no stress

jises det var länge sedan jag satt här och skrev.. har haft fullt upp så har inte riktigt haft tid! nu julstädar jag som är såå tråkigt. men skönt när det är klart slipper man bry sig om det sen. haha. sen ska jag nog gå förbi yellow & få lite färg. måste få det nu när det är jul & nyår oallt. känns inte som jag är så sugen på att vara blekfis! igår blev det stan & handla de sista julklapparna/presenterna får ju inte glömma att man har ett fyller år kalas på julen med! sen blev det bara lungt. henrik, marcus & linnea kom förbi en sväng på kvällen så kollade vi på wallander. skönt att få träffa gamla klasskamrater!♥ mycket värd kvällen. pontus kom även förbi senare på kvällen/natten haha. han kom väl runt halv två. neej nu måste jag städa ska möta upp emma sen, så har lite brådis!

puss&kram

we belong to music - timbaland

nu kilar jag in mot stan...

myyyyys på er!






hörs sen!♥

biiiiilder

nyss kommit hem till sis place, känner mig så hemma verkligen. hon drog precis till skolan. så nu funderar jag på att ta en sväng på stan innan matchen, ska iaf gå förbi marce & hämta mat. måste äte lite innan matchen. är sjukt taggad. nu sitter jag bara & lyssnar på musik & väntar på att min underbara kompis ska ringa mig någon gång. thihih. 

bjuder även på lite bilder!











torsdag

sitter i skolan. ska egentligen ta tag i massor av uppgifter, men det får vänta tills efter jul! nu är det ju julledigt eller?:O hihihih. imorgon iaf. planerna för helgen är ett plus i kanten också. läääängtar! hoppas på något stort. får reda på det närmare helgen tydligen.. ;p

match idag med.. laaaaddar! har inte spelat på länge, tröttnade ett tag. men nu är jag på benen igen! skööönt. känns som det kommer bli en riktigt bra match, vilket gör det ännu roligare. ska försöka göra lite uppgifter nu! ha en bra dag!

puss&kram!




...zZzzzzZ

helsköna låtar när det är dags för lite avkoppling, precis som nu!
myyyyyyys!♥







godnatt!

sköööön dag!

älskvärd dag.. mys i skolan med alla godingar-tjänat pengar-myst med min syster vilket är värt varenda minut♥ inte länge kvar tills julen heller, vilket är ännu mera älskvärt! lov om c 1 dag vilket är ännu mera älskvärt! skolan var sköööönast, vi fikade MASSOR.. då menare jag en hel del! inte en-två-tre kakor. utan kakor hela tiden, hela dagen! mums. hah! sen blev det snabbt hem tjäna ihop lite pengar, vilket var behövligt i detta tillfället. sen blev det tillbaks till stora staden igen! loooove.. har mysit med sis hela tiden! det har varit en toppen dag helt enkelt. nu ska vi hoppa ner i sängen & sova. skönt ska det bli¨. godnatt!




peace out boys and girls!♥


besök i arvika

skolan idag var helt ovärd! slutade efter engelskan. innan lunch så slutade runt halv tolv, följde då med susanna hem där jag, hanna & susanna bakade tills på onsdag.. vad vi bakade är en hemlis ;) super mysigt iaf! hoppa det blir snart igen! gick även på stan i arvika & såg oss omkring. tog tåget hem vid fem ungefär & var i grums vid sju. var tvungen att byta i stan dryyyyg.. nä jag kom hem så kom grannarna över, jätte mysigt. alfred är så söt, kan inte sluta gosa med honom!♥ gjorde pepparkaks hus idag med, gick faktiskt jättebra. med lite hjälp förståss... nu ska jag snart kila vidare ;) myyyyys!



susanna & jag, idag i skolan!(y
pussss

DET HELGERNA TILLÅTER!






















12122009

lördag. det är så undebart med helg! bara tar det lugnt denna helgen, behövs det med.var evigheter sen känns det som. nu har jag precis kommit hem igen, tog mig en sväng runt grums & stannade vid yellow för att få lite färg. idag har jag bakat lussebullar med linnea. blev skit bra & jättegoda!:) har redan mumsat i mig tre stycken. slingade även håret på henn, blev faktiskt bra. mycket bättre iaf!;) nu ska jag bara hoppa in i duschen, sen får jag se vad som händer. tar lördagskvällen lite som den kommer(y sååå skönt!

pusss&kram!


helgen, äntligen

äntligen helg! nu blir det bara att slappa riktigt mycket.. ska mysa med emma & linnea ikväll gud så skönt. igår blev det inte att gå till anna för många balla ur, så fick bli hockey för min del. gick nej till josefin lite innan så åkte jag med hon & jossa bort till hallen. grums förlorade mot mora med 3-6. men värd matche att kolla på! sen åkte jag direkt hem. kvällen igår var den mysigaste på länge! vill bara tillbaka.

idag var det sjukt svårt att ta sig upp på morgonen men vad gör man inte för att få träffa min underbara klassmates. blev bara lucia+fika & salongen idag. rätt ovärd dag faktiskt. sen blev det stan med linnea innan bussen hem gick. var hemma vid fyra & har i stort sett sovit till nu. men nu funderar jag på att ta mig en promenad & sen blir det emma och linnea. myys! ska kolla på idol finalen. hoppas på erik!


susanna&jag

ha en trevlig fredag allesammans!
puuuuss

nobeldagen

dagen som varit idag har varit heel skön! nobeldagen vilket innebär att alla elever på nobelgymnasiet går runt på skolan på olika stationer, & försöker klura/klara utav dom.. riktigt roligt faktiskt! vi klarade av alla stationer & fick fram ordet vi skulle. nu är det bara vänta & se vilka som vinner. var hemma tidigare än vanligtvis idag, var hemma runt två, skönt! då blev det bara att städa rummet osv. nu sitter jag bara här & funderar på vad jag ska göra sen. har inte bestämt mig ännu, om det blir hockey (pontuns spelar, längesen vi sågs) eller anna (boka/prata om utomlandsresan som sker 2010) måste egentligen till anna, men är några saker som gör att jag tvekar tyvärr. nu ska jag nsrat äta iaf, mamma kom em nu så hon ska göra iordning lite mat till mig..

njut av dagen!
pussss


...

... vet inte vad jag kan säga, 
    är bara otrligt glad!♥


shit happend!

vilken oerhört bedrövlig dag! helt jevla värdelös & jobbig. små skit & massa som gör så man har lust att somna in.. ska snart byta om & tvätta av mig sminket, sen blir det träffa laget & kolla på handbolls vm med lite kyckilngsallad till. mums! ska blir mysigt. hoppas på lite bättre laganda efter träffen iaf, skulle behövas. sen blir det även en lång promenad, ska även förbi & hyra film som jag och min underbara syster ska mysa till ikväll. får se fall det kanske blir med lite godsaker som nötter, frukt eller något. men bara fall vi ska lyxa till det på riktigt!;) imorgon blir det eventuellt bio med sis. hoppas på det iaf! ♥

hörs sen!
pusssss

back on track...

får bli ett väldigt snabbt inlägg idag. har inte haft mycket tid över till att sitta vid datorn. men iaf följde med linnea hem efter att jag hade varit & tränat på gymet så gjorde vi i ordning plättar som vi mumsade i oss. det var super gott! fast inte någon favorit direkt, som det var när man var mindre. nu känns det nästan som det rä godare med typ sallad eller något. sen följde jag med linnea så solade hon, somnade när vi låg i det rummet så gick över tiden & så men som tur var så var det ingen som satt utanför & väntade. nu har jag precis käka lite mellanmål ska iväg på träning nu, handboll. som jag inte tränat på en evighet känns det som. får se hur det känns idag om jag har kvar suget eller om jag tappat det! nu måste jag kila

hörs imorgon
puss&godnatt!

måndagar är bäst

heeej alla! måndag vilket innebär nya möjligheter. älskar måndagar för det. då börjar en ny vecka & den förra veckan/helgen är glömd.. det enda som skriker i mitt huvud är plugg plugg plugg. men tänker på så himla mycket annat så går inte så värst bra för mig. men bara att bita i det sura äpplet & fortsätta plugga. idag var jag hemma otrolig sent, därför att jag åkte den dryyyyyyga bussen.. fy! blev direkt gymet med josefin, körde på! sen blev det att ta sig vägen förbi yellow sun & få en 20 minutare. alrdig fel med lite extra färg!;) sen har dagen oxå bestått utav massor av pluggande.

nu blir det en lite break, ska hoppa in i duschen. gilla skarpt! sen blir det inte mycket mera idag bara lägga mig & kolla p film helt själv eller något:( usch & fy. igår kollade jag på iron man, såg dock inget utav filmen. vad kan det bero på *host*



josefin & jag!

ha en trevlig kväll kära läsare!♥

puss&kram!

jesper 18 år

kvällen igår var helt okej. dock tappade jag bort ena min sko vilket var väldigt tråkigt. men ska ringa & höra vid busstationens hittegods eller vad det heter? som sagt Jesper blev arton igår, ett stort grattis till honom! började kvällen hemma hos honom, där det redan blev lite för mycket av det goda för min del! men men, sånt händer med ibland. sen blev det stan var någon fest på råtorp! inte värst roligt. sööög gjorde det med andra ord. sen blev det stan.. så åkte hem tydligen så gick det ingen buss först än tre så emmas mamma kom snäll som hon är.. så vi gick till mc och väntade. sen så hände det lite grejer som jag dock inte tänker berätta!

nu ska jag snart kolla på film med några kompisar.. så ska hoppa in i duschen och gör mig iordning. imorgon blir det evetuellt bio med sis♥ myyys! nu ska jag kila.



pusss

se you at the club...

hatar att åka buss... det går såååå drygt! är nog inte hemma en enda dag innan tre från skolan. vilket är otroligt ovant, men det går. nu ska jag snart keka lite sen blir det vila. skönt! ikväll blir det att kolla på grums-brynäs! ska faktiskt bli kul, har inte varit iväg & kollat någonting på sistone. planerna för imrogon är också redan planerade. längtar!!:) 
 
ha en trevlig torsdags eftermiddag..


...data

finns inget bättre än att börja dagen med data! har även blivit klar med andra modulen, har bara tredje kvar nu vilket jag kommer styra upp nästa vecka! sitter bredvid susanna & dunkar musik i öronen. tänkte lägaa up låten för tillfället..

sen blir det hockey, äntligen får jag träffa henrik! var allt för länge sedan nu..



David Guetta feat.Kid cuid - memories



julen är efterlängtad

guud vad jag längtar till jul! inte länge kvar heller. kände det när jag gick till bussen imorse, det är verkligen vinter väder nu. alltså iskallt. det är så mysigt. älskar när det är så himla kallt så myser man ner sig i dunjackan & halsduken för att värma sig. så mysigt. sen på inte tal om alla mysiga ljus osv. allt med julen är underbart!



RSS 2.0