nyår!!!!

jag & linnea fixar oss inför kvällen bravader!
snart drar vi till emma ♥
pappa fick blir med i bakgrunden ;)

aisha - outlandish

... shit så gammal låt! men shit så bra.
kan verkligen inte tröttna på denna låten. haha
vet inte varför? det är en sån låt som man kan lyssna på jämt, den berör verkligen!


2010 blir 2011

då var det snart dags att festa bort 2010 och fira det inkommande 2011! vilket ser ut som kommer bli ett bra år.

jag..
♦ fyller 18 år
♦ skaffar körkort
♦ ska utomlands
♦ ska fortsätta tjäna pengar
♦ ska dela mitt 2011 med mina nära & kära
  
 osv

året som gått alltså 2010,

negativa
2010,har varit ett utav mina värsta år. tragiskt men sant! känner mig som en myra i en sandhög ungefär. året började riktigt dålig för mig, jag tog fel beslut & sa fel saker. vilket som tur är, jag kom på efter ett tag.. jag fick en riktigt väckarklocka. så resten utav året har gått åt till att komma på rätt väg igen. vilket jag har gjort igen! alla kan hamna i såna perioder, det är faktiskt en ganska bra upplevelse att ha med i ryggsäcken. för man växer som person! man kan se på sig själv på två olika sätt, och välja bort det dåliga.. + att jag stressar sönder mitt liv!

possitvia
det finns självklar bra saker med detta året också. som tex har jag börjat extra jobba, vilket är sjukt underbart med egen inkomst. skulle aldrig klara mig utan det nu. har även hunnit med så himla mycket roligt under sommaren.. kusten x2, arvikafestivalen, kålsnäs, massa roliga utekvällar i kd, turkiet, midsommar m.m.. jag har också hittat världens underbaraste pojkvän, Jesper Andersson♥.


mina mål med 2011

fixa skola och jobb samtidigt, vilket är mer krävande än de flesta tror. speciellt när det är 8h i veckan, och man ska orka med skolan, pluggningen, handbollen och jobb. funkar de första veckorna men sen blir det värre.

sluta stressa och få mera "egen tid"
♣ umgås mera med nära & kära
hitta rätt matvanor
prioritera saker, RÄTT!
hinna med handbollen, så gott det går
ha full närvaro på skolan

... låter vl bra?


mina brudar som jag ska fira in det nya året med! ♥

/ n


30 december

som vanligt.. får jag aldrig någonsin en sovmorgon! imorogn så ska jag sova, ska ABSOLUT inte ställa väckarklockan. dock så var det värt idag, tog tio bussen till karlstad. hade ställt väckarklockan på åtta? fråga mig inte varför.. kan inte klockan än, blir tokig på det ibland! var i arvika vid halv ett, då satte vi igång med mitt hår. hannah sydde in mitt löshår. blev JÄTTE nöjd, tack så mycket! kunde inte gjort det bättre själv;) sen gick vi till sunday och käka.. hon jag och amanda! mysiga flickor:) var hemma igen vid sex, då gick jag och linnea en liten liten sväng. sen åkte vi till josefine. skulle klippa henne, men tar det efter nyår istället. så myste för det mesta & pratade lite om imorgon.. mina mysbrudar♥
kollade även på hockeyn.. nu har jag precis kommit hem, ska snart sova så jag är pigg och har fullt med energi för imorgon!

bilder från idag!



inte direkt de bästa korten, men det får duga! :)

pussss babe!

:(

mår dåligt.. fryser, skakar, känner mig illamående. 

hoppas jag inte blir sjuk! 


:(

mår dåligt.. fryser, skakar, känner mig illamående. 

hoppas jag inte blir sjuk! 


everyting you do, i do it for you

blev en heldag på stan idag igen, denna gången med linnea emilia och camilla. trevliga flickor måste jag säga! letade som galningar efter nyårkläder åt linnea vilket vi tillslut hittade.. lämnade även in klockan jag fick utav jesper i julklapp, så dom gjorde armbandet lite mindre. så ni sitter den perfekt! vi lunchade också på waynes, mysigt. fick dock inte med mig allt för mycket hem idag men blev iallfall strumpbyxor, lösögonfransar och smycken alltid något.

kom hem runt halv fem, då blev det sängen tills jag och linnea åkte iväg och tränade. när vi tränat klart satte vi oss även & njöt i bastun. underbart♥ dock är varken jag eller linnea värst förtjusta i bastun, klarar typ 2 minuter eller något. haha! men det är skönt i början iallafall.. nu kom jag nyss hem, och har käka lite kvällsmat. nu ska jag snart hoppa i säng.
imorgon är det nya äventyr som väntar, ska upp klockan åtta
. USCH!




imorgon får jag träffa min saknade flickvän;)häääänni♥

godnatt, PUSS

ps. saknar min jesper!
är gose sjuk..


tisdag den 28 december

tisdag, har varit min slappdag! som var mera än välbehövligt. jag skulle egentligen ha gått upp i ottan, för en promenad med emma. men jag trött som jag är, sover som ett spädbarn ända fram tills tolv. men det var som sagt välbehövligt, så fick bli så idag. blev istället att gå ut med linnea, tog oss även en 20 minutare på yellow. inte helt fel! får bli en till innan nyår.. vill ju inte vara allt för blek!;) när jag kom hem var jag så himla frusen, så hoppade direkt under duntäcket och satte på, the last song. den var asbra! ska se klart den nu tänkte jag, för såklart så somnade jag.. sen blev det handbollträning & ven fys på det, underbart! jonas kör härt med oss måste jag säga, helt rätt! skulle egentligen till josefine nu och ha myskväll men henne och linnea.. men ingen orkade, så får ta det någon annan dag♥ 

nu blir det duschen, sängen ska upp tidigt imorogn!

PUSS & GODNATT


mellandags rea

julen och helgen som varit har inte kunnat spenderats på bättre sätt, med dom nära & kära. åkte till jesper på juldagen och kom hem idag. myshelg ♥ idag blev det stan med linnea & josefine, mina godingar! kan ju säga med en gång att rean var bara skit, som vanligt med andra ord. men det finns att massor av annat som lockar.. så fick med mig en heldel hem idag! blev iallafall 2 tröjor, ett par leggins, underkläder, smink, smycken och en sjukt snygg skjorta från jc. tror inte det var något som jad missade! direkt efter stan så blev det träning på gymet med linnea, emma kom också och körde lite med oss. nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen ska jag gå hem till sara. ska byta lite kläder som vi har haft hos varandra sen.. a lång tid tillbaka i sommras! äntligen får jag min kavaj, som jag har letat efter i 3 månader snart. har frågat varenda jävel känns det som, men tillslut kom den fram. så ska inte klaga ;)


gullig min snutte är, fick kort på honom! ;) hihihi!

pusss


sköna låtar!


24 december

vilken fantastisk dag! började med att jag & syrran sjöng i kör till mammi, som fyller 44 år idag. stort grattis till henne. trött som jag är gick jag och la mig igen, och vaknade igen runt elva. då var det dags att inta duschen och börja fixa sig, släkten kom väl runt tre. fick massor utav fina julklappar  tack allihopa.. ♥ nu får vi se vad kvällen har att erbjuda. om det blir att vi går in till grannen eller bara har en myskväll med familjen! morsan beställde iallafall nyss löshår till mig, som troligtvis hinner komma innan nyår! då är jag världens lyckligaste nathalie :D


tavlorna, jag fick utav jesper mamma & pappa!


morsan & alfred öppnar julklapparna! han är sååååå go♥

måste skryta även pappa, som skötte jobbet som tomte utmärkt!
hoppas alla haft en lika trevlig dag som jag.. PUSS!


.

GOD JUL, gott folk!



dagens make-up!

ögonskugga- L'ORÈAL
fransarna- max factor & make up stores eyedust(crystal)

♥♥


:/

...det är något som fattas!♥


23 december

kunde inte ha börjat dagen på bättre sätt än idag, bredvid min snose!♥ han kom igår, färgade även mitt hår igår. liiiite blondare slingor och mörkare i underhåret, inte så storskillnad men blev nöjd, som vanligt! drog till stan runt ett idag, följde jesper in och kollade på lite saker. kom hem igen runt fyra. åkte direkt till yellow och solade med emma. mysigt att få hinna träffa henne också nu innan julen! längesedan nu. sen kom jag hem och plockade iordning lite på rummet, som var väl behövligt! sen blev det tillbaks till traditionerna, käka risgrynsgröt & skinkmacka sen spela spel. vem vann om inte jag? ;) (vilket också är en tradition) haha! nu ska jag fixade sista julklapparna. sen blir det film!



puss på en bra dag!


...kan.inte.sova!

ångesten kryper i kroppen när timmarna bara går & man försöker verkligen sova så går det inte..
det är deprimerande.

så nu lyssnar jag på spotifys sommarlista där bland annat Inna - sun is up, som var en utav sommarns plåga!
& i huvudet går sommarens minnen i högvarv!
då sommaren 2010 var i högvara, hann med en hel del så att säga! ;)

underbar sommar, 2010!

kommer bilder från b.l.a
- kålsnäs, kusten x2, arvika festivalen, karlstads uteliv, midsommar, turkiet♥











MYSKVÄLL

kom precis hem från josefine, ska hoppa in i duschen nu sen blir det sängen! är ju trots allt en dag imorgon med.. måste faktiskt klappa mig och linnea på axlarna idag, tog insiativet att gå till slottsbron. gick först förbi happy station och hyrde en film, remember me. som vi tog med till josefine. tog ungefär en timme att gå dit, haha. blev myskväll, snackade även lite om det kommande nyåret. såg dock inget utav filmen, snackade istället om allt annat. hjälpte även jossi att slå in julklapparna, och granskade årets skolkatalog. fin kväll!

PUSS & GODNATT♥


tjugonde decemer

helgen som varit har varit as mysig..
kan inte bli annat när jag tillbringar den med jesper!♥

blir inte så mycket uppdaterat under helgerna, eftersom jag i stortsett bara är med jesper då. vilket är mycket mera värt än bloggen;)
iallafall, kom precis hem har varit & fixat de sista julklapparna med morsan! & jag är sååå nöjd:) vi får hoppas dom som får julklapparna, också blir det. men det tvivlar jag inte på, hihi. köpte givetvis lite "klappar" till mig själv med, när jag ändå är igång kan jag bara inte motstå! nu ska jag snart följa med mamma när hon ska jobba, så får hon svänga föbi med mig till yellow. så jag får lite färg inför julen/nyår också. sen ska jag träna lite gym. ikväll blir det hem till josefine som gäller.. planera det sista inför nyår, och bara mysa!



jag & josefine, nyår -07 & -08!
fjärde året tillsammans iår ;)



en helt ok dag!
PUSSS


in mot stan

sådääär, JAG ÄR FRISK! :D

tänka sig, vilken tur man kan ha nu när det närmar sig helgen. nu ska jag sticka in till stan, blir att möta upp hannah som färgar håret just nu.. så blir det storhandla julklappar! kanske är dags att sätta igång med. sen kanskeee bara kanske en sväng till gymet, annars är dags att sätta på sig löparskorna.. haha:)




(min skrutt, som jag myser med på veckodagarna!) ;)


tjyyyys!

nyår

faktiskt, så tycker inte jag att nyår är ett sånt tillfälle man ska säga att det är överskattat? liksom det är en gång om året, varför inte ta vara på det på bästa sätt då. jag tänker iallafall vara med mina nära & kära.. & försöka få en så bra kväll som möljigt.

bilder från förra året på nyår,
som var sjukt lyckat!

det kan i och för sig inte bli annat än lyckat, med mina guldkorn♥





hoppas på lika bra nyår igen!


sjukling

dåligt med inlägg på senaste tiden.. men inte så konstigt! har ju inte haft internet här hemma.

kan ju börja med att jag är sjuk, och har legat hemma sen i måndags men nu börjar det änligen börja kännas en aning bättre. men blir hemma imorogn med, mamma tyckte det var ovärt att åka in till skolan för 2 lektioner, vilklet jag absolut inte tänker säge emot henne. är gärna hemma en dag till. blir nog en snabb sväng til stan också, ska köpa lite saker & träffa hannah. sen ska jag med pappa & köpa en nya dataskärm. denna gången är det inte till mig, utan vi ska byta ut den till familjedatorn.. blir nog bra! nu ska jag försöka sova snart, om det går? har typ sovit konstant i 3 dagar. har ingen sömn kvar haha.

ps. årets luciatåg på nobelskolan,
det PINSAMMASTE jag någonsin i hela mitt liv har skådat!
sorry, men var liksom inte ensam om att tycka  d.s




jesper andersson!♥

torsdag

gud vilken underbar dag! jag är ledig, jag tog ledigt idag. minns inte sist jag hade en ledig dag, utan jobb eller annat. var och bowlade med klassen idag på nöjes. det var kul, fast hade nog inte varit lika kul fall det inte hade gått så bra.. måste säga att jag var riktigt bra på att bowla alltså! hahaha. fick även reda på vad jag fick på naturkunskapen idag med. blev riktigt nöjd, med tanke på vad lite jag hade pluggat. efter skolan blev det stan, fick mig ett par shooooes och ett par tights. aldrig helt fel! skorna var efterlängtade.. kom nyss hem, det första jag gjorde var att hoppa in i en vaaarm dusch. sen käka jag lite tacos som mamma hade lagat♥


fastän att det har varit en så bra dag
så är jag ändå på hur dåligt humör som hellst?




SALONG MODA!

kom nyss hem, har haft praktik idag. så har varit i salongen sen klockan 9. en bra dag! gjorde lite färgningar.. den sista jag gjorde var på en tjej som heter linnea, gjorde folieslingor på henne sen la jag i en sunlights. blev så sjukt nöjd:) precis som jag hade tänkt mig blev det. det blev en kall ljus färg med lite skiftningar från slingorna som var ännu ljusare! så som jag vill ha mitt hår fick hon. hon var lika nöjd hon, det var väldigt kul att hon med blev nöjd. det stärker självförtroendet! nu ska jag bestämma om jag ska följa med och kolla hockey eller om jag ska dra till gymet. måste kila,


RSS 2.0