första riktigt skoldagen!

dagen började ju jätte bra gick upp 05.30 för min käraste skulle köra hem mig så jag kunde göra mig iordning oså. men så missade jag ändå sju bussen. så fick ta kvart i åtta bussen, men det var bara bra! för då har jag lärt mig till nästa gång att jag kan ta den, och ändå hinner med utan stress. så slipper jag sitta och dryga inne i stan med. så det var ju skönt! började själva lektionerna idag med, det var inte alls farligt ju. har bara 3-4 kurser, skönt ändå, så kan man lägga all energi på dom, istället för 15 kurser ungefär? så det är as soft! sen har vi ju givetvis frisörämnena, men det är ju bara kul. det är ju det jag har valt, och det intresserar mig. längtar bara till dom lektionerna:)..

var hemma runt fem idag, då hann jag mest käka innan det var dags för fotboll! slottsbron-norrstand, jag hejade på slottsbron. måste säga grattis! unnar er varje poäng:) nu har jag prcis kommit hem och fått värmt mig lite. är ju svinkallt ute? vad händer liksom:s det är bara augusti och känns som typ oktober? har precis käka och ska snart hoppa in i duchen. ska blir så skönt, söker värme!! sen blir det att dyka ner i det fluffiga duntäcket och lösa de sista mattetalen, tills imorgon:) fick läxa idag. men var typ inga tal alls så gör mig faktiskt inget? gjorde de flesta talen på bussen så har kanske tre kvar som mitt snille får komma och hjälpa mig med! sen blir det väl bara mys & film. om jag inte hinner somna"som vanligt".. hahah





börjar sent imorgon, vilket är väldigt skönt! halv elva♥

puss&kram!


back to school..

nu drar skolan igårn "på riktigt" första riktigt lektionen kommer det att bli idag. så nu är det dags att spring till bussen, seeyou!


puss&kram!

bed time!<3

nu blir det att hoppa ner i säng, med andreas! kollar nog på något avsnitt på one three hill innan ögonen hinner slockna. see you tomorow♥


puss&kram!

top 5

finns inget bättre än parfymer! det doftar underbart,
därför tänkte jag lägga upp min top 5 lista..


1. britney spears, midnight 





2. Dior, hypnotic poison


3. Ed hardy


4. JLo - dark midnight


5.
Jessica simpson - fancy


njuter av söndagen!

det är söndag, och det är underbart! har inte ens panik att det är skola imorgon. längtar till&med!:) förr hade man panik jämt när det var söndag, men nu för tiden njuter jag! det enda som är jobbigt, är att gå upp tidigt. men man vänjer sig väl med tiden. idag gick jag upp runt tolv-ett någon gång och käka frulle. finns inget bättre än rostat på morgonen, får typ inte ner något annat. har sjukt svårt att käka när jag är nyvaken. efter den ljuvliga frukosten tog jag och andreas en promenad med hans mammas hund, det var faktiskt skönt.  synd att inte det fina vädret kan hålla i längre bara, det känns även att hösten har kommit. det är inte speciellt varmt ute? var hemma runt två någon gång, då klippte jag både adde och pappa. blev faktiskt väldigt nöjd, speciellt med addes frisyr:) tror faktiskt han med blev ganska nöjd iaf.


sen bjöd mamma på mat, klyftpotatis, fläskfile och kantarellsås. inga fel!♥ sen var det dags att bättra på brännan lite mera, är hur blek som hellst just nu. inte så kul att gå runt och se ut som ett lik, dessutom så känner man sig freshare efter man har fått sig lite färg:) nu vet jag inte riktigt vad det blir, duchen väntar iaf. sen blir det eventuellt filmmys med adde, simon & älsklings jossis!<3



puss&kram!


me likes!

nu har jag kommit hem efter en runda på stan, fick mig att några bra saker. skor+linne(lägger upp bild på det senare), och sen köpte mamma hanbollsskor, block, penna, sudd och jag vet inte allt vad det var:) massa saker till skolan iaf. skönt att man slipper köpa sånt själv, finns inget tråkigare! var väl hemma runt 4-5 någon gång tänker jag. då fick jag ta och plocka irodning på rummet som liknade ett bombnedslag!





nu sitter jag mest och väntar på andreas, ska klippa honom lite till. han ville det, men det är ju bara bra för mig, lite extra träning! efter det så blir vi chafförer till hans bror, han ska till stan. sen blir det mys&film skulle jag tro.
ska försöka få med honom till stan imorgon, tror inte det är så enkelt. men det återstår att se! ska iaf bättra på brännan imorgon, hemskt att se sig själv som blekast i sverige som jag är just för tillfället!  

puss&kram!♥


shopping!

nu blir det stan med mamma & pappa, ska försöka övertala mamma att hon ska hjälpa mig med vinterkläder. då menar jag jacka & skor! bloggar mera sen, så får ni se allt jag köpt..

puss&kram!

forgive and forget

gårdagen var bra, började dagen med skolan och efter den blev det stan med sofia & hanna en sväng köpte dock ingenting bara chai te, lite ovanligt för att vara mig, men tycker inte det finns så mycket just nu. runt 2 kom även emelie in, och då blev det fika på waynes med henne, super mysigt! blev en varsin kycklingtoast:) efter gick vi på stan en sväng, men blev inget då heller. var hemma runt 4-5 någon gång, och då blev det ta en kopp chai te och bara ta det lugnt. sen vid sju kom älsklingen hit, och då fick jag klippa honom:) blev faktiskt rätt nöjd med resultatet. sen runt åtta åkte vi inte till stan för då var det dags att gå ut och käka. det blev alfis, jättegott! älskar maten där. sen åkte vi hem och bara myste!





kiss&hugs!


myskväll<3

gud så skönt, ny dushad & fresch! underbart<3





har varit en lång lång dag känner jag, då är det skönt att bara koppla av nu på kvällen. ska ta mig en kopp vanilj te, eller choklad eller något:) mmmm<3 sen ska jag mysa med min älskling, som just nu hjälper alexandra med sin nya dator. imorgon blir det stan, shopping! och eventuellt ta en fika med emelie, och prata om allt mellan himmel och jord! det blir mysigt. men nu ska jag ta och noppa mina bryn;) hihi

puss&kram!
godnatt<3

underbart att gå gymnasiet!

det är så roligt att gå gymnasie, uräkt men helt ärligt! jag var så himla skoltrött innan så trodde jag aldirg skulle palla gymnasiet. men det är så himla mycket roligare än grundskolan. det är liksom ändå ett val man har gjort själv, ett val till något man är intresserad av. det är så roligt att vakna på morgonen och känna att det ska bli roligt att åka till skolan. visst det kanske bara är nu i början, men a vi får se med tiden.
idag har vi umgåtts med frisör tvåorna hela dagen, och det har varit super bra! har lärt mig jätte mycket faktiskt. vi fick prova på att klippa, fläta, permanenta och "rulla" hår. och det var faktiskt jättekul. det var väldigt läroirikt iaf, typ hur man ska hålla saxen osv:) efter skolan, blev det en sväng på stan. men mina två elskisar:* emma & syster. det blev dock bara en tröja, men det är alltid något. vi fikade även, och det blev en chai latte för mig. så nu har jag verkligen blivit kär! det bara smakar jul i hela munnen. mmmm! kom hem runt fyra, så väntar på att mamma kommer hem. då blir det tacos. mm, så gott!



fick lönen idag med, inget att klaga på:) så imorgon blir det ännu mera shopping. fast måste spara lite med. jag och älsklingen pratade på att gå ut och käka imorgon med, mysigt. om inte han skulle ut med, då blir det alfis. bästa resturangen i stan, helt seriöst! är typ kär i deras kött. haha:) allt jag hade på hjärtat

puss&kram!<3


ändrar diverse saker

ni får ursäkta mig, om min blogg ser lite konstig ut för tillfället. men orkar inte fixa mera med den idag, ska försöka bli klar imorgon:)

hurry up!

ännu en dag på skolan:) och det har varit kul, en föreläsning om rasistiska saker m.m och en film men alla andra ettor på skolan. somnade under filmen vilket var väldigt skönt:) när jag slutade skyndade jag mig som en gnu för att hinna med bussen, har samling kl 5. fotbollsmatch i säffle. men missade den, så fick ta en direkt som gick lite senare. så fick jag gå av på station och fick skjuts hem. så nu sitter jag här och nästan kastar i mig maten! det är stress!! ska alldeles strax packa väskan och sen är det bara att ge sig iväg:) allt från mig!

puss&kram!

DISSAR TOLTALT

STOR MISS!!


jag hatar att åka statsbuss till och från skolan! visst det är jätte bra att det finns, men det finns så många saker jag har tänkt på så många gånger!









* det finns ALDRIG plats, så man får stå!

* det luktar svett KONSTANT!

* chafförerna är sura, otrevliga och bapiga!

*håller oftast inte tiderna!

PUSS&KRAM!


livs njutaren nr 1

jag njuter så! just nu är jag inne i en sån där bra period som man kan ha ibland:) och det är så underbart! man träffar ny  kompisar, har det bra på fritiden. ja allt bara stämmer liksom. det är så underbart!<3





har inte berättat så mycket om den nya skolan oså men vet inte riktigt vad jag ska säga. men jag kan ju börja med att jag STOR trivs, och har fått en hel skön klass:) träffat massor av underbara tjejer. känns som när man är en klass med bara tjejer så kommer alla rätt nära varnadra:) vilket jag tycker är väldigt bra, för det gör ju även så att man triva i skolan osv:) skolan i sig är oxå väldigt bra! jag tycker det iaf, maten är ingen höjdare men so what liksom? det är inte maten man väljer skola efter, haha! jag har fått två hel sköna mentorer: Heléne Axelsson & Eva Bennis.. känns som jag vet hälften av deras liv redan, efter bara några dagar. bara för vi pratar så mycket om allt och inget:)

jag är oxå nöjd med schemat:) hur soft som helst! ons & fre är bara YÄ(=yrkes ämne) hela dagen och det har vi givetvis i salongen. vilket jag tycker är super kul att vara i.. slutar rätt tidigt varje dag oså. dessutom ska vi redan ha apu, jag har valt att praktisera på soda. bästa frisör salongen som finns! älskar den. så ball;)


puss&kram!


slappis dag!

började dagen med statsvandring 9.45, men kunde vart allt låg och så, så då fick vi sluta:) då gick jag susanna hanna och nadja på stan en sväng och gick och käkade på subway! det är såååå gott!<3 sen åkte vi till nobel där vi mest satt och pratade och körde någon lek. har nyss kommit hem och ska snart stoppa i mig lite mat.. sitter även och funderar om jag ska gå på handbollen sen eller inte? den är så sent, men a får se:)





susanna & hanna

puss&kram!

längtar som en dåre! inte så länge kvar..

satt just precis och funderade på varför jag sparar pengar, och givetvis är det ju för en utomlans resa men mina brudar!;) jag längtar som bara den, nu helt plötsligt. måste samlas snart nu alla och bestämma om allt mellan himmel och jord.. det kändes bara som ett sug liksom. sommaren är ju påväg bort och hösten har minst sagt snarare kommit. och jag vill bara til varm varmt varmt! har börjat fundera lite på vart vi ska oså:) längtar!! kommer på ur mysigt, och inte minst hel galet kul:)




puss&kram!

frölunda - färjestad

matchen igår var faktiskt ganska jämn, slutade med 3-1 till färjestad. efter matchen åkte vi hem och spelade lite kort, och i sin vanliga ordning vann ju stefan! idag tänkte jag att jag kanske skulle kunna få sova ut lite, men nej såklart inte haha. så runt nio låg andreas vaken och vred o vände sig, så då vaknade jag med. då var det bbar att gå upp.. runt elva så åkte jag ner till andreas mamma och red på deras nya häst, det var kul:) men om jag känner mig själv rätt, så är jag nog inte någon hästtjej. ikväll blir det även kräftskiva!:) skaldjur<3 nathalie! så ska snart hoppa in i duschen och gör mig iordning för ikväll:)





frölunda<3






gårdagen outfit: leggins - linne - cardigan:)


andra skoldagen

har precis kommit hem efter en lång färd med buss. idag har det varit en ganska slapp dag ändå, alla har lärt känna varandra lite mera oså o det är ju alltid kul:) skönt ändå att det är ledigt nu i två dagar, för känner att jag måste sova ut lite till:) nu ska jag väl försöka stoppa i mig lite mat, är jätte hungrig. sen blir det att vila en stunda framför tv:n eller något:) och sen runt fyra tiden så blir det tårta hos farfar han fyller år. o sen så är det dags för att åka iväg till säffle, där det blir frölunda-färjestda:). frölunda vinner lätt!:D haha. tar med kameran, så kanske lägger upp lite bilder ikväll eller så tar jag det imorgon.

puss&kram!

en utsliten nathalie!!

hur precis kommit upp ur duchen, har varit på årets första handbolls inomhus träning!:) och det kändes underbart, skönt att vara igång igen. för det är den roligast sporten som finns! seriöst:) det blev lite spel, och sista 30 minuterna var fys. RIKTIGT HÅRD FYS!!!! mina ben skakade verkligen. vi körde något som hette, benknäckaren eller något sånt? och det var det värsta jag varit med om. man verkligen kändes mjölksyra i hela benen ända ner till fossingarna:) haha. antingen är det jag som är så otroligt dåligt tränad, eller så var det så jobbigt?! haha. när jag kom hem så kom grannarna förbi en sväng, så jag hälsade på den lilla skroten. som är en månad idag! hur söt som hellst. nej men nu måste jag bädda sängen, har inga lakarn osv i, så sen blir det att hoppa i säng.
 


puss&kram!

första skoldagen

steg upp runt halv sju imorse för att göra mig iordning inför skolstarten. först kom vi dit, och blev uppropade i aulan. sen gick vi iväg med klassen till ett enskillt klassrum o pratade om allt & inget. sen hade vi en liten break därefter gick vi till salongen och kollade lite inne i den, och det verkade jätte bra och rolig! känner verkligen att jag har valt rätt linje, en praktisk. är så trött på skolan så det finns inte!! klassen verkade oxå jätte bra, och den är jag super nöjd med. många fina flickor:) hehe. när vi slutade så åkte vi in till stan o mötte upp alla mina älsklings brudar, så gick vi och fikade!:) det var jätte mysigt! pratade om allt som hade hänt under dagen osv.. tog bussen hem runt tre? och var hemma runt fyra. så nu sitter jag och funderar på oim jag ska gå på handbolls träningen och fotbollsträning, eller om jag bara går på handbollen. är sjukt trött på fotboll för tillfället! aja. nu ska jag vila en stund,




puss&kram!

dag för dag

kursen igår gick förvånandesvärt snabbare än jag trodde, men det var fortfarande drygt! alla tyckte säkert att det var riktigt ovärt, men jag tyckte ändå det var en rätt bra kurs:) nu känner jag mig lite säkrare iaf. efter kursen åkte jag hem till addes mamma och kollade på hästen dom hade köpt, och den var verkligen hur fin som hellst.

nu har jag precis gjort mig klar, så kommer joseine snart så åker vi till emma:) linnea kommer även. skönt att träffa dom nu innan skolan och allt, känns som man inte kommer hinna ses lika mycket när skolan drar igång. nej nu måste jag kila,







puss&kram!

myspys på stan

idag var jag i stan med linnea, blev endel shopping. alltid lika kul:) älskar KLÄDER<3 blev inte så mycket, men blev lite iaf, hehe:) har precis kommit hem och såka snart iväg på lyft i badhuset. skönt att prova på ny sorts träning. imorgon börjar handbollen med, tre pass i veckan inomhus. skönt! har verkligen längtat efter handbollen.. fast kan inte gå imorgon :/ ska på övningskörs kurs, på tingvalla. 3 timmar lång kurs! gud vad jag ser fram emot det, inte!!! hha, men skönt ändå, att få börja köra. och på onsdag blir det spinning i badhuset 45 minuter!:) kommer jag orka? neaj kanske inte:o haha! aja lägger upp bilderna på sakerna jag köpte idag..

her it come! :




väska - väskan 429:- (mamsis betalade)




cardigans - gina tricot 199:-




puma skor - stadium 599:-


puss&kram!


0 - 4

match resultatet är inte något att skryta äver, men måste verkligen skryta över vårat lag! vi kämpade var och en, och gav allt ända in i det sista. vi hade varken veronica, erika, jossan eller lovisa(våran målvakt) med oss. och anna stod i mål, som inte ens är en fotbollsmålvakt, henne måste jag ge lite extra creed till. hon var verkligen super bra!:) våran ny andra-målvakt kanske? haha. jag spelade back, brukar vanligtvis inte göra det. men det var kul match, och är faktiskt stolt över våran lag insats:) nu blir det nog filmmys med min andreas! saknar honom nu, ska be honom snällt om han kanske kan massera mig lite :$ haha! är helt slut i kroppen efter matchen. imorgon ska jag till stan, byta lite saker så köper jag  säkert med något hem:) brukar inte kunna hålla fingrarana borta! aja thats it!

puss&kram!

laddad...

nu blir det match, mot norrstrand!
önska mig lycka till!! :D

gaah, hur ska det gå?

det är ca. fyra dagar kvar till skolan. och det bli frisör för min del. och jag börjar tänka, hur ska det gå egentligen?:o har inte klippt en enda person i HELA MITT LIV? visst saken är den att man ska lära sig där, men ändå? det kanske är bra att ha med sig lite erfarenhet iaf?:s så har faktiskt lite panik. men hoppas det går bra och jag tycker det är kul, det är ju huvudsaken. så jag inte tykcer det är dö tråkigt?! såg klasslistan idag med, var ingen direkt jag kände igen några få bara? men man lär väl känna förhopningsvis!:)




shopping!

blev stan med emma idag:) väldigt skönt att komma in igen, var ett tag sen. linnea kom även in och gick med oss. självklart inhandlade jag massa saker:) lägger strax upp några bilder på lite av sakerna. ska snart ta mig en snabbdusch sen blir det väl att träffa brudarna igen, vi tänkte ha lite film mys<3 blir nog inte så himla mycket mera idag skulle jag tro? har match imorgon mot norrstrand, och vi har ingen ordinarie målvakt? gaaaah. panik!!! men hoppas det löser sig vilket fall. ligger faktiskt väldigt bra med i serien, så skulle inte göra så jätte mycket om vi inte vinner imorgon. men man hoppas ju alltid på det bästa!! 
 

några av sakerna, jag inhandlade idag!



cardingans - gina tricot 199:-


legginsen, gina 99:-
leggins - gina tricot 99:-



skor - stadium 199:-


billigt och bra!!!:)



puss&kram!


ändrade planer!

ändrade planer för idag! skulle ha följt med andreas mamma och kollat på en häst, men blev inte så. för det blev något krångel. så nu skulle jag in till stan med emma men det verkar inte heller bli, pga skjuts. men får fråga min underbara pojkvänn om han har lust:* hehe. har precis beställt tröjan på bilden med, så kommer den snart på posten:) skönt! adde betalar! haha:D men måste göar mig iording nu. får se om jag köper något i stan.




seeyou!
puss&kram!


lyckat!

gårdagens kräftskiva blev super!:) det blev verkligen lyckat. vi började kvällen med att göra irodning maten dvs skära upp brödet, plockade fram diverse små plock och gjorde det super mysigt vid bordet. sen åt vi, det var verkligen hur gott som hellst, älskar skaldjur så passad mig perfekt!:* hihi. runt niotiden så kom emma dit, och gjorde oss sällskap:) då blev det tjejsnack och kortspelande:) det var en super mysig kväll som måste göras om!!:) 


gårdanens bästa citat:
 
det roligaste med det här citatet är att den "okända" verkligen menar allvar! hon tror verkligen tror på sig själv!!

linnea:
kan man äta den här bajsranden(på en kräfta)?
okänd: men ja, klart du kan. jag lovar det är jätte fresch, till och med freschare än ditt hår?!

HAHAHAHAH :D



kommer bilder senare!
puss&kram!


kräftskiva på g!

nu är det ca en halv timma kvar till skjutsen kommer :) längtar. har laddat upp med lite musik osv! kommer bli en underbar kväll med tjejerna..<3 nej nu måste jag kila & göra mig iordning det sista inför kvällens bravader.


OBS! kameran medtags;)


see you!

så barnsligt!



jag satt just och kollade på en repris på Paris Hiltons program my new bbf, och då slog mig verkligen tanken. hur barnsligt är det inte, bara för att hon är känd ska hon ha ett program om att hitta en bra kompis? precis som om inte alla som söker bara vill bli kända? för vi säger t.ex. om jag skulle starta ett sånt program, så skulle jag ju bli till åtlöje? ofta folk skickar in och vill bli kompis med mig då. dom skulle bara skämmas att vara med. för ingen chansar ju bara a den vill jag bli bästa kompis med fast man inte ens har träffat varandra?  såklart har en viss stor bloggare naturligtvis härmat. nej det är faktiskt så barnsligt:) haha.  







herregud...

pusskram!

ost, kex & pojkvänn


Det är allt som behövs för att det ska bli en underbar afton;) jag och andreas skulle vara nyttiga igår, så vi köpte med ost, kex, vindruvor och vattemelon ut till stugan! mums:*  mycket bra val! helt ärligt, det kan vara bättre än godis det till & med. prova själva:) vi spelade kort, och givetvis vann jag på allt.. host!;) så låg vi bara och myste framför tv:n. jag hade tänkt mig att jag skulle städa upp lite tills idag, då det blir kräftskiva där. men absolut inte!!! jag kan ju inte förstöra den mysiga stämningen med att börja damsug?! så får ta mig en tur dit sen och städa upp lite.. 

puss&kram!


<3


tjänat pengar!

började dagen med att åka till mig gammel mormor, hjälpte henne med att städa:) snäll som jag är. tog mig ca. 1 1/2 timma, och fick ihop en summa på 200 kronor. inte illa va?;) sen kom jag hem, satte mig en stund vid datorn. sen förljde jag med emma och linnea till affären, vi handlade kräftor tills imorgon:) då det blir myspys med tjejerna ute i stugan. kommer bli en hel del deep talk and a lot of other girlstuff;) mummsis. snart ska jag och andreas, åke ut till stugan och mysa helt för oss själva.;) behöver få vara ifred ibland! så anar att det inte blir så mycket mera idag, om det är vart i vattnet så tror jag kanske att jag tar mig ett litet dopp:) men då ska det vara litet! hihi.;D

puss&kram!


Första inlägget!

jaha, då har nathalie med skaffat sig en blogg då.
fattar inte så mycket just nu, men man lär väl sig?

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0