ bara sova-skola-sova-skola. haha, ska bli ändring på det nu! från det ena till det andra så hade vi för första gången genomgång på curler idag. det var faktiskt ganska kul, bättre än permanent iaf. hehe, för det går snabbare större rullar! hehe. kan bli ganska lång tråkigt ibland, att stå & rulla ett hår hela dagen men det går. idag efter bygg-gympan så gick vi upp i något rum där så fick vi brev av deras lärare som byggeleverna hade skrivit till oss. jätte gulliga kort där dom bjöd in oss på "julpyssel".. haha. fick ett brev av en, tänker dock inte säga vem det är här. för dom ska inte veta vem dom skriver till, haha. sen så var några nior med i skolan idag från säffle om jag inte minns helt fel? + att en hel kils klass (kändes det som) c 20 st iaf kom och kollade på frisör linjen idag. så har varit ganska många nior i salongen idag, men det är bara kul. hoppas dom väljer frisör! dom kommer iaf inte ångra sig.. ;) hihi



back on track...

nu är jag hemma från jobbet! ska hoppa in i duchen sen blir det kvällen för min del. skönt! idag har jag varit i skolan även fast man fick välja på att stanna hemma eller gå dit, ångrar inte en minut att jag gick. gjorde engelskan vg/mvg provet som jag missade när jag var sjuk sen klippte jag klart solidform. ack, vad skönt det är att vara på noll nu igen. inget efter mig kan bara blicka framåt. man blir så depp av att ligga efter så förstör det pluggningen för man vill hela  tiden komma ikapp. så är det iaf för min del. jobbade idag, längtar bara tills lönen men annars är det bra. nu ska jag hoppas in i duchen, sen ska jag se fall jag får i mig något att ät annars blir det sängen som väntar!





snabbt inlägg, från skolan!

står för tillfället i bibliotket med hanna! har precis gjort engelska vg-mvg provet som jag missat, hoppas det gick bra.. nu blir det tillbaka i salongen & klippa klart hel solidform för andra gången. sen blir det hem. riktigt lärorik dag;) känner mig riktigt stolt över att jag gick till skolan när man egentligen man kan stann hemma. handlar om eget ansvar. dock! är det bara jag & hanna i skolan idag i våran klass, vilket helen tycker är synd eftersom inte alla är klara med solidform och vi ska börja med modeller nästa vecka?! nej nu måste jag rusa..

puss&kram!

powerwalk ute i kylan!

nu blir powerwalk med linnea sen blir det duschen! kul att få träffa linnea med, har inte sett henne på evigheter känns det som ♥ .. sen blir det plugga lite engelska, ska försöka få lite hjälp av experten även kallad adde;) hihi!


inväntar julen!

gud vad jag längtar tills jul! baka julgodis så som knäck, fudge, lussekatter, pepparkakor ja jag kan fortsätta i all oändlighet. längtar till snön, klapparna allt allt allt. alla är på så gott humör & varenda en är trevlig. inget slår fel på julen. det är hur mysigt som hellst. speciellt om snön kommer. tänk när man ska köpa alla klapparna, vad kul! älskar att ge bort presenter (om man har råd).. så inte pengarna tar slut, då är det lite mindre kul. nej nu längtar jag verkligen, ska bli så mysigt! denna julen ska jag bara umgås med nära & kära.♥



091109

provet idag gick bra, trodde det skulle vara hur svårt som helst. men det var det inte kändes istället att man hade pluggat enhel del i onödan? kul.. knappast! men pluggade ju för att man måste ha 80% rätt, för att få G!! fick sluta efter provet vilket var undebart skönt. slutade då runt halv ett, gick på stan en sväng då med mina sköna klasskamrater. susanna, nadja, hanna , amanda, elin & josefine. köpte dock inget, måste spara pengar till alla julklappar! hihi. nu blir det snart en runda runt grums, måste få lite motion & frisk luft. sen blir det även lite plugg.

imorgon är det resursdag i skolan, för hantverkarna. det innebär att dom som ligger efter/missat något får ge dit för att hinna ikapp. så jag måste dit en sväng, för jag har missat ett klippsätt (solidform hela huvudet) så får gå till salongen imorgon & komma ikapp. var nämligen sjuk när helen gick igenom klippsättet. men skönt att komma ikapp nu. så slipper man tänka på det. nu måste jag få i mig lite mat sen ska jag nog försöka ta mig en tur till gymet.

puss&kram!

pluuuuuuuugg!

dagen idag har i stort sett riktas mot färg & kemi boken. måste kunna provet! är alldeles yr i huvudet nu. ska snart gå ut & gå för att komma bort lite och rena huvudet. skönt! nu ska jag plugg vidare & sen blir det mera plugg. puuh! sen sk jag föröka få med alex & baka med mig en sväng.. mums! har jag något att se fram emot iaf. provet är imorgon, & det hoppas jag verkligen går bra! håll tummarna för mig!!

nu måste jag plugga vidare..

brottom brottom brottom

han tyvärr inte lägga in något inlägg igår blev stan efter skolan sen blev det direkt iväg på handbollsmatch på sundsta. har även lika brottom nu, vaknade imorse & började plugga i stort sett direkt. har prov på måndag & har inte ens läst sidorna bra jobbat nathalie. men har gjort det nu iaf.  har precis kommit upp ur duchen ska på dop kl. två.. grannpojken som ska döpas. lille alfred!♥ ska försöka ta lite kort som jag kan lägga upp sen. har andvänt färgbomben idag med, den funkar super bra! & var verkligen utredande för håret ett mycket stort plus. nu ska jag göra mig iordning.. vet inte vilka kläder jag ska ha? hmm. jaja, det löser sig alltid i slutklämmen ändå;)



färgbomben jag använder!
som gör så håret får mer glan & ökar vitheten i håret.


puss&kram!

hard work work

jippie! idag i skolan, fick jag en svart pälsjacka utav eva bennis. tack så otroligt mycket. inte varje dag men får kläder utav sin lärare! hiih. nej men det var såhär att det var en stolek 34, & då var det jag eller en som heter evelina som fick på oss den. men jag fick den för evelina trodde inte hon skulle ha värst användning av den. så tack så mycket!

nu ska jag snart sticka iväg till jobbet. sista gången nu innan jag börjar på riktigt, riktigt skönt att äntligen få tjäna lite pengar. imorgon i skolan är det salongen med, längtar! ska även ta denna jiddra sprutan. fast jag vill inte!! men nu har nästan alla tágit den så, nui måste jag att fan rycka upp mig!;) ska kila iväg & få i mig lite mat innan det är dags att åka iväg till jobbet.


dock är det inte den jackan jag har som är på bilden!

puss&kram


syskon kärlek, thih

måste bara säga att min syster är en underbar människa! hon är alla till lags & vill varenda människa väl, SOM vill henne väl. hon är en syster man verkligen ska vara stolt över, som man verkligen kan lita på som hela tiden finns där för en hur mycket skit hon än har fått stå ut med under åren. jag älskar dig syrran & är så glad att jag har dig! & jag hoppas verkligen vi kommer vara nära vänner livet ut.. jag komer alltid finnas där för dig iallafall syrran;)♥










lååång dag på stan

nu har jag precis kommit hem till lilla grums. det har varit en lååång dag på stan idag. men skönt är väl det. fikade med linnea & emilia efter skolan. lika mysigt som vanligt. sen kom även mamma in till stan. då vi köpte doppresent & lite annat smått och gott.. mamma gav mig även halsduk,nössa,vantar,strumpbyxor & lösnaglar;) måste säga att mössan & vantarna var super mysiga;) lägger ev. in en bild på allt sammans senare. det får väntas & se. mamsen är bäst! ops! får ej glömma fars-dag presenten, det blev super! men tänker dock icke säga vad det blev ännu ifall farsgubben lyckas få reda på det;) thihi.. sen var det dags att hämta upp min underbara syster på sats, så åkte vi & handlade. sen var tiden inne att för första gången få se hennes lägenhet som det blev efter all renovering. & kan säga det var som en dröm, hur schysst som hellst. varm, mysigt ja allt.. det var precis så jag hade tänkt mig. visste att man skulle få en välkomnande känsla när man kom in, precis som jag fick:) ska faktiskt erkänna att jag är riktigt stolt över henne, hon är unberbar min syster!♥ nu ska jag hoppa in i duchen, sen blir det dags för lösnaglarna att ta plats!




puss&kram


slappis dag

det är tisdag & jag har tråkigt. gick inte iväg till jobbet gör det på torsdag istället.. var verkligen tvungen att vila idag. i skolan idag har vi bara varit på produktinfo, mycket bra saker man får reda på. skönt att man vet vilka hårprodukter man ska använda osv. känns skönt att man vet det själv, utan att bahöva ta hjälp av någon annan. var hemma vid fyra då gick jag la mig & vilade tills min granne kom förbi. då var jag tvungen att hälsa på den söta lilla alfred♥ han är underbar. nu väntar jag bara på träningen. så tråkigt att träna så sent, är hemma vid elva ungefär:( fyyy. kommer vara dö imorgon känner jag.. nej nu ska jag kila.

puss&kram!


spruta dags!

ska jag eller ska jag inte? hm a det är mitt stor dilemma denna veckan.. klassen tar sprutan till fredagen, dock vet jag inte ännu om det är något för mig. jag känner att jag skulle klara av en förkylning, men det är ju även skönt att vara på den såkallade "säkra sidan".. om jag tar sprutan så tar jag den nog mest för dom runt omkring mig. ja det är svårt det där med att bestämma sig! men jag får nog fundera ett tag till..

har du tagit sprutan?

jag vill inte?!!

ny vecka

jag är sjuuuuukt trött! det vad riktigt jobbigt att gå upp i morse, har varit trött hela dagen. får skylla på att jag har kommit ur mina rutiner efter en vackas lov. då är det väl okej? thih. har hela dagen längtat hem för att få sova.. men när jag står på busstationen påväg hem ringer mamma & säger att vi ska på kalas vid fem.. puuuh! men det får väl gå, i&med det smarriga man bjuds på så då får det lov att gå;) ikväll har jag & adde planerat att vi ska bara mysa, kolla på film & käka en STOR godispåse♥.. för båda är lika trötta. haha. nu ska jag snabbt slänga i mig lite mat, sen blir det iväg på kalas!

puss&hej!

dagen efter

söndagar är det värsta jag vet! det gör verkligen inget om man bara sover bort dom.. helt värdelös dag är det! det är bara skönt, så där innan den nya veckan börjar. började med imorse så vaknade jag upp med ett härligt gäng. satt & pratade om gårdanens skvaller osv. sen gick vi till närmaste pizzerian & käka såkallad "dagen-efter-mat".. det sitter aldrig fel. blev även ett gäng där susanna,adde,fredrik,emil,robert,nicke & givetvis skåån. därefter gick vi åter hem till andreas & fortsatte med vårat snack & vilade bara. sen var det dags för mig att dra mig hemåt var tvungen att hinna packa innan matchen. så blev bara en snabb visit hemma. matchen var rent ut sagt för jävlig. tänker inte ens nämna ett ord om den, så färdigt med det..;) nu blir det mammas goda smörgåstårta.. blev kvar efter igår, mums.

puss&kram!


halloween fest

tog lite bilder igår som jag tänkte bjuda på!



susanna & jag♥




hmm..?




markus & herman




emelie & jag♥




hmm.. vem kan det vara?




påväg till folketshus..



avslutar med ett kort på mig & susanna♥


tack för kvällen alla som var vid min sida! den var toppen♥

RSS 2.0